Kopenhagen

14x de beste koffiebars van Kopenhagen

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Kopenhagen, een stad met meer dan één karakter. De bekendste wijk is natuurlijk Nyhavn, oftewel, de gekleurde huisjes aan de haven. Naast de historische huisjes heeft Kopenhagen nog meer te bieden. Denk hierbij aan Christiania, design, historische gebouwen en het Tivoli pretpark. De Deense hoofdstad leent zich uitstekend voor een stedentrip.

Daarnaast is de koffie scene uniek in Kopenhagen en de diversiteit aan koffiebarretjes is groot. Er zal altijd een koffiebar in de buurt zijn, waar je ook bent. Helaas, we konden niet alle specialty koffiebars bezoeken. Zie hieronder de beste koffiebarretjes van Kopenhagen.

Filteren
1
Original Coffee Dosseringen Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 07:00 - 18:30

Original Coffee is zeker geen onbekende koffiebar uit Kopenhagen. Er zijn in totaal zeven vestigingen, maar deze locatie is toch wel de beste! Deze koffiebar ligt namelijk in de opkomende wijk Norrebro. Ook mag er worden gezegd dat deze koffiebar aan het water ligt en daarmee een heerlijk ochtendzonnetje binnen heeft. Dus zeker een aanrader om hier s’ochtends een koffietje te drinken. Er zijn overigens ook genoeg werkplekken voor alle mensen die rustig willen werken.

Lees meer
2
The Coffee Collective Jægersborggade Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 07:00 - 19:00

De favoriete koffiebar van Kopenhagen: The Coffee Collective. Aan diversiteit van koffiebonen is hier geen gebrek. Coffee Collective werkt samen met meer dan vijf verschillende koffieboeren over de hele wereld. Het is een heerlijke koffie. Zeker een aanrader!!

Lees meer
3
Prolog Coffee Bar Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 07:00 - 18:00

Het ziet eruit als een onaangename, kleine, maar hippe koffiebar in een oude vleesfabriek in Kopenhagen. Ondanks dat het een kleine organisatie is, branden zij de bonen zelf. De koffiebonen kunnen worden gekocht voor thuisgebruik. De uitstraling is apart, maar de koffie smaakt goed. Ook het personeel is vriendelijk.

Lees meer
4
CUB Coffee Bar Boldhusgade Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 07:30 - 18:00

In een kelder bevindt zich Cub Coffee Bar. De koffiebonen komen van Copenhagen Coffee Lab en smaken hier net zo lekker. Het koffiebarretje zit onder de grond en heeft iets mysterieus. Het wordt ook snel donker in dit koffiebarretje en zou daarom later op de dag dit koffietentje bezoeken. Dat maakt het heel gezellig en knus.

Lees meer
5
Copenhagen Coffee Lab ApS Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 07:30 - 17:30

Ver buiten het centrum bevindt zich de hoofdvestiging van Copenhagen Coffee Lab ApS. Het duurt ongeveer 30 minuten met de metro om hier te komen vanuit het centrum. Het is de moeite waard, want Coffee Lab bestaat al sinds 2013 en iedereen uit het team is gepassioneerd over koffie. Als je geen zin hebt om zover uit het centrum te gaan, kun je ook naar Cub Coffee Bar gaan, daar verkopen zij ook Copenhagen Coffee Labs ApS koffiebonen.

Lees meer
6
Arrebo Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 07:30 - 18:00

Nieuwe hotspot van Kopenhagen, Arrebo Cafe. Het is vlakbij de Norrebro speelhallen en de artistieke Sorte Plads. De koffie is goed, maar de lunchkaart is beter. Daarnaast is het een schattig koffietentje om te bezoeken.

Lees meer
7
Andersen & Maillard Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 07:00 - 19:00

In de opkomende wijk, Norrebro, zijn veel koffietentjes te vinden. Zo ook Andersen & Maillard. Dit koffietentje in Kopenhagen maakt niet alleen de lekkere koffie, ook is het een bakkerij. Als je van plan bent om hier naartoe te gaan, doe jezelf een plezier, en neem een chocolade croissant!

Lees meer
8
SOCIAL Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 08:00 - 19:00

SOCIAL is een ander koffiebarretje aan het water in Norrebro. Het is een schattig koffietentje met een eigen stijl. Alles is bijna van hout binnen! De koffie is lekker, maar niet een van de beste.

Lees meer
9
Darcy’s Kaffe Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 08:00 - 17:00

Darcy’s Kaffe is een klein ondergronds koffiebarretje, waar de boeken en de koffie centraal staan. Er zijn maar vier tafeltjes om aan te zitten en vaak zitten hier werkende studenten. Het is een rustig koffietentje, maar het heeft beperkt plek.

Lees meer
10
Kompa’9 Kopenhagen

Kopenhagen

Maandag 08:00 - 20:00

Kompa9 stond op onze koffielijst vanwege de knusse indeling van het koffietentje. Er is een open haard, fijne stoelen en je kunt er echt eventjes genieten. Maar de koffie is zeer onder de maat, dus kan ik deze jullie niet aanbevelen.

Lees meer
11
Democratic Coffee Kopenhagen

Kopenhagen

Democratic Coffee

Maandag 07:30 - 19:00
12
Kafeteria Kopenhagen

Kopenhagen

Kafeteria

Maandag Closed
13
Kaffedepartementet Kopenhagen

Kopenhagen

Kaffedepartementet

Maandag 08:00 - 20:00
14
The Corner Kopenhagen

Kopenhagen

The Corner

Maandag 08:00 - 00:00

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.