Arnhem

3x de beste koffiebars van Arnhem

Koffietje in Arhem

Arnhem is steeds meer upcoming als het aankomt op koffie. Het is een groene stad waar je heerlijk kunt wandelen in de Veluwe en daarna de stad in duikt. Maar waar drink je goede koffie? Hieronder de beste koffiebars van Arnhem op een rijtje!

1
Posse Espressobar Arnhem
8 6

Arnhem

Posse Espressobar is een koffiebar waar je koffie kunt drinken in Italiaanse stijl. Het ligt dichtbij het Centraal Station én het is doordeweeks geopend vanaf 7 uur in ’s morgens. Het is een koffiebar waar iedereen een praatje maakt met Pedro Dentinho, de man achter de koffiebar. De koffie is goed en zeker de moeite waard om hier een koffie te drinken.

Lees meer
2
Brew2Cup Arnhem
8 3

Arnhem

Brew2Cup is dé koffiebar van Arnhem! In 2014 opende Erwin & Cynthia een koffiebar in het centrum van Arnhem. In dit koffiebarretje staat de koffie centraal, en wordt er geen lunch gereserveerd. Je kunt hier buiten op terras zitten, binnen aan de bar of je gaat naar beneden en kiest een gezellig hoekje uit.

Lees meer
3
Anne& Max Arnhem Arnhem
5 9

Arnhem

In Arnhem kun je Anne&Max vinden op de hoek van de Bakkerstraat en het Kerkplein. Deze koffiebar is iedere dag van de week open om te lunchen en te borrelen. Het is een mooie plek voor een koffietentje, maar toch hebben wij onze twijfels. Je kunt hier niet rustig zitten, het is onhandig ingericht en je loopt altijd in de weg. Daarnaast is het hier druk, terwijl bijvoorbeeld Posse en Brew2cup veel betere kwaliteit koffie bieden en het rustig is daar een stuk rustiger.

Lees meer
Anne& Max Arnhem Arnhem

Arnhem

Bakkerstraat 50
6811 EH Arnhem
Lees meer
BABO Café Arnhem

Arnhem

BABO Café

Bovenbeekstraat 28
6811 CV Arnhem
Nog te bezoeken
Bonnie Arnhem

Arnhem

Bonnie

Nieuwstad 2
6811 BL Arnhem
Nog te bezoeken
Brew2Cup Arnhem

Arnhem

Kortestraat 28
6811 EP Arnhem
Lees meer
Posse Espressobar Arnhem

Arnhem

Oude Stationsstraat 4
6811 KE Arnhem
Lees meer

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle goede koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Vertel het ons

Andere steden