Haarlem

3x de beste koffiebars van Haarlem

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffietje.nl in Haarlem

Haarlem is een populaire bestemming voor een dagje weg. En dat is niet zo gek, want je kunt er uren rondslenteren. Er zijn genoeg boetiek winkeltjes, mooie restaurants en natuurlijk koffiebars. Dwaal af in deze schattige straatjes en bezoek de leukste koffiebars van Haarlem.

1
Mica Coffee Bar Haarlem
10

Haarlem

Sinds 2015 is deze koffiebar niet meer weg te denken uit Haarlem. Mica Coffeebar is gevestigd in de Kleine Houtstraat, en wordt gerund door twee lieve zussen Annemarie en Sophie. De koffiebonen zijn van Blommers uit Nijmegen. Je kunt hier 7 dagen per week terecht voor heerlijke koffie. Ook kun je hier het beste bananenbrood van Haarlem proberen. Het interieur is minimalistisch ingericht en straalt rust uit.

Lees meer
2
Mogador Cafe Haarlem
7 6

Haarlem

Mogador Cafe is een gezellige espressobar op de Botermarkt. Je kunt hier iedere dag om 08:00 s’ochtends een kopje koffie komen drinken, behalve op zondag (dan slapen zij ook uit). Ze verkopen verschillende koffiebonen van Stooker uit Amsterdam. Je kunt hier ook terecht voor ontbijt, lunch of een lekker taartje.

Lees meer
3
AX Specialty Coffee Haarlem
7 5

Haarlem

AX Specialty Coffee is pas een paar weken open en wij stonden al op de stoep. Het is de kleinste koffiebar van Haarlem met koffie van Stooker Amsterdam. Je kunt deze koffiebar vinden op de Kruisstraat richting Centraal Station. Neem plaats in het koffiebarretje of ga buiten zitten op een van de leuke bankjes. Deze koffiebar is zeven dagen per week open en doordeweeks zelfs om 07:00 uur s’ochtends.

Lees meer
Anne & Max Haarlem Haarlem

Haarlem

Anne & Max Haarlem

Zijlstraat 68 ZW, 2011 TP Haarlem 68
2011 TP Haarlem
Nog te bezoeken
AX Specialty Coffee Haarlem

Haarlem

Kruisstraat 4
2011PX Haarlem
Lees meer
Brandmeester’s Haarlem

Haarlem

Brandmeester’s

Schagchelstraat 29
2011 HW Haarlem
Nog te bezoeken
Mica Coffee Bar Haarlem

Haarlem

Kleine Houtstraat 103
2011 DK Haarlem
Lees meer
Mogador Cafe Haarlem

Haarlem

Gasthuisstraat 48
2011 XP Haarlem
Lees meer
Native Haarlem

Haarlem

Native

Breestraat 23, 2011 ZX Haarlem 23
2011 ZX Haarlem
Nog te bezoeken
Vascobelo Haarlem Haarlem

Haarlem

Vascobelo Haarlem

Zijlstraat 94
2011 TR Haarlem
Nog te bezoeken

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle goede koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Vertel het ons

Andere steden