Arnhem

4x de beste koffiebars van Arnhem

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Arhem

Arnhem is een supergroene stad waar je heel fijn kunt wandelen. Ook tof: de eeuwenoude kelders, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Tijdens zo’n ondergrondse wandeling leer je alles over de geschiedenis van de stad. Moe van het lopen? Dan is het tijd voor goede koffie in een van de leuke koffiebars die Arnhem rijk is.

In en rond het centrum van de stad zijn er verschillende plekjes waar je heel gezellig kunt zitten. Perfect om even uit te rusten en weer op te laden. Toch niet zoveel tijd? Arnhem heeft ook een aantal koffiebars waar je terechtkunt voor een koffie to go. Hieronder vind je een overzicht van de plekken in Arnhem waar je goede koffie kunt drinken. Keuze gemaakt? Laat ons weten welke koffiebar het is geworden en wat je ervan vond. Vinden we leuk!

Filteren
1
PRUT Specialty Coffee Arnhem

Arnhem

Vrijdag 09:00 - 17:00

We kennen deze magische plek natuurlijk van Puck Specialty Coffee, maar sinds het begin van 2023 zien we hier niet Sophie maar Esther Wennekes stralen. Zij is de nieuwe eigenares van PRUT specialty coffee.

Lees meer
2
Koffiebar FLOOR Arnhem

Arnhem

Vrijdag 08:30 - 17:00

Eindelijk heeft Floor Roelofs haar droom waargemaakt; een eigen koffiebar in Arnhem! In januari 2019 opende zij voor het eerst haar deuren. Je kunt haar koffiebar vinden op de Walstraat.

Lees meer
3
Brew2Cup Arnhem

Arnhem

Vrijdag 09:00 - 17:00

Brew2Cup is dé koffiebar van Arnhem! In 2014 opende Erwin & Cynthia een koffiebar in het centrum van Arnhem. In dit koffiebarretje staat de koffie centraal, en wordt er geen lunch gereserveerd. Je kunt hier buiten op terras zitten, binnen aan de bar of je gaat naar beneden en kiest een gezellig hoekje uit.

Lees meer
4
Anne&Max Arnhem Arnhem

Arnhem

Vrijdag 08:00 - 18:00

In Arnhem kun je Anne&Max vinden op de hoek van de Bakkerstraat en het Kerkplein. Deze koffiebar is iedere dag van de week open om te lunchen en te borrelen. Het is een mooie locatie voor een koffietentje. Houdt er wel rekening mee dat Anne & Max vaak druk is en deze locatie niet heel ruim opgezet is. Wil je ergens rustig genieten van een koffietje dan kun je bijvoorbeeld bij Brew2cup terecht. Hou je van drukte en gezelligheid, dan kun je hier prima vertoeven.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Arnhem

Waar drink je goede koffie in Arnhem centrum?

Echt midden in het centrum van Arnhem drink je de lekkerste koffie bij Brew2Cup op de Kortestraat. Voor andere koffiebars zul je iets verder moeten lopen.

Nee, volgens ons niet. Wij drinken namelijk specialty coffee en dat vind je niet op het station van Arnhem. Je kunt beter richting het centrum lopen. Daar kom je als eerst koffiebar BABO Café tegen.

In het Musiskwartier, vlakbij het Musispark in Arnhem, vind je Koffiebar FLOOR op de Walstraat en Bonnie op de Nieuwstad.

Andere steden