Keulen

4x de beste koffiebars van Keulen

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Wil je er écht even tussenuit, maar niet te ver van huis? Dan is een stedentrip naar Keulen perfect. Deze Duitse stad ligt vlak bij de Nederlands-Belgische grens. Je bent er dus zo. Wat je gaat doen op deze toffe plek? Shoppen. Mooie historische gebouwen bekijken, zoals de Dom. Misschien duik je wel de achtbanen van pretpark Phantasialand in. Maar wat je zeker gaat doen in Keulen: koffie drinken in een van de gezellige koffiebars!

Ja, wie tijdens een stedentripje naar Keulen zin heeft in goede specialty coffee, zit hier wel goed. In en rondom het centrum zijn er verschillende plekjes waar je terechtkunt voor een fijne coffee break. Tijdens ons weekend in Keulen hebben we verschillende koffiebars bezocht en beoordeeld. Het overzicht vind je hieronder. Heb jij nog een goede tip? We zijn heel benieuwd, dus laat het ons zeker weten.

Filteren
1
ERNST Keulen

Keulen

Woensdag 08:00 - 18:00

Koffiebar Ernst in Keulen is opgericht door Maren Ernst in 2014. Inmiddels is het uitgegroeid tot een van de populairste koffiebars onder de lokale bevolking. Hier staat regelmatig een lange rij te wachten op een lekkere kop specialty coffee, gemaakt van bonen die in hun eigen branderij gebrand zijn.

Lees meer
2
Giovanna Keulen

Keulen

Woensdag 10:00 - 18:00

Midden in het centrum van Keulen vind je de kleine, maar gezellige koffiebar Giovanna. Een populaire plek onder fanatieke specialty coffee liefhebbers van de Duitse stad. Dat komt vooral door eigenaressen Gio en Anna, die wel weten hoe ze een goede kop specialty coffee moeten maken.

Lees meer
3
VAN DYCK Espressobar Keulen

Keulen

Woensdag 12:00 - 18:00

Van Dyck is een bekende koffiebar in Keulen. Wandel je door de stad, dan kun je de koffiebar op meerdere plekken tegenkomen. Er zijn 3 vestigingen: 2 aan de westkant van de Rijn en 1 aan de oostkant. Het motto van Van Dyck? Biologisch, eerlijk, lekker.

Lees meer
4
Blooming Coffee Keulen

Keulen

Woensdag 09:00 - 17:00

Bij Blooming Coffee staan Johannes, Johannes, Rainer en Hannes aan het roer. Vier koffieliefhebbers die een voorliefde hebben voor licht gebrande specialty coffee. Dit is dus precies het type koffie dat ze branden in hun eigen branderij en bereiden in hun koffiebar.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden