0

Sittard

5x de beste koffiebars van Sittard

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Veel mensen denken bij een dagje of weekendje Limburg aan Maastricht of Valkenburg. Maar wist je dat Sittard ook een hele leuke optie is? Het barst van de geschiedenis, want het is een van de oudste steden van Nederland en de op een na oudste stad van Limburg. Er valt dus genoeg te zien en te beleven.

Van een stadswandeling krijg je natuurlijk dorst. Gelukkig zijn er in Sittard verschillende leuke koffiebars waar je heerlijke koffie kunt drinken. Als je zin hebt in specialty coffee, dan is het aanbod in Sittard wat klein: er zijn 5 koffiebars die je kunt proberen. Maar die zijn zeker een bezoek waard! Met als grootste aanrader: Coffee Mundo The Library. Welke koffiebar ga jij proberen?

Filteren
1
COFFEE MUNDO espresso & brew bar Sittard

Sittard

Maandag 11:30 - 18:00

Coffee Mundo is dé koffiebar van Sittard. Je kunt deze koffiebar vinden op de Markt of op de Ligne. Coffee Mundo heeft naast hun eigen blend alleen maar single origins. Dit zijn koffies afkomstig van één land en één koffieboer.

Lees meer
2
KOP Sittard Sittard

Sittard

Maandag 12:00 - 18:00

KOP Sittard is een verrassende mix waar je verwend wordt door koffie en beauty. Het is namelijk een koffie & een kapperszaak. Wat een leuk concept en bijpassende naam!

Lees meer
3
COFFEE MUNDO The Library Sittard

Sittard

Maandag 08:00 - 18:00

Coffee Mundo is in 2016 uitgeroepen tot de beste koffiebar van Nederland. Coffee Mundo heeft twee koffiebars in Sittard, waarvan deze zich bevindt tussen de studenten. De koffiebonen komen uit hun eigen koffiebranderij en zijn vaak alleen maar single origins.

Lees meer
4
Generation Coffee Sittard

Sittard

Maandag Closed

Generation Coffee is een koffiewinkel in Sittard waar men allerlei koffiespullen kunt kopen zoals filter zetmethodes, koffiemachines en koffiemalers. Daarnaast heeft deze koffiewinkel ook een klein koffiebarretje. Het is vier dagen per week open (woensdag t/m zaterdag) en het heeft 30 zitplaatsen.

Lees meer
5
Independent Coffee Roasters Sittard

Sittard

Maandag Gesloten

Independent Coffee Roasters is opgericht door Sebastiaan van der Leen en Laurent L’Ortye. Beide hebben ruime ervaring in de koffiebranche en zelfde en de Nederlandse Coffee Competition scene. De koffiebar is enkel op zaterdag geopend en dient vooral als proeflokaal voor hun eigen branderij.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.