Zwolle

3x de beste koffiebars van Zwolle

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Zwolle

Zwolle, wij waren er nog nooit geweest. Vooral ook omdat het nogal een eindje rijden is. En het ligt nooit op weg naar. Dus je moet er bewust naar toe.

Zwolle is natuurlijk de hoofdstad van Overijssel en heeft een historische binnenstad met mooie panden en bruggen. Er zijn leuke diverse musea te bezoeken en hippe restaurants. Maar er is ook koffie! Op deze pagina de beste koffiebars van Zwolle.

Filteren
Toepassen Wissen
1
Espressobar Maling Zwolle

Zwolle

Espressobar Maling bestaat sinds april 2016 en wordt gerund door Sander Groenink. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen met verschillende wedstrijden: Dutch Brewers Cup 2019 en Cup Tasters 2019. Je drinkt er heerlijke koffie met koffiebonen van Varietals. Aanrader… Vraag zeker naar een Aeropress. Daar is Sander namelijk erg goed in!

Lees meer
2
Foodboutique Zwolle

Zwolle

Foodboutique is een bijzonder plekje in Zwolle. Het is namelijk ook een winkel vol met mooie producten. De winkel barst van de lekkernijen zoals chocolade bonbons, Belgisch speciaal biertjes, gezonde cakejes en verse koffie.

Lees meer
3
Anne & Max Zwolle Zwolle

Zwolle

Anne & Max Zwolle

Anne&Max Coffee is een koffieketen in Nederland. Naast de vestiging in Zwolle, zijn er nog 19 andere vestigingen door het land. Anne&Max Zwolle bevindt zich achter de Sassenpoort, midden in het centrum. Naast heerlijke koffie kun je hier ook terecht voor ontbijt, taart, lunch en zelfs een high tea of high wine.

Veelgestede vragen over koffie in Zwolle

Op, of in de buurt van het station in Zwolle vind je eigenlijk geen goede koffiebars. Voor echt lekkere koffie zul je dus een stukje moeten lopen. De eerste en meteen de beste koffiebar die je tegenkomt is Espressobar Maling, op de Luttekestraat.

Onze twee favoriete koffiebars in het centrum van Zwolle zijn Espressobar Maling op de Luttekestraat en Sam’s Foodboutique op de Roggenstraat.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand tips voor de beste koffiebars, aankomende winacties en de lekkerste recepten voor filterkoffie.