Hamburg

7x de beste koffiebars van Hamburg

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffiebars in Hamburg

Hamburg is hip, hot en happening. Het is de belangrijkste havenstad van Hamburg, dus er gebeurt veel. Een hele goede keuze als je een keer iets anders wilt zien dan Berlijn! Er zitten genoeg leuke koffiebars in Hamburg, waar je hele goede specialty coffee kunt bestellen.   

De beste plekken waar je koffie kunt drinken in Hamburg vind je in het centrum, aan het water of in een van de komende buitenwijken. Het loont dus om een lekkere wandeling te maken door de stad en bij een van deze koffiebars te stoppen. Ontdek jij tijdens je citytrip naar Hamburg een nieuwe specialty coffee bar? Laat het dan zeker weten. We kunnen niet wachten om ‘m zelf te testen!

Filteren
1
Elbgold Innenstadt Hamburg

Hamburg

Vrijdag 09:00 - 17:00

Een koffiebar die je zeker niet mag overslaan in Hamburg is Elbgold Coffee. Ze hebben een onwijs grote koffiebranderij, meerdere vestigingen in de stad. Maar deze locatie spant toch wel echt de kroon! 👑

Lees meer
2
Belum. coffee bar Hamburg

Hamburg

Vrijdag 11:00 - 17:00

Op 16 oktober 2021 is Belum. Coffee Bar geopend. Het is een koffiebar met een leuke twist; namelijk een winkel voor design van lampen. Minder leuke twist; ze zijn pas om 11:00 open!

Lees meer
3
Manufact Coffee Roasters Hamburg

Hamburg

Vrijdag 08:30 - 17:30

Manufact bevindt zich in dé leukste wijk van Hamburg, namelijk Karolinenviertel. Kom hier vooral koffie drinken op zaterdagochtend, want dan is er hier ook een vintage markt. Daarnaast is het twee minuten lopen van een ouderwetste fotoautomaat.

Lees meer
4
Playground Coffee Hamburg

Hamburg

Vrijdag 09:00 - 17:00

Playground Coffee is opgericht door Veljko in 2014. Het was eerst een burgerrestaurant, maar zijn liefde voor koffie dwong hem om zijn restaurant om te bouwen tot specialty koffiebar. Ze branden zelf hun koffiebonen in de branderij. Daarnaast staat Playground Coffee bekend om zijn te gekke designs in kopjes, verpakkingen, posters, sokken, t’shirtjes en zelfs sjaalen.

Lees meer
5
Public Coffee Roasters – Wexstrasse Hamburg

Hamburg

Vrijdag 08:30 - 17:00

Public Coffee Roasters heeft drie verschillende koffiebars in Hamburg. Begin 2014 openden de twee eigenaren, Argin en Arameh, deze koffiebar op de Wexstrasse. Het is klein maar fijn! De andere twee koffiebarren zijn een stuk groter en eigenlijk niet te missen. Je kunt deze vinden op de Der Goldbekplatze en Die Brandstwiete.

Lees meer
6
Stockholm Espresso Club Hamburg

Hamburg

Vrijdag 08:00 - 18:00

Bij Stockholm Espresso Club staan de barista’s iedere dag, behalve op dinsdag, met passie te werken. Ze willen dat elke koffie die wordt geserveerd perfect wordt gezet en noemen zichzelf de sommeliers van de koffiewereld. Ze verkopen KOPPI Coffee uit Zweden.

Lees meer
7
The Special Connection Hamburg

Hamburg

Vrijdag 09:00 - 16:00

Gezond eten staat hier centraal bij The Special Connection. Deze koffiebar serveert specialty coffee van een lokale koffiebranderij, Surf Shop Roastery. Op maandag en op dinsdag hebben ze Free Day to Reflect en zijn ze dicht.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Hamburg

Beste koffiebars van Hamburg?

De beste specialty koffiebars van Hamburg zijn Elbgold Coffee Innerstadt, Belum Coffee en Manufact Coffee Roasters.

Andere steden