Hoorn

3x de beste koffiebars van Hoorn

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Hoorn

In Hoorn wordt het lastig om verschillende koffiebars te proberen. Er zijn namelijk bijna geen koffiebars in Hoorn. Dit is natuurlijk zonde want Hoorn is een van de oudste steden van Noord-Holland en staat bol van de historische schatten. Verborgen schatkist is Koffie van Hoorn op de Kerkstraat.

Filteren
1
30ML Hoorn Hoorn

Hoorn

Woensdag 09:00 - 18:00

30ML is een franchise koffiebar in Nederland. In totaal zijn er 12 verschillende vestigingen door Nederland, waaronder eentje in Hoorn. Eigenaar Duco is een voormalige chef-kok en brengt die vaardigheden op tafel bij 30 ML.

Lees meer
2
Het Koffielokaal Hoorn

Hoorn

Woensdag 08:00 - 17:00

Het koffielokaal in Hoorn bestaat sinds 2017! Iedere week komen er verse koffiebonen van Keen Coffee binnen, zodat de barista’s van Het Koffielokaal weer heerlijke koffietjes kunnen zetten. Qua interieur is er een rustige omgeving gecreëerd met veel planten en comfortabele zithoekjes.

Lees meer
3
Koffie van Hoorn Hoorn

Hoorn

Woensdag 08:00 - 17:00

In mei 2019 opende deze nieuwe koffiebar en microkoffiebranderij de deuren. De focus ligt op specialty koffie welke geleverd wordt door Greencof B.V. Ga op koffie-avontuur, want kennis over koffie hebben ze hier genoeg! Je kunt deze koffiebar vinden op de Kerkstraat.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.