Maastricht

3x de beste Koffie van Maastricht

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Maastricht

Maastricht is anders dan alle Nederlandse steden. Deze stad geeft je het gevoel dat je op vakantie bent in het buitenland. Niet gek ook, want je bent op een steenworp afstand van België. Maastricht is hip, leuk en lekker bourgondisch. Kortom, perfect voor een citytrip!

En goede, leuke of hippe koffietentjes? Die hebben ze in Maastricht ook! Hoe kan het ook anders in deze meest zuidelijke studentenstad van Nederland. Ben jij benieuwd waar je de beste koffie van Maastricht kunt drinken? Scroll down!

1
KOFFIE bij Joost en Maartje Maastricht
9 5

Maastricht

Koffie Joost en Maartje is écht een bezoekje waard! Je kunt hier ‘vroeg’ terecht voor een heerlijk kopje koffie en ontbijt. Het is een vrij grote ruimte waar koffie centraal staat. De omvang van deze koffiebar maakt het overigens niet minder gezellig! Voorin de zaak kun je lekker naar buiten kijken, terwijl achterin hard gewerkt wordt aan de picknicktafel. De koffie smaakt heerlijk en er hangt een relaxed sfeertje.

Lees meer
2
Alley cat coffee Maastricht
8 4

Maastricht

Bij binnenkomst is het meteen duidelijk, hier wordt meer dan alleen koffie verkocht. Overal fietsen! Dat fietsen en koffie goed samen gaan, hebben wij al eerder gezien in Breda. Alley Cat Coffee is een grote fietsenwinkel met een koffiebar. Je kunt hier heerlijk een koffietje drinken en neuzen tussen de fixies.

Lees meer
3
DARQ Maastricht Maastricht
8 3

Maastricht

Een hotspot waar elke chocolade liefhebber héél blij van wordt! Hier draait alles om chocolade én koffie. Het is een uniek concept waarbij luxe en historie centraal staan. Je kunt DARQ vinden aan de oever van de Maas in het begin van het Stokstraatkwartier.

Lees meer
Alley cat coffee Maastricht

Maastricht

Hoenderstraat 15
6211 EL Maastricht
Lees meer
Coffeelovers de Annex Maastricht

Maastricht

Coffeelovers de Annex

Plein 1992 15
6221 JP Maastricht
Nog te bezoeken
Coffeelovers Dominicanen Maastricht

Maastricht

Coffeelovers Dominicanen

Dominicanerkerkstraat 1
6211 CZ Maastricht
Nog te bezoeken
Coffeelovers Plein 1992 Maastricht

Maastricht

Coffeelovers Plein 1992

Ruiterij 2
6221 EW Maastricht
Nog te bezoeken
DARQ Maastricht Maastricht

Maastricht

Maastrichter Smedenstraat 2
6211 GL Maastricht
Lees meer
KOFFIE bij Joost en Maartje Maastricht

Maastricht

Maastrichter Heidenstraat 8
6211 HV Maastricht
Lees meer

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle goede koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Vertel het ons

Veelgestede vragen over koffie in Maastricht

Er zijn (voor zover wij weten) geen specialty koffietentjes in de buurt van het station in Maastricht (Wyck). Voor écht goede koffie in Maastricht, zul je dus al snel de brug over de Maas naar de binnenstad moeten nemen.

Ook Maastricht Randwyck is voor ons onbekend als het op plekjes aankomt waar je lekkere koffie kunt drinken. Heb je tips voor goede, leuke en hippe koffietentjes in Randwyck, laat het ons dan vooral weten.

Andere steden