Hoorn

3x de beste koffiebars van Hoorn

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in  het Noord-Hollandse Hoorn

Hoorn is een van de oudste steden van Noord-Holland. Een wandeling door de stad brengt je langs allerlei historische schatten. Het ligt aan het Markermeer, dus je kunt er in de zomer ook heerlijk aan het water zitten. Tijd voor koffie? Hoorn heeft een aantal leuke koffiebars met lekkere specialty coffee.

De keuze aan specialty coffee bars in Hoorn is niet reuze, maar je kunt bij een aantal plekken zeker goed terecht als je goede koffie wilt drinken. Een verborgen parel is bijvoorbeeld Koffie van Hoorn aan de Kerkstraat. Hier zit je heel gezellig! Heb jij nog een gouden tip voor ons? Een nieuwe koffie-hotspot in Hoorn die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan zeker weten.

Filteren
1
30ML Hoorn Hoorn

Hoorn

Vrijdag 09:00 - 19:00

30ML is een franchise koffiebar in Nederland. In totaal zijn er 12 verschillende vestigingen door Nederland, waaronder eentje in Hoorn. Eigenaar Duco is een voormalige chef-kok en brengt die vaardigheden op tafel bij 30 ML.

Lees meer
2
Het Koffielokaal Hoorn

Hoorn

Vrijdag 08:00 - 17:00

Het koffielokaal in Hoorn bestaat sinds 2017! Iedere week komen er verse koffiebonen van Keen Coffee binnen, zodat de barista’s van Het Koffielokaal weer heerlijke koffietjes kunnen zetten. Qua interieur is er een rustige omgeving gecreëerd met veel planten en comfortabele zithoekjes.

Lees meer
3
Koffie van Hoorn Hoorn

Hoorn

Vrijdag 08:00 - 17:00

In mei 2019 opende deze nieuwe koffiebar en microkoffiebranderij de deuren. De focus ligt op specialty koffie welke geleverd wordt door Greencof B.V. Ga op koffie-avontuur, want kennis over koffie hebben ze hier genoeg! Je kunt deze koffiebar vinden op de Kerkstraat.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden