Bratislava

6x de beste koffiebars van Bratislava

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op
Filteren
1
Mandľa Bratislava

Bratislava

Maandag 08:00 - 18:00

Mand’la Coffee is een specialty koffiebar met enkel exclusieve koffiebonen. Ze wisselen wel eens van ‘guest roaster’ maar er staan altijd spannende koffies van La Cabra.

Lees meer
2
BLACK. Bratislava

Bratislava

Maandag 09:00 - 18:00

In 2017 openden Alex zijn allereerste specialty koffiebar in Bratislava. Zijn doel is om mensen te verrassen met de mooie smaken van koffie. Het team van BLACK. bestaat nu alleen uit mannen die werken in de koffiebar of in hun nieuwe koffiebranderij.

Lees meer
3
SOREN Bratislava

Bratislava

Maandag 07:30 - 18:00
Lees meer
4
Kaviareň Vták Bratislava

Bratislava

Maandag Closed

De wijkjes waar de toeristen stoppen met wandelen en omdraaien, zijn vaak de wijkjes met de nieuwste hotspots of juist de locals favorietes! Zo is Kaviareň Vták een voorbeeld hiervan! Het is net een straat achter het drukke centrum, maar daar vind je vaak de beste koffiebars.

Lees meer
6
OST BLOCK Bratislava

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.