Deventer

3x de beste koffie van Deventer

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie in Deventer

In Deventer zijn er een aantal plekken om heerlijke koffie te drinken, neem bijvoorbeeld het schattige koffiebarretje in het centrum op de hoek. Daarnaast kun je hier ook terecht bij een koffiebranderij aan de haven.

Filteren
1
Coffee Together Deventer

Deventer

Donderdag 09:30 - 17:30

Coffee Together in Deventer is meer dan alleen een koffiebar. Je kunt hier prima terecht om gezellig te ontbijten of te lunchen. Er is een mini bibliotheek met doorgeefboeken, dus ‘Take a book, leave a book!’

Lees meer
2
KoffieDok Deventer

Deventer

Donderdag 10:00 - 14:00

Op een industrieterrein in het Havenkwartier, net buiten het centrum van Deventer, bevindt zich Koffiedok. Een bedrijfsverzamelgebouw met ondernemingen in koffie en koffiegerelateerde producten. Een paar dagen per week is het koffiecafé geopend, waar je koffie kunt drinken die ter plekke gebrand wordt door Ikigai, opgericht door Jeroen Brugman.

Lees meer
3
Roemar Koffiebranderij Deventer

Deventer

Donderdag 10:00 - 17:00

Rob Kroes is de oprichter van Roemar Koffiebranderij in Deventer. Je kunt hier koffie drinken in een historische pand en zelfs workshops te volgen. Ook kun je hier een koffieproeverij organiseren!

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.