5 koffiebars met hele vette streetart
5 januari 2023 Door 57 Views

5 koffiebars met hele vette streetart

Als wij ergens specialty coffee gaan drinken, dan is de belangrijkste vraag natuurlijk: smaakt de koffie goed? Maar eerlijk, een goede koffiebar is zoveel méér dan goede koffie. De uitstraling van een koffiebar zegt bijvoorbeeld ook heel veel. Nou, dat zit bij deze 5 koffiebars wel goed. Kijk maar eens naar de toffe streetart die je in deze bars vindt. Je kijkt je ogen uit!

1. Sip First, Breda

In de Sint Janstraat in Breda vind je Sip First, waar je deze supervette streetart van Henri Bolt op de muren ziet staan. Gaaf hoe die neonkleuren eruit knallen!

2.Tigershark, Scheveningen

Wij worden echt helemaal vrolijk van deze muurschilderingen van Ivo Janss in Tigershark, Scheveningen.

3. Hummingbird, Amsterdam

Hummingbird in Amsterdam heeft hele gave streetart van L7Matrix, een hele talentvolle urban artist. Supermooi hoe die kleuren over de muren lijken te zweven.

4. Butchers Coffee, Antwerpen

De streetart op de muren van Butchers Coffee in Antwerpen is van de hand van toffe chick Nina Vandeweghe. Hoe vet is die roze kleur ook?!

5. Fuku, Amsterdam

Op de bar van Fuku in Amsterdam zie je de vette animaties van Ivo Janss staan. Past helemaal bij de stijl van de Friedhats koffie die ze hier serveren.

De laatste blogposts

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.