Den Haag

12x de beste Koffie van Den Haag

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Den Haag

Den Haag is de politieke hoofdstad van ons land. In deze veelzijdige stad is van alles te doen, van een bezoek aan het Binnenhof tot een wandeling over de bekende Haagse markt. Ook leuk in Den Haag: koffie drinken in een van de vele gezellige koffiebars! Je hebt meer dan genoeg keuze uit leuke zaakjes door de hele stad.

Hoewel je in Den Haag genoeg keuze hebt uit leuke koffiebars om lekker koffie te drinken, serveren ze lang niet allemaal specialty coffee. Voor onze lijst sloegen wij deze traditionele Haagse koffiebars over. Je vindt hieronder dan ook enkel koffiebars die specialty coffee serveren in Den Haag. En, zoals bij bijna elke stad: de lijst blijft zich (gelukkig) uitbreiden. Check ‘m daarom regelmatig om up-to-date te blijven voor jouw bezoek aan deze stad.

Filteren
1
Single Estate Coffee Den Haag

Den Haag

Vrijdag 08:30 - 16:00

Single Estate Coffee is een moderne specialty koffiebar met een eigen branderij in Den Haag. Na een bezoekje in 2007 aan een koffieplantage in Brazilië is Single Estate Coffee vastberaden om het verhaal van verschillende koffieboeren te vertalen naar een koffiebar in Nederland.

Lees meer
2
DuckRabbit Coffee Brewers Den Haag

Den Haag

Vrijdag 10:00 - 17:00

Sinds maart 2023 is Den Haag een nieuwe koffieparel rijker: DuckRabbit Coffee Brewers. Doorgewinterd koffiekenner en barista Wesley Piket staat hier aan het roer, met zijn vriendin – verantwoordelijk voor de baksels – ernaast. Wesley wil een frisse wind blazen door de specialty coffee scene in Den Haag. Een missie die tot nu toe flink succes heeft.

Lees meer
3
JoeJoe by Roast Factory Den Haag

Den Haag

Vrijdag 09:00 - 17:00

Nee, je spreekt JoeJoe niet uit als ‘djodjo’, maar echt als joejoe. De groet die eigenaar Stefan altijd roept naar z’n gasten. Lekker laagdrempelig, daar houdt hij van. En dat merk je goed in JoeJoe. Hier is en voelt iedereen zich welkom. Wat een fijne sfeer hangt hier!

Lees meer
4
Lot Sixty One Den Haag Den Haag

Den Haag

Vrijdag 09:00 - 18:00

In oktober 2018 heeft het Amsterdamse Lot Sixty One haar 2e koffietentje geopend in het centrum van Den Haag op de Torenstraat. Vergeleken met de koffiebar in Amsterdam is deze vestiging ontzettend groot.

Lees meer
5
Koffiebranderij BOON Den Haag

Den Haag

Vrijdag 10:00 - 18:00

Sinds 2012 kun je bij Koffiebranderij BOON terecht voor diverse vers gebrande koffies. Lianne (eigenares) runt deze zaak namelijk al 8 jaar met haar man Ad. De winkel is open vanaf 10 uur waar jij heerlijk kopje koffie kunt drinken en natuurlijk een zakje bonen meeneemt voor thuis. Momenteel kun je hier koffies krijgen uit 13 verschillende landen.

Lees meer
6
Kaafi Den Haag

Den Haag

Vrijdag 10:00 - 18:00

Bij Kaafi draait alles op koffie. Deze specialty coffee bar is te vinden op de Prinsestraat in het centrum. De koffie die ze serveren is van een brander uit London, en soms ook Skokunin Coffee. Naast koffie kun je hier ook terecht voor een ontbijtje, lunch of een gebakje. Binnen is de koffiebar strak ingericht met voorin knusse gezellige zitplaatsen en achterin werkplek.

Lees meer
7
Lola Bikes & Coffee Den Haag

Den Haag

Vrijdag 08:00 - 18:00

Midden in Den Haag op het Noordeinde, vlakbij het Koninklijk paleis, vind je Lola Bikes & Coffee. Deze koffiebar staat helemaal in het teken van het thema “koffie & fietsen”. Naast koffie drinken, kun je hier ook doordeweeks prima werken.

Lees meer
8
Filtro Coffee Den Haag

Den Haag

Vrijdag 10:00 - 18:00

Deze koffiebar bevindt zich in het historische centrum van Den Haag. Begin je ochtend hier eerst met een koffietje, voordat je bijvoorbeeld gaat winkelen of aan een lange wandeling begint. Ze hebben internationale koffiebranders op de kaart staan, zoals The Barn en Five Elephant uit Berlijn.

Lees meer
9
SunSun Coffee Den Haag

Den Haag

Vrijdag 08:00 - 16:30

SunSun Coffee zit op het Goudenregenplein in Den Haag. Wie voet zet op het plein, kan de koffiezaak van eigenaar Martijn Goedegebuure niet missen. De felgele luifels – zo geel als de zon – zie je meteen. Hier geniet je met een glimlach op je gezicht van de állerlekkerste koffie. Of een goede natuurwijn, want die hebben ze ook volop.

Lees meer
10
Anne&Max Den Haag Den Haag

Den Haag

Vrijdag 08:00 - 19:00

Anne & Max Coffee is een koffieketen in Nederland. Met 19 andere vestigingen door het land willen zij een huiskamer gevoel uitstralen. Dit doen ze door te werken met lokale ondernemers uit de stad en knusse zithoekjes te creëren in de koffiebar.

Lees meer
11
Fleur’s koffie Den Haag

Den Haag

Vrijdag 08:00 - 18:00

Fleur’s Coffee is te vinden net buiten het centrum in de wijk Regentessekwartier. Het leuke koffiebarretje serveert koffie van Roast Factory en je kunt hier goed lunchen!

Lees meer
12
Vascobelo Den Haag Den Haag

Den Haag

Vrijdag 08:00 - 20:00

Vascobelo is een koffieketen in Nederland. Je kunt deze koffiebar vinden op de Hooistraat in Den Haag.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Den Haag

☕ Welke koffiebars zijn open voor een koffie to go in Den Haag?

Voor een koffie to go in Den Haag kun je tijdens de coronacrisis onder andere terecht bij Single Estate Coffee, Kaafi, Lot Sixy One en TigersharkCheck hier de volledige lijst.

Ja, lekkere koffie in het centrum van Den Haag drink je onder andere bij Kaafi, Filtro en Anne&Max.

Op het centraal station in Den Haag zijn wij nog geen goede koffietentjes tegengekomen. Je zult dus een stukje moeten lopen voor lekkere koffie. De dichtstbijzijnde koffiebar is Vascobelo Den Haag op de Hooistraat.

Als je in Den Haag Binckhorst bent, dan moet je écht naar Capriole Café! Daar vind je vele verschillende soorten specialty coffee en kun je aan de haven heerlijke genieten van lekkere koffie. Let wel, dinsdag en woensdag zijn ze gesloten.

Andere steden