Zutphen

1x de beste koffiebars van Zutphen

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Zutphen is een mooie stad met gezellige winkelstraatjes. Het wordt ook wel de Torenstad genoemd vanwege, jawel, de vele torens die je in de stad ziet. Hoewel er genoeg leuke plekjes zijn in Zutphen om lekker wat te drinken, is het aanbod aan specialty coffee bars nog niet heel groot.

Maar wees niet bang. De enige specialty coffee bar die je in Zutphen vindt, Van Rossum’s Koffie, is wat ons betreft een van de beste koffiebars van Oost-Nederland. Dus dat zegt wel wat! Uiteraard hopen we snel weer nieuwe hotspots toe te voegen aan de lijst. Hebben wij weer een goede reden om naar Zutphen af te reizen en koffie te gaan drinken.

Filteren
1
Van Rossum’s koffie Zutphen

Zutphen

Donderdag 09:00 - 18:00

Wie kent dé Van Rossum’s niet? Het is de beste koffiebar van Oost-Nederland (volgens ons)! Hier staat koffie hoog in het vaandel. Frans en Dagmar zijn beide eigenaar van deze koffiebar, Aukje (dochter) is barista en Jelle (zoon) brandt de koffies in Rotterdam.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden