Arnhem

5x de beste koffiebars van Arnhem

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Arhem

Arnhem is steeds meer upcoming als het aankomt op koffie. Het is een groene stad waar je heerlijk kunt wandelen in de Veluwe en daarna de stad in duikt. Maar waar drink je goede koffie? Hieronder de beste koffiebars van Arnhem op een rijtje!

Filteren
Toepassen Wissen
1
Brew2Cup Arnhem

Arnhem

Brew2Cup is dé koffiebar van Arnhem! In 2014 opende Erwin & Cynthia een koffiebar in het centrum van Arnhem. In dit koffiebarretje staat de koffie centraal, en wordt er geen lunch gereserveerd. Je kunt hier buiten op terras zitten, binnen aan de bar of je gaat naar beneden en kiest een gezellig hoekje uit.

Lees meer
2
Bonnie Arnhem

Arnhem

Bonnie is dé nieuwe hippe vegan koffiebar van Arnhem. In het kleine hoekpandje op de Nieuwstad is deze koffiebar te vinden. Je drinkt koffie van Rum Baba uit Amsterdam.

Lees meer
3
Koffiebar FLOOR Arnhem

Arnhem

Eindelijk heeft Floor Roelofs haar droom waargemaakt; een eigen koffiebar in Arnhem! In januari 2019 opende zij voor het eerst haar deuren. Je kunt haar koffiebar vinden op de Walstraat.

Lees meer
4
BABO Café Arnhem

Arnhem

Vraag je op straat naar Babo Coffee, dan weet bijna iedereen je te vertellen waar het ligt. Het is namelijk een populaire buurtcafé in Arnhem. Ook al is het geen standaard koffiebarretje én ja, het is meer een bruin café. Toch hoort deze op mijn website! Waarom? Dat lees je hieronder.

Lees meer
5
Anne&Max Arnhem Arnhem
Open voor koffie to go

Arnhem

Anne&Max Arnhem

In Arnhem kun je Anne&Max vinden op de hoek van de Bakkerstraat en het Kerkplein. Deze koffiebar is iedere dag van de week open om te lunchen en te borrelen. Het is een mooie plek voor een koffietentje, maar toch hebben wij onze twijfels. Je kunt hier niet rustig zitten, het is onhandig ingericht en je loopt altijd in de weg. Daarnaast is het hier druk, terwijl bijvoorbeeld Posse en Brew2cup veel betere kwaliteit koffie bieden en het rustig is daar een stuk rustiger.

Veelgestede vragen over koffie in Arnhem

Echt midden in het centrum van Arnhem drink je de lekkerste koffie bij Brew2Cup op de Kortestraat. Voor andere koffiebars zul je iets verder moeten lopen.

Nee, volgens ons niet. Wij drinken namelijk specialty coffee en dat vind je niet op het station van Arnhem. Je kunt beter richting het centrum lopen. Daar kom je als eerst koffiebar BABO Café tegen.

In het Musiskwartier, vlakbij het Musispark in Arnhem, vind je Koffiebar FLOOR op de Walstraat en Bonnie op de Nieuwstad.

Andere steden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand tips voor de beste koffiebars, aankomende winacties en de lekkerste recepten voor filterkoffie.