Alkmaar

4x de beste koffiebars van Alkmaar

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Alkmaar

Dagje uit in Noord-Holland betekent al snel: Amsterdam of Haarlem. Maar probeer eens een bezoekje te nemen aan Alkmaar. Naast alle andere hotspots zoals De Kaasmarkt ( & natuurlijk de Kissing Cheese Girl), schattige binnenplaatsjes en het Bierenmuseum is er ook koffie! Heb je zin in heerlijke koffie in Alkmaar? Dan moet je hiernaartoe!

Filteren
1
Anne & Max Alkmaar Alkmaar

Alkmaar

Dinsdag 08:30 - 17:30

Bij Anne&Max in Alkmaar kun je heerlijk koffie drinken en ben je elke dag van de week welkom voor ontbijt, koffie, thee, taart, lunch, brunch, high tea, high wine en een borrel. Je kunt er lekker zitten, loungen of werken.

Lees meer
2
De Koffiemolen Alkmaar

Alkmaar

Dinsdag 08:30 - 17:00

Bij Koffiemolen Alkmaar draait het om gezelligheid en thuis voelen. Én lekkere koffie van Bocca natuurlijk! Het is de plek waar geluk voorop staat. Daarnaast is De Koffiemolen een ideale plek om te werken als student of zzp’er.

Lees meer
3
ECHT Alkmaar Alkmaar

Alkmaar

Dinsdag 08:30 - 17:30

ECHT is meer een lunchroom dan een koffiebar in Alkmaar, maar ze hebben wel koffiebonen van Spot On Roasters. Dit is een micro koffiebranderij uit Amsterdam die je niet vaak ergens ziet, vandaar dat we ECHT toch benoemen.

Lees meer
4
ROAST Espressobar Alkmaar

Alkmaar

Dinsdag 08:30 - 17:30

Roast Espressobar is een koffiebar in het centrum van Alkmaar. De koffiebonen zijn van eigen label en daarnaast kun je hier diverse broodjes en tosti’s bestellen.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden