Arnhem

2x de beste koffiebars van Arnhem

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffietje in Arhem

Arnhem is steeds meer upcoming als het aankomt op koffie. Het is een groene stad waar je heerlijk kunt wandelen in de Veluwe en daarna de stad in duikt. Maar waar drink je goede koffie? Hieronder de beste koffiebars van Arnhem op een rijtje!

1
Brew2Cup Arnhem
8 3

Arnhem

Brew2Cup is dé koffiebar van Arnhem! In 2014 opende Erwin & Cynthia een koffiebar in het centrum van Arnhem. In dit koffiebarretje staat de koffie centraal, en wordt er geen lunch gereserveerd. Je kunt hier buiten op terras zitten, binnen aan de bar of je gaat naar beneden en kiest een gezellig hoekje uit.

Lees meer
2
Anne& Max Arnhem Arnhem
5 9

Arnhem

In Arnhem kun je Anne&Max vinden op de hoek van de Bakkerstraat en het Kerkplein. Deze koffiebar is iedere dag van de week open om te lunchen en te borrelen. Het is een mooie plek voor een koffietentje, maar toch hebben wij onze twijfels. Je kunt hier niet rustig zitten, het is onhandig ingericht en je loopt altijd in de weg. Daarnaast is het hier druk, terwijl bijvoorbeeld Posse en Brew2cup veel betere kwaliteit koffie bieden en het rustig is daar een stuk rustiger.

Lees meer
Anne& Max Arnhem Arnhem

Arnhem

Bakkerstraat 50
6811 EH Arnhem
Lees meer
BABO Café Arnhem

Arnhem

BABO Café

Bovenbeekstraat 28
6811 CV Arnhem
Nog te bezoeken
Bonnie Arnhem

Arnhem

Bonnie

Nieuwstad 2
6811 BL Arnhem
Nog te bezoeken
Brew2Cup Arnhem

Arnhem

Kortestraat 28
6811 EP Arnhem
Lees meer
Koffiebar FLOOR Arnhem

Arnhem

Koffiebar FLOOR

Walstraat 54
6811 BD Arnhem
Nog te bezoeken

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle goede koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Vertel het ons

Andere steden