Voorburg

4x de beste koffiebars van Voorburg

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Voorburg

Voorburg, wij hadden er nog nooit van gehoord. Of je er lekkere koffie kunt drinken? Dat wel! Hele lekkere koffie zelfs! In deze voorstad van Den Haag vind je verrassend veel specialty koffietentjes. Helaas hebben we ze nog niet allemaal kunnen bezoeken, dus moeten we snel een keertje terug. Hieronder alvast onze ervaring van koffie drinken in Voorburg.

Filteren
Toepassen Wissen
1
Coffee Works Voorburg

Voorburg

In 2014 is Coffee Works Voorburg door Fred en Arnoud geopend als antwoord op de rijzende vraag naar kwalitatief goede koffie buiten de grote stad Den Haag. Dit koffietentje is gelegen midden in het centrum van Voorburg, pal naast de Oude Kerk.

Lees meer
2
Blend One Voorburg
Open voor koffie to go

Voorburg

Blend One is een koffiebar in Voorburg waar kwaliteit van de koffie altijd voorop staat. Je kunt hier naast koffie ook gezellig ontbijten, lunchen en zelfs borrelen.

Lees meer
3
CUP Espressobar Voorburg

Voorburg

CUP Espressobar is een koffiebar in Voorburg. Het is een koffiebar met een huiskamer gevoel. Voor de kinderen is er een speelhoekje en er is een zonnig terras.

Lees meer
4
Palkinto Voorburg

Voorburg

“Palkinto” betekent gunnen in het Fins. Iemand iets gunnen en hiervan genieten. Dat staat hier duidelijk voorop! Deze koffiebar kun je vinden op de Herenstraat in Voorburg.

Lees meer

Andere steden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand tips voor de beste koffiebars, aankomende winacties en de lekkerste recepten voor filterkoffie.