KOFFIETJE.NL

Wij schrijven over de mooiste koffiebars en de lekkerste koffie over de hele wereld. Het is een eeuwige reis die ons op plekken brengt waar wij normaal nooit zouden komen. Het samenbrengen van mensen en de liefde voor koffie is voor ons de ultieme kracht van de koffieboon. Achter elke specialty koffiebar schuilt een verhaal, een passie of een doel om gedeeld te worden met de rest van de wereld. En daarom willen wij via deze blog de perfecte koffiebar, in welke stad dan ook, met iedereen delen.

De perfecte koffiebar

Om de perfecte koffiebar van de stad te vinden zijn wij altijd op zoek naar iets unieks. Maar wat is nu eigenlijk uniek? Voor de een is de koffie belangrijk en voor de ander juist de uitstraling van het koffietentje. Is het ‘Instagram-waardig’ of kom je hier tot rust?  Tja, over smaak valt niet te twisten! En daarom beoordelen wij een koffiebar op een aantal punten die voor ons belangrijk zijn:

  • Smaak/koffie: Welke koffiebonen gebruiken ze? Kan ik kiezen uit verschillende bonen? Hoe smaakt ‘ie?
  • Locatie: Ligt het midden in het centrum of is het juist een hidden secret?
  • Uitstraling: Hoe verzorgd ziet de koffiebar eruit? Wat maakt het koffiebarretje juist zo origineel?
  • Personeel: Is het personeel gepassioneerd over koffie? Is de eigenaar aanwezig? Zijn ze vriendelijk?
  • Werken: Mag ik hier werken? En kan ik hier eventueel mijn laptop opladen?

Wie zijn wij?

Hi, wij zijn Sám & Roald. Twee mensen die elkaar hebben gevonden door de koffie! Ons verhaal is ontstaan bij een koffiebarretje dat toevallig ‘CoffeeLovers’ heette. Cliché right?

Sam Lasaroms

Sam Lasaroms

Sám is een echte levensgenieter en houdt ervan om in het middelpunt te staan. Met passie voor fotografie en reizen, kan ze haar energie en enthousiasme kwijt in Koffietje.nl

Roald Craenen

Roald Craenen

Roald is degene die al die mooie foto’s maakt in ruil voor een heerlijke espresso (of 🍩) van Sám. Als SEO’er en webdesigner zorgt hij voor alle technische dingen op Koffietje.nl

💖

Samenwerken?

Interesse in een samenwerking? Stuur een mailtje naar sam@koffietje.nl of neem contact op via het contactformulier en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug.