Deventer

3x de beste koffie van Deventer

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie in Deventer

In Deventer zijn er een aantal plekken om heerlijke koffie te drinken, neem bijvoorbeeld het schattige koffiebarretje in het centrum op de hoek. Daarnaast kun je hier ook terecht bij een koffiebranderij aan de haven.

Filteren
1
KoffieDok Deventer

Deventer

Woensdag Gesloten

Deze koffiebar bevindt zich in het Havenkwartier, een opkomende wijk met veel jonge creatieve ondernemers en te gekke woningen en restaurants. Het is ongeveer 15 minuutjes wandelen vanaf het centrum van Deventer. Het is, tot nu toe, de enige specialty koffiebar die een bezoekje waard is!

Lees meer
2
Coffee Together Deventer

Deventer

Woensdag 09:30 - 17:30

Coffee Together in Deventer is meer dan alleen een koffiebar. Je kunt hier prima terecht om gezellig te ontbijten of te lunchen. Er is een mini bibliotheek met doorgeefboeken, dus ‘Take a book, leave a book!’

Lees meer
3
Roemar Koffiebranderij Deventer

Deventer

Woensdag 10:00 - 17:00

Rob Kroes is de oprichter van Roemar Koffiebranderij in Deventer. Je kunt hier koffie drinken in een historische pand en zelfs workshops te volgen. Ook kun je hier een koffieproeverij organiseren!

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.