0

Dusseldorf

4x de beste koffiebars van Dusseldorf

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op
Filteren
1
Nieuw
Jaenner Modern Coffee Dusseldorf

Dusseldorf

Zondag 10:00 - 17:00

Wil je naar een nieuwe hippe wijk in Düsseldorf, dan kom je al snel terug in District 2. Hier wemelt het van de koffiebars, boetiekjes en heerlijke bistro’s en wijnbars. Begin 2023 opende Jeanner Modern Coffee haar deuren. Deze nieuwe specialty koffiebar is zeker een bezoekje waard. Ze verkopen koffie van de allernieuwste specialty koffiebranderij uit Düsseldorf: Light Roast.

 

Lees meer
2
Nieuw
Weird Space Café Friedrichstadt Düsseldorf

Düsseldorf

Zondag 11:00 - 18:00

In Mei 2023 opende Weird Space Café zijn tweede koffiebar in de stad. Een koffiebar die dichterbij het centrum van Düsseldorf ligt. Weird Space staat bekend om de speciale collecties van verschillende internationale koffiebranders.

Lees meer
3
Nieuw
SCHVARZ KAFFEE Düsseldorf

Düsseldorf

Zondag 11:00 - 18:00

De bekendste specialty koffiebranderij van Düsseldorf is Schvarz Kaffee. Sinds de oprichting in 2015 is deze koffiebranderij niet meer weg te denken uit de stad. Ze hebben maar één doel: Bewustzijn over koffiekwaliteit creëren.

Lees meer
4
Nieuw
Orange – Finest Coffee Düsseldorf

Düsseldorf

Zondag 11:00 - 18:00

In de smalle straatjes van Altstadt, de oude binnenstad van Düsseldorf, vind je de leukste winkels, restaurants, foodmarket en deze specialty koffiebar. Ze serveren koffie van Schvarz Coffee en lekker broodjes. De locatie van Orange nodigt niet perse uit om hier relax te gaan zitten, het zit namelijk precies bij een U-bahn en in het zakelijke gedeelte.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.