0

Amersfoort

3x de beste koffie van Amersfoort

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie Amersfoort

Koffie drinken in Amersfoort kan op veel verschillende plekjes. De bekendste koffietent is natuurlijk Boot Koffie. Deze koffiebranderij bevindt zich net buiten het centrum. In het centrum van Amersfoort kun je onder andere terecht bij Livingstone Coffee en Coffee Corazon. Hier een overzicht waar je de beste koffie kunt drinken in Amersfoort:

Filteren
1
BOOT Koffie Amersfoort

Amersfoort

Dinsdag 09:00 - 18:00

De branderij van Boot Koffie is onderdeel van Het Lokaal. Dit is een verzamelpunt van lokale ondernemers die met passie voor hun producten werken. Naast Boot Koffie is er ook een bakkerij, restaurant en een kleine supermarkt.

Lees meer
2
Livingstone Coffee Amersfoort

Amersfoort

Dinsdag Gesloten

Livingstone Coffee is een koffiebar waar het draait om jezelf zijn. Het contact met de mensen staat hier voorop en het delen van verhalen, ervaringen en emoties onder het genot van een koffietje. Neem plaats in de oude vliegtuigstoelen of speel een spelletje. ”Kom thuis in deze koffiebar”.

Lees meer
3
Coffee Corazon Amersfoort

Amersfoort

Dinsdag 10:00 - 18:00

Coffee Corazon is een koffiebar in het centrum van Amersfoort. Je kunt hier iedere dag van 10:00 – 18:00 genieten van koffie, diverse warme (verrassende) broodjes, smoothies en andere lekkernijen.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden