Zwolle

3x de beste koffiebars van Zwolle

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Zwolle

Zwolle, wij waren er nog nooit geweest. Vooral ook omdat het nogal een eindje rijden is. En het ligt nooit op weg naar. Dus je moet er bewust naar toe.

Zwolle is natuurlijk de hoofdstad van Overijssel en heeft een historische binnenstad met mooie panden en bruggen. Er zijn leuke diverse musea te bezoeken en hippe restaurants. Maar er is ook koffie! Op deze pagina de beste koffiebars van Zwolle.

Filteren
1
Espressobar Maling Zwolle

Zwolle

Dinsdag 08:30 - 18:00

Espressobar Maling bestaat sinds april 2016 en wordt gerund door Sander Groenink. Hij heeft meerdere prijzen gewonnen met verschillende wedstrijden: Dutch Brewers Cup 2019 en Cup Tasters 2019. Je drinkt er heerlijke koffie met koffiebonen van Varietals. Aanrader… Vraag zeker naar een Aeropress. Daar is Sander namelijk erg goed in!

Lees meer
2
Sam’s Coffee Zwolle

Zwolle

Dinsdag 10:00 - 18:00

Sam’s coffee gaat binnenkort verhuizen naar een nieuw pand in Zwolle! Vanaf 1 maart verdwijnt the Foodboutique en komt er een nieuwe koffiebar met de beste naam ooit! Sam’s Coffee!

Lees meer
3
Anne & Max Zwolle Zwolle

Zwolle

Anne & Max Zwolle

Dinsdag 08:00 - 18:00

Anne&Max Coffee is een koffieketen in Nederland. Naast de vestiging in Zwolle, zijn er nog 19 andere vestigingen door het land. Anne&Max Zwolle bevindt zich achter de Sassenpoort, midden in het centrum. Naast heerlijke koffie kun je hier ook terecht voor ontbijt, taart, lunch en zelfs een high tea of high wine.

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Zwolle

👉 Kun je lekkere koffie drinken in de buurt van station Zwolle?

Op, of in de buurt van het station in Zwolle vind je eigenlijk geen goede koffiebars. Voor echt lekkere koffie zul je dus een stukje moeten lopen. De eerste en meteen de beste koffiebar die je tegenkomt is Espressobar Maling, op de Luttekestraat.

Onze twee favoriete koffiebars in het centrum van Zwolle zijn Espressobar Maling op de Luttekestraat en Sam’s Foodboutique op de Roggenstraat.

Andere steden