0

Bordeaux

1x de beste koffiebars van Bordeaux

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Bij Bordeaux denk je misschien als eerst aan rode wijn, maar wist je dat je er ook heel goed koffie kunt drinken? In het sfeervolle oude centrum van Bordeaux, dat op loopafstand ligt van de rivier de Garonne, barst het van de koffiebars. Meng je lekker tussen de locals en geniet van deze zonnige Zuid-Franse stad!

In Bordeaux leeft het en al helemaal in de specialty coffee scene. Je zult er vooral studenten tegenkomen: het is een echte studentenstad. Extra gezellig dus. In de koffiebars staan supergepassioneerde barista’s, die jou graag kennis laten maken met al het lekkers op de kaart. Laat je verrassen (en boek daarna een tripje naar een van de wijngaarden in de omgeving!).

Filteren
1
Café Piha – Torréfacteur Bordeaux

Bordeaux

Dinsdag 09:00 - 18:00

In februari 2017 opende Piha zijn deuren in de voormalige drukkerij. Het is een specialty coffeebar met een eigen branderij in de zaak. Deze koffiebar bevindt zich tegenover een basisschool en nét buiten de drukke straten van Bordeaux. Ideale plek voor een kopje koffie.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden