0

Deventer

3x de beste koffie van Deventer

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie in Deventer

Wij vinden het een van de leukste steden in het oosten: Deventer. Het is een stad die barst van de sfeervolle straatjes met toffe winkeltjes, fijne restaurants en gezellige cafés. Met als middelpunt natuurlijk De Brink, het mooiste plein van Nederland. Maar waar in Deventer moet je nou zijn voor een goede kop koffie?

Dat hebben wij voor je uitgezocht! Scheelt je weer een hoop uitzoekwerk als je je tripje naar deze leuke stad aan het plannen bent. Hieronder vind je een overzicht met plekken in Deventer waar je koffie kunt drinken. En dan hebben we het natuurlijk over specialty coffee. We hopen snel weer leuke, nieuwe koffiebars aan de lijst toe te voegen. Heb je een tip voor ons? Laat het dan vooral weten!

Filteren
1
KoffieDok Deventer

Deventer

Dinsdag Gesloten

Deze koffiebar bevindt zich in het Havenkwartier, een opkomende wijk met veel jonge creatieve ondernemers en te gekke woningen en restaurants. Het is ongeveer 15 minuutjes wandelen vanaf het centrum van Deventer. Het is, tot nu toe, de enige specialty koffiebar die een bezoekje waard is!

Lees meer
2
Coffee Together Deventer

Deventer

Dinsdag 09:30 - 17:30

Coffee Together in Deventer is meer dan alleen een koffiebar. Je kunt hier prima terecht om gezellig te ontbijten of te lunchen. Er is een mini bibliotheek met doorgeefboeken, dus ‘Take a book, leave a book!’

Lees meer
3
Roemar Koffiebranderij Deventer

Deventer

Dinsdag 10:00 - 17:00

Rob Kroes is de oprichter van Roemar Koffiebranderij in Deventer. Je kunt hier koffie drinken in een historische pand en zelfs workshops te volgen. Ook kun je hier een koffieproeverij organiseren!

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.