Bratislava

6x de beste koffiebars van Bratislava

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Specialty koffie in Bratislava

Bratislava is een eigenzinnige stad. Er is een aparte mix tussen het heden en het verleden. Aan de ene kant zijn er veel verouderde gebouwen, waardoor de Slowaakse hoofdstad wat armoedig lijkt. Maar aan de andere kant is het een universiteitsstad met veel jonge mensen, waarvan de meesten in dure auto’s rijden. En natuurlijk specialty coffee drinken in een van de hippe koffiebars die Bratislava rijk is.

Veel koffiebars in Bratislava vinden wij grote aanraders. Omdat je er natuurlijk héle goede koffie kunt drinken, maar ook omdat er echte koffiekenners aan het roer staan. Dat maakt de koffiebeleving altijd helemaal af als je het ons vraagt! Zin om koffie te drinken tijdens je weekendje naar Bratislava? Hieronder zie je waar je wezen moet.

Filteren
1
Mandľa Bratislava

Bratislava

Woensdag 08:00 - 18:00

Mand’la Coffee is een specialty koffiebar met enkel exclusieve koffiebonen. Ze wisselen wel eens van ‘guest roaster’ maar er staan altijd spannende koffies van La Cabra.

Lees meer
2
BLACK. Bratislava

Bratislava

Woensdag 09:00 - 18:00

In 2017 openden Alex zijn allereerste specialty koffiebar in Bratislava. Zijn doel is om mensen te verrassen met de mooie smaken van koffie. Het team van BLACK. bestaat nu alleen uit mannen die werken in de koffiebar of in hun nieuwe koffiebranderij.

Lees meer
3
Kaviareň Vták Bratislava

Bratislava

Woensdag 08:00 - 17:00

De wijkjes waar de toeristen stoppen met wandelen en omdraaien, zijn vaak de wijkjes met de nieuwste hotspots of juist de locals favorietes! Zo is Kaviareň Vták een voorbeeld hiervan! Het is net een straat achter het drukke centrum, maar daar vind je vaak de beste koffiebars.

Lees meer
4
Good times coffee roasters Bratislava

Bratislava

Woensdag 09:00 - 17:00

Good Times coffee roasters is een kleine koffiebar in een buitenwijk van Bratislava. Ze zijn verliefd geworden op koffie en het ‘koffiebar’ leven in Sydney, tijdens hun reis door Australië in 2013. Twee jaar later opende ze hun eigen koffiebar genaamd: Good Times Coffee.

Lees meer
5
SOREN Bratislava

Bratislava

Woensdag 07:30 - 18:00

Soren is een nieuwe specialty koffiebar in Bratislava. Het is een hele mooie locatie met een La Marzocco prominent bij het raam. Je kunt hier overigens ook natuurwijntjes bestellen.

Lees meer
6
OST BLOCK Bratislava

Bratislava

Woensdag 09:00 - 21:00
Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden