Hamburg

4x de beste koffiebars van Hamburg

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffiebars in Hamburg

Hamburg is de tweede grootste stad en tevens de belangrijkste havenstad van Duitsland. Je zult dus niet tekort komen aan koffie tijdens je weekendje weg. De leukste plekken waar je koffie kunt drinken in Hamburg zijn in het centrum, aan het water of zelfs in een van de komende buitenwijken.

In 2022 gaan wij naar Hamburg op zoek naar de beste koffiebars uit de stad! Maar hier alvast een overzichtje waar jij vast en zeker blij van wordt! Heb je tips? Let me know!💋

Filteren
1
Playground Coffee Hamburg

Hamburg

Zaterdag 10:00 - 17:00

Playground Coffee is opgericht door Veljko in 2014. Het was eerst een burgerrestaurant, maar zijn liefde voor koffie dwong hem om zijn restaurant om te bouwen tot specialty koffiebar. Ze branden zelf hun koffiebonen in de branderij. Daarnaast staat Playground Coffee bekend om zijn te gekke designs in kopjes, verpakkingen, posters, sokken, t’shirtjes en zelfs sjaalen.

Lees meer
2
Public Coffee Roasters – Wexstrasse Hamburg

Hamburg

Zaterdag 11:00 - 17:00

Public Coffee Roasters heeft drie verschillende koffiebars in Hamburg. Begin 2014 openden de twee eigenaren, Argin en Arameh, deze koffiebar op de Wexstrasse. Het is klein maar fijn! De andere twee koffiebarren zijn een stuk groter en eigenlijk niet te missen. Je kunt deze vinden op de Der Goldbekplatze en Die Brandstwiete.

Lees meer
3
Stockholm Espresso Club Hamburg

Hamburg

Zaterdag 10:00 - 18:00

Bij Stockholm Espresso Club staan de barista’s iedere dag, behalve op dinsdag, met passie te werken. Ze willen dat elke koffie die wordt geserveerd perfect wordt gezet en noemen zichzelf de sommeliers van de koffiewereld. Ze verkopen KOPPI Coffee uit Zweden.


                
Lees meer
4
The Special Connection Hamburg

Hamburg

Zaterdag 09:00 - 17:00

Gezond eten staat hier centraal bij The Special Connection. Deze koffiebar serveert specialty coffee van een lokale koffiebranderij, Surf Shop Roastery. Op maandag en op dinsdag hebben ze Free Day to Reflect en zijn ze dicht.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.