Dusseldorf

4x de beste koffiebars van Dusseldorf

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Zet drie stappen over de Nederlands-Duitse grens en je bent er al: in Düsseldorf. Nou ja, misschien niet letterlijk… Maar wel bijna 😉 Wat je als eerst doet in deze toffe Duitse stad? De Düsseldorfse specialty coffee scene ontdekken natuurlijk! Gelukkig zijn er in Düsseldorf best wel wat fijne koffiebars te vinden.

Wie aan Düsseldorf denkt, ziet waarschijnlijk gelijk de gezellige kerstmarkten voor zich. Met schitterende lichtjes en kraampjes vol dampende glühwein en blinkende braadworsten. Toch is deze stad het hele jaar door de moeite waard om te bezoeken. Het heeft een mooie mix van hip en historisch en de mensen zijn er supervriendelijk. Benieuwd waar je tijdens je stedentrip in Düsseldorf goede koffie kunt drinken? Check onze lijst hieronder. Alvast viel Spaß!

Filteren
1
Jaenner Modern Coffee Dusseldorf

Dusseldorf

Dinsdag 08:00 - 18:00

Wil je naar een nieuwe hippe wijk in Düsseldorf, dan kom je al snel terug in District 2. Hier wemelt het van de koffiebars, boetiekjes en heerlijke bistro’s en wijnbars. Begin 2023 opende Jeanner Modern Coffee haar deuren. Deze nieuwe specialty koffiebar is zeker een bezoekje waard. Ze verkopen koffie van de allernieuwste specialty koffiebranderij uit Düsseldorf: Light Roast.

 

Lees meer
2
Weird Space Café Friedrichstadt Düsseldorf

Düsseldorf

Dinsdag 10:00 - 18:00

In Mei 2023 opende Weird Space Café zijn tweede koffiebar in de stad. Een koffiebar die dichterbij het centrum van Düsseldorf ligt. Weird Space staat bekend om de speciale collecties van verschillende internationale koffiebranders.

Lees meer
3
SCHVARZ KAFFEE Düsseldorf

Düsseldorf

Dinsdag 09:00 - 18:00

De bekendste specialty koffiebranderij van Düsseldorf is Schvarz Kaffee. Sinds de oprichting in 2015 is deze koffiebranderij niet meer weg te denken uit de stad. Ze hebben maar één doel: Bewustzijn over koffiekwaliteit creëren.

Lees meer
4
Orange – Finest Coffee Düsseldorf

Düsseldorf

Dinsdag 07:00 - 19:00

In de smalle straatjes van Altstadt, de oude binnenstad van Düsseldorf, vind je de leukste winkels, restaurants, foodmarket en deze specialty koffiebar. Ze serveren koffie van Schvarz Coffee en lekker broodjes. De locatie van Orange nodigt niet perse uit om hier relax te gaan zitten, het zit namelijk precies bij een U-bahn en in het zakelijke gedeelte.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden