Arnhem

5x de beste koffiebars van Arnhem

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Arhem

Arnhem is steeds meer upcoming als het aankomt op koffie. Het is een groene stad waar je heerlijk kunt wandelen in de Veluwe en daarna de stad in duikt. Maar waar drink je goede koffie? Hieronder de beste koffiebars van Arnhem op een rijtje!

Filteren
1
PUCK Specialty Coffee Arnhem Arnhem

Arnhem

Zaterdag 09:00 - 17:00

Puck Specialty Coffee is een koffiebar van Sophie Pouwels. Eind 2019 opende zij haar eerste koffiebar in Nijmegen en ongeveer een twee jaar later opende zij haar tweede vestiging in Arnhem op de hoek van Nieuwstad.

Lees meer
2
Koffiebar FLOOR Arnhem

Arnhem

Zaterdag 09:30 - 17:00

Eindelijk heeft Floor Roelofs haar droom waargemaakt; een eigen koffiebar in Arnhem! In januari 2019 opende zij voor het eerst haar deuren. Je kunt haar koffiebar vinden op de Walstraat.

Lees meer
3
Brew2Cup Arnhem

Arnhem

Zaterdag 09:00 - 17:30

Brew2Cup is dé koffiebar van Arnhem! In 2014 opende Erwin & Cynthia een koffiebar in het centrum van Arnhem. In dit koffiebarretje staat de koffie centraal, en wordt er geen lunch gereserveerd. Je kunt hier buiten op terras zitten, binnen aan de bar of je gaat naar beneden en kiest een gezellig hoekje uit.

Lees meer
4
BABO Café Arnhem

Arnhem

Zaterdag 09:00 - 02:00

Vraag je op straat naar Babo Coffee, dan weet bijna iedereen je te vertellen waar het ligt. Het is namelijk een populaire buurtcafé in Arnhem. Ook al is het geen standaard koffiebarretje én ja, het is meer een bruin café. Toch hoort deze op mijn website! Waarom? Dat lees je hieronder.

Lees meer
5
Anne&Max Arnhem Arnhem

Arnhem

Zaterdag 08:00 - 18:00

In Arnhem kun je Anne&Max vinden op de hoek van de Bakkerstraat en het Kerkplein. Deze koffiebar is iedere dag van de week open om te lunchen en te borrelen. Het is een mooie locatie voor een koffietentje. Houdt er wel rekening mee dat Anne & Max vaak druk is en deze locatie niet heel ruim opgezet is. Wil je ergens rustig genieten van een koffietje dan kun je bijvoorbeeld bij Brew2cup terecht. Hou je van drukte en gezelligheid, dan kun je hier prima vertoeven.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Arnhem

Echt midden in het centrum van Arnhem drink je de lekkerste koffie bij Brew2Cup op de Kortestraat. Voor andere koffiebars zul je iets verder moeten lopen.

Nee, volgens ons niet. Wij drinken namelijk specialty coffee en dat vind je niet op het station van Arnhem. Je kunt beter richting het centrum lopen. Daar kom je als eerst koffiebar BABO Café tegen.

In het Musiskwartier, vlakbij het Musispark in Arnhem, vind je Koffiebar FLOOR op de Walstraat en Bonnie op de Nieuwstad.

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.