Amsterdam

56x de beste Koffie van Amsterdam

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Specialty coffee in Amsterdam

In geen enkele stad in Nederland zijn er zoveel koffiebars als in Amsterdam. Als er dus één stad is waar je goed kunt koffiedrinken, dan is het Amsterdam wel! Je vindt in alle wijken van Amsterdam goede specialty coffee, van de gezellige Jordaan tot de bruisende Pijp. Liefhebbers van specialty coffee kunnen hun hart dan ook ophalen in onze hoofdstad. Combineer een bezoek aan de leukste koffiebarretjes met een van de vele toffe attracties en je hebt gegarandeerd een onvergetelijk dagje uit (of weekendje weg!).

Dan is jouw vraag natuurlijk: welke koffiebars zijn dan de állerbeste van Amsterdam? Tja, daar vraag je ons wat! Het enorme aanbod, dat zich nog steeds in rap tempo uitbreidt, maakt het heel lastig om de onbetwiste nummer 1 te kiezen. We hebben er in ieder geval veel bezocht en beoordeeld, zodat jij makkelijker kunt kiezen welke specialty coffee bars je wilt proberen tijdens je bezoek aan Amsterdam. Zowel gloednieuwe als ‘gouwe ouwe’ koffiebars vind je terug in het lijstje.

Tip: check de lijst regelmatig opnieuw, want er komen steeds nieuwe beoordelingen bij. 😉

Filteren
1
Trakteren Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Trakteren is één van de leukste koffiebars in Amsterdam voor specialty coffee. In 2012 gestart door Erik en Edward, twee mannen met passie voor koffie en een flinke scheut humor. Het is een plek waar je, als ik de locals moet geloven, iedere dag wel een koffie komt drinken.

Lees meer
2
FUKU Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 16:00

Fuku koffiebar is te vinden in de steeds hippere wijk Bos en Lommer in Amsterdam. Als je koffie gezet wordt door Lex (eigenaar, bijna wereld kampioen barista 2018), dan weet je dat je goed zit. Bij Fuku ligt de focus op kwalitatieve koffie. Je kunt hier speciale koffie bestellen uit verschillende landen. Naast koffie uit eigen branderij, Friedhats Coffee Roasters, serveert Fuku ook boterhammen en gebakjes.

Lees meer
3
Five Ways Coffee Roasters Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 07:30 - 16:30

Een relatief nieuwe speler in de Amsterdamse specialty coffee scene is Five Ways Coffee Roasters, opgericht in 2021 door Australiër Benjamin Kozica-O’Callaghan. Na een ongepland weekendje Amsterdam in 2017 heeft hij besloten om hier definitief te blijven wonen.

Lees meer
4
Rum Baba Coffeeroasters Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:30 - 16:30

Rum Baba is een van de koffiebranderij in Amsterdam. Sinds december 2019 heeft Rum Baba een tweede locatie geopend op de Elandsgracht. In deze koffiebar kun je alleen koffie met heerlijke zelfgemaakte gebakjes krijgen.

Lees meer
5
Bocca Coffee Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Bocca Coffee Roasters is een bekende koffiebar in Amsterdam. Deze koffiebar is uniek en heeft zijn eigen school waar je workshops kunt volgen.  Je ziet de koffiebonen van Bocca veel terug bij andere koffiezaken in Nederland.

Lees meer
6
Hummingbird Amsterdam Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Hummingbird is een nieuwe koffiebar in Amsterdam. Het is geopend in december 2018 door Agavni. Samen met haar vriend (Kees) hebben zij besloten een koffiebar te openen op de Spuistraat. En dat is best bijzonder, want 10 jaar geleden was dit geen fraai straatje…

Lees meer
7
Uncommon Amsterdam Coffee Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

Uncommon Coffee is een nieuwe koffiebar in Amsterdam. Je kunt hier iedere dag vanaf 08:00 een kopje koffie komen drinken.

Lees meer
8
White Label Coffee Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Een bekende koffiebranderij uit Amsterdam: White Label Coffee. Je kunt ze vinden op de Jan Evertsenstraat, tussen de slager en de groenteboer. Het is een leuk druk wijkje om te bezoeken met als hoogtepunt White Label Coffee.

Lees meer
9
Five Ways Coffee Roasters Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

Five Ways Coffee Roasters is begonnen als een kleine koffiebrander in Amsterdam bij Spot On Coffeeroaster. De eigenaar is een paar jaar geleden in Nederland komen wonen, en heeft inmiddels zijn tweede succesvolle specialty koffiebar geopend in Amsterdam. In Amsterdam-oost zijn er namelijk nog niet zoveel koffiebars, en is er zeker ruimte voor meer! Daar speelt Five Ways Coffee perfect op in!

Lees meer
10
YUSU Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

YUSU is een specialty koffiebar in het Oosten van Amsterdam op de Andreas Bonnstraat 2. Deze koffiebar staat bekend om ‘the new coffee culture’, heerlijke pasteitjes en de rustige ligging met een heerlijk terras.

Lees meer
11
Schuurman Oomkens Grassotti Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 23:00

White Label Coffee heeft in januari 2019 een nieuwe koffiebar geopend in Amsterdam, namelijk Schuurman Oomkens Grassotti. Je kunt deze koffiebar bezoeken aan het einde van de Overtoom. De koffiebonen komen natuurlijk van White Label, dus dat is fijn! Kunnen we nog meer genieten van de koffie.  De koffiebar zelf ziet er rustgevend uit en nog helemaal nieuw!

Lees meer
12
Coffee Bru Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 16:00

Coffee Bru heeft anderhalf jaar geleden haar tweede koffiezaak geopend in Amsterdam. Coffee Bru kennen wij natuurlijk allemaal van Rum Baba Coffee Roasters. De vrolijke kleurtjes, strakke koffieverpakkingen met lekkere koffietjes, de gebakjes uit eigen bakkerij en natuurlijk tof personeel.

Lees meer
13
Espressofabriek Zeeburgereiland Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:30 - 16:00

Espressofabriek heeft sinds juni 2020 een nieuwe locatie erbij, namelijk op het Zeeburgereiland. Vanaf centraal station Amsterdam duurt het ongeveer 30 minuten met de OV of fiets om hier te komen. Gelukkig maakt de inrichting, de koffie en de barista het verre reizen helemaal waard!

Lees meer
14
Public Space Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:30 - 18:00

Vlak achter de A’DAM Toren in Noord schuilt koffiebar Public Space. Ten eerste is het er groot en prachtig: veel grijze tinten, grote planten en vintage meubels en er groeit zelf een boom uit een van de tafels. Ten tweede is de koffie écht goed! Ten derde bezoek deze plek voordat iedereen het heeft ontdekt. Just kiddin’, No seriously.

Lees meer
15
Zizou Coffee Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 16:00

Zizou Coffee is een kleine koffiebar aan de Admiraal de Ruijterweg. Ze serveren specialty koffie van Stooker Coffee Roasters en verkopen heerlijke tosti’s en verse gebakjes. Zizou Coffee heeft alleen buiten zitplekken, want ze zijn gevestigd in een kiosk. Het is een gewilde plek, want de Admiraal de Ruijterweg is een perfecte straat om Amsterdam te verkennen.

Lees meer
16
Rum Baba Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:30

Rum Baba is hét koffiebarretje in Amsterdam-Oost. Ze hebben in de Pretoriusstraat twee panden: het koffiebarretje op de hoek en een branderij. Rum Baba is een perfecte koffiebar om te gaan werken.

Lees meer
17
Nieuw
LOT61 Amsterdam Centraal Station Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 06:30 - 20:00

In maart 2024 opende LOT61 een tweede vestiging. Dit keer in het Hilton Hotel bij station Amsterdam Centraal. Een toplocatie natuurlijk, want vanuit het station rol je zo de koffiebar in. Je komt hier om te werken of om je dag in Amsterdam goed te beginnen. Met koffie van de bekende LOT61-bonen, vers gebrand uit eigen branderij.

Lees meer
18
Luuk’s coffee Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 16:00

In een van de leukste wijkjes van Amsterdam bevindt zich Luuk’s Coffee. Het is een koffiebar met enkel espresso based drinks. Denk bijvoorbeeld aan een flat white, cappuccino, americano en natuurlijk de espresso. Alle dagen van de week is Luuk’s coffee open voor een perfect kopje koffie on the road!

Lees meer
19
De Koffieschenkerij Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 - 18:00

De koffieschenkerij is een koffiebar op een bijzondere plek. Als tegenwicht tegen de schreeuwende toeristen cafés opende Job & Anne in 2014 een koffiebar in de Stichting Oude Kerk. Daarnaast ligt deze koffiebar midden tussen de Wallen. De koffiebar heeft een mooi terras met een heerlijk ochtendzonnetje. Naast de koffie kun je hier uit veel verschillende taarten en cakes uit de vitrine kiezen. Je mag hier werken tot 12 uur middags.

Lees meer
20
Good Beans Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 - 17:00

Good Beans is een klein specialty koffiebarretje in de Haarlemmerstraat. Ze branden zelf koffie onder het label ‘fucking strong coffee’. Daarnaast kun je hier perfect nieuwe koffiebranderijen ontdekken, omdat Good Beans bijna wekelijks wisselt van guest roasters.

Lees meer
21
Monks Coffee Roasters Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

MONKS is een koffiebarretje in Amsterdam. Het ongedwongen sfeertje en de uitstraling van deze koffiebar maken het erg aangenaam hier te zitten voor een kopje koffie. De Ierse eigenaar is erg vriendelijk en geniet iedere dag van zijn koffiebar. De koffie is lekker!

Lees meer
22
Sango Amsterdam Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:30 - 16:00

Sango is te vinden in de binnenstad van Amsterdam op de Stromarkt. Deze koffiebar heeft drie verdiepingen waarvan de kelder een trainingsruimte is voor JURA. Je kunt bij Sango terecht voor meer dan alleen een kopje koffie, ze verkopen namelijk heerlijke tosti’s.

Lees meer
23
Caffenation Amsterdam Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

De bekendste Antwerpse koffiebranderij zit nu ook in Amsterdam in de Schinkelbuurt. De Belgische huisstijl van Caffenation zie je terug in de koffiebar. Het heeft twee verdiepingen waar veel zitplaatsen zijn. Waar je ook kijkt, er staan overal bizarre items. De eyecatcher is toch wel de Kees van der Westen espressomachine bij binnenkomst.

Lees meer
24
White Label Noord Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:30

White Label Noord ligt in de Tutti Frutti wijk van Amsterdam Noord. Je vertrekt met het veerpontje naar de overkant, fietst langs NDSM-terrein en komt in een nieuw deel van Amsterdam. Daarnaast delen ze dit pandje samen met Spaanders restaurant. Dus mocht je willen blijven dineren, kan dat hier!

Lees meer
25
Scandinavian Embassy Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Koffie drinken in de Pijp Amsterdam doe je bij Scandinavian Embassy. Er staan altijd ervaren baristas achter de La Marzocco om jouw kopje koffie tot in de perfectie te maken. Het is hier wel vaak heel druk, maar altijd de moeite waard.

Lees meer
26
Back to Black Weteringstraat Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Back to Black is gevestigd in hartje centrum, maar tóch loop je hier niet zomaar op af. Het ligt verscholen in een hoekpand op de Weteringstraat. Je hebt het dus opgezocht op je telefoon of je bent bekend in Amsterdam. De drukte van mensen vertelt je dat je bij het juiste adres bent. Iedereen wil hier zijn koffie halen. De koffie wordt sinds 2015 door Inge en Noortje zelf gebrand.

Lees meer
27
NAKED Espresso Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 20:00

De allereerste koffiebar op de Wallen in Amsterdam is zonder enige twijfel NAKED. Twee broers, Jesper en Niels, hebben deze zaak in 2017 geopend. Met als enige een Slayer espressomachine in Amsterdam, zetten zij heerlijke verschillende koffies. Je kunt hier 7 dagen per week koffie drinken.

Lees meer
28
Harvey Amsterdam Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

In december 2021 opent Harvey voro het eerst zijn deuren. De koffiebar is te vinden in een rustig wijkje in Amsterdam-Oost op de Galileïplantsoen.

Lees meer
29
Back to Black Van Hallstraat Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Back to Black op de Van Hallstraat is de tweede vestiging van deze Amsterdamse koffiebar. Deze koffiebar is helemaal anders dan de eerste Back to Black koffiebar in het centrum. Deze koffiebar is groter en met een diversiteit aan meubels maakt het dit tot een gezellig koffiebarretje. Zo kun je aan de achterkant werken aan de grote tafel, of lekker weg dromen in de leuke schommelbank. Voorin kun je aan de grote ramen zitten, of op een sofa. De koffie werd, zoals wij gewend zijn van Back to Black, heerlijk geserveerd.

Lees meer
30
Orange Heart Coffee Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 16:00

Orange heart coffee is de eerste espressobar in de HVA die zich focust op specialty coffee, met een visie sinds 2020 om de hard lerende studenten het beste wat koffie te bieden heeft te laten ervaren, op deze locatie wordt er zelfs Geisha geserveerd. Er is ruim binnenterras met genoeg zit mogelijkheden om te studeren, en het is daarbij gelegen bij het Aumc ziekenhuis.

Lees meer
31
The Coffee District – Hendrik Jacobszstraat Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 16:00

The Coffee District heeft twee koffiebars in Amsterdam-Zuid. Deze locatie bevindt zich op de Hendrik Jacobszstraat, tegenover de Jumbo. Het is een rustig koffiebarretje waar veel koffie-to-go wordt besteld door de buurtbewoners.

Lees meer
32
The Coffee Virus Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 - 16:30

The Coffee Virus in Amsterdam Noord is de plek voor creatievelingen. Het koffiebarretje ligt verstopt in het A-lab achter de A’DAM Toren. De barista achter de machine stelt je altijd de vraag: Zoet, zuur of bitter? Je kunt namelijk kiezen uit drie verschillende koffiebonen.

Lees meer
33
CT Coffee & Coconuts Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 23:00

CT Coffee & Coconuts Amsterdam is te vinden in de Pijp. Het is een grote koffiebar in Amsterdam met meerdere verdiepingen en altijd druk! Wees er op tijd bij en reserveer je plekje!

Lees meer
34
Barmhartig Koffie Amsterdam Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

Schrik niet als er uit de deur van Barmhartig Koffie allemaal sportief geklede mensen lopen. Behalve de Albert Heijn heeft de koffiebar namelijk ook een crossfit- en yogastudio als buren. Zo is Barmhartig heerlijk hip Amsterdams. Eerst een work-out, dan een lekker koffietje. Ze hebben het goed bekeken daar in Oost!

Lees meer
35
Koffie Academie Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:30 - 17:00

Koffie Academie is gelegen aan het begin van de Overtoom, dichtbij het centrum en het Vondelpark. Deze koffiebar doet me denken aan een gezellig hutje. De toonbank, de vloer, de kast en alle tafels zijn namelijk van hout! Dit creëert een fijn gevoel waar ik graag mijn koffietje drink.

Lees meer
36
Coffee Bru Oost Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Coffee Bru is een vrolijk koffietentje op de Beukenlaan in Amsterdam Oost. De koffiebonen van Coffee Bru zijn van Rum Baba. Een koffiebranderij van een paar straten verderop. In deze koffiebar is alles kleurrijk: de muren, de bekertjes en zelfs het personeel heeft leuke shirtjes aan op maandag.

Lees meer
37
Brandmeesters Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

Brandmeesters heeft jarenlang op de Van Baerlestraat gezeten. Sinds een paar maanden zijn ze verhuisd naar de Maasstraat 84. En wat een tof pand is dat! Het heeft echt superveel sfeer, met veel hout en warme oranje/bruintinten. Een beetje mediterraan. Brandmeesters voelt als een gezellige huiskamer midden in de drukke stad.

Lees meer
38
Wakuli Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 07:00 - 17:00

Wakuli ken je misschien wel van Dragons’s Den waar ze vertellen over specialty coffee en over hun ‘koffie door de brievenbus’ concept. In de afgelopen drie jaar heeft Wakuli Coffee veel geïnvesteerd in het merk en openden ze in oktober 2022 een specialty koffiebar.

Lees meer
39
Black Gold Amsterdam Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 - 17:00

Black Gold is maar een paar straten verwijderd van de drukke stad. Het ligt op de Korte Koningsstraat waar de koffie als muziek in je oren klinkt. Er hangt een relax sfeertje waar men kunt neuzen tussen de lp- platen, beluisterde en zelfs kopen! Er is achterin een hoekje ingericht voor mensen die graag rustig een boekje willen lezen. De koffiebonen zijn afkomstig van White Label Coffee.

Lees meer
40
Lot Sixty One Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Lot Sixty One is voor veel Amsterdammers een dagelijkse stop voor kopje koffie. Het is een klein koffiebarretje waar je aan het raam kunt gaan zitten of beneden waar de koffiebonen worden gebrand. De meeste mensen bestellen hier een coffee to go en zijn vaak binnen 10 minuutjes weer weg. Bij goed weer is het overigens ook heerlijk om op de gevelbankjes te zitten buiten.

Lees meer
41
Koffiespot Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

Koffiespot is een koffiebar in de Jordaan. Het is een heel gezellig buurtje om eens te wandelen. Maak vooral eventjes een pitstop bij Koffiespot voor goede koffie en heerlijke verschillende juices.

Lees meer
42
CoffeeConcepts Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

Coffee Concepts is te vinden op de Jacob Obrechtstraat in Amsterdam. Deze koffiebar heeft naast koffie ook een PR & Communication bureau. Zakelijk samen een koffie drinken? Dat kan!

Lees meer
43
Skina Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

Skina is er eentje die uniek is in haar soort. Dat komt door twee dingen: de funky inrichting en de bijzondere koffiebonen die ze er hebben. Hier is het écht even anders dan anders en alleen al daarom is een bezoekje aan Skina het helemaal waard.

Lees meer
44
Screaming Beans Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 17:00

Screaming Beans is te vinden in de 9-straatjes van Amsterdam. Deze koffietent is vaak vol met shoppende mensen. Logisch ook, een heerlijk kopje koffie na een middagje shoppen. Wie heeft dat nu niet nodig?

Lees meer
45
Lova Coffee Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 - 18:00

Brazilië is het grootste koffieproducerende land ter wereld. We weten dus: daar komt goede koffie vandaan. Het allerbeste van het zwarte goud uit Brazilië proef je bij Lova. En dat niet alleen. Ook voor échte Braziliaanse hapjes en brunchgerechten moeten we bij eigenaressen Nathi en Nanda aankloppen.

Lees meer
46
Hartje Oost Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 - 18:30

Hartje Oost is de ultieme koffiebar voor een vrouw. Een echte hotspot voor leuke spulletjes zoals woonaccessoires, kleding en mooie sieraden. De koffie daarentegen is iets minder en kan nog wat verbetering krijgen. Het is namelijk echt een heel leuk concept en hip, alleen de koffie is echt niet lekker. Gelukkig zijn er in Amsterdam Oost meerdere koffiebars om te bezoeken. Maar bezoek deze vooral om inspiratie op te doen voor thuis.

Lees meer
47
Ao Bar Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 16:00

Op de Van Hallstraat, waar ook Back to Black ligt, opent Abdul (voorheen barista bij Back to Black) met 2 andere partners hun nieuwe zaak genaamd Ao Bar. Super strak en minimalistisch gekleurd in blauw wit, wat meteen de betekenis van het Japanse “Ao” is. De koffiebonen worden speciaal voor hen gebrand door Monks Coffee Roasters.

Lees meer
48
Badeta Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 07:30 - 18:00

De vrienden Tomas en Joost openen in maart 2018 Badeta, een koffiebar en koffiebranderij, in de Pijp in Amsterdam. Beiden hebben een bak aan horeca ervaring en kopen hun koffie zoveel mogelijk rechtstreeks bij de product zelf in.

Lees meer
49
Bar Stock Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 7:00 - 17:00

Hotel The Exhange heropent Bar Stock op het Damrak in Amsterdam, ditmaal met specialty coffee van Friedhats (voorheen Bocca), melk van MOMA Amsterdam en gebak en brood van lokale bakkerij Ulmus.

Lees meer
50
BLCK. Coffee and The Masters Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 18:00

BLCK. Coffee and the Masters opent in april 2020 haar deuren op de Zuidas in Amsterdam. Naast espresso en “normale” koffie vind je hier een aantal specials als hun pistachio iced coffee, of hun inmiddels bekende redvelvet iced coffee.

Lees meer
51
Espressofabriek IJburg Amsterdam

Amsterdam

Espressofabriek IJburg

Vrijdag 08:00 - 18:00
52
Espressofabriek Westergasfabriek Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 -18:00

Espressofabriek is naast koffiebar ook een koffiebranderij. De uitstraling is industrieel en hip. De bar staat centraal in het midden met daaromheen fijne plekken om te zitten. Het is ook echt een zomers koffiebarretje met het heerlijke terras op het Westergasterrein.

Lees meer
53
Jones Brothers Coffee Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 - 17:00

Richard Jones, afkomstig uit Wales, startte in 2013 Jones Brothers Coffee, met als doel eerlijke en lekkere koffiebonen te proeven en verkopen. Je kunt hier enkel 100% arabica koffiebonen proeven. Ze hebben zelfs biologisch afbreekbare koffiecapsules!

Lees meer
54
The Coffee District – Willemsparkweg Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 08:00 - 16:00

Adil en Rosa, bekend van The Coffee District op de Hendrik Jacobszstraat vlakbij het Vondelpark, openden in september hun 2e vestiging aan de Willemsparkweg vlakbij het Rijksmuseum. Deze bar is super strak, minimalistisch en lekker knus. De koffie wordt gebrand door LOT61.

Lees meer
55
Toki Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 07:30 - 18:00

TOKI is een echte hipster koffiebar van Amsterdam. Iedereen is welkom en er hangt een relax sfeertje.

Lees meer
56
Venu Amsterdam

Amsterdam

Vrijdag 09:00 - 18:00

Venu is gevestigd in de Haarlemmerbuurt en heeft haar deuren op 16 augustus 2020 geopend. Er wordt specialty coffee van Single Estate uit Den Haag geserveerd. Venu kenmerkt zich door haar strakke en moderne interieur en de verschillende (co)working spaces.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Amsterdam

☕ Welke koffiebars vind je in Amsterdam noord?

Amsterdam Noord is onwijs hip aan het worden met nieuwe restaurants, nieuwe wijken en natuurlijk koffiebars. Hier kun je het beste koffie drinken in Amsterdam Noord: Public Space, White Label Coffee en Coffee Virus.

De beste koffiebarretjes in het centrum, vlakbij Amsterdam Centraal, zijn De Koffieschenkerij, Naked Coffee, Sango Coffee, Bar Stock.

Wil je specialty coffee drinken én lunchen in Amsterdam? De beste koffiebars waar je terechtkunt zijn Uncommon Amsterdam Coffee, YUSU en Schuurman Oomkens Grassotti.

Andere steden