Sittard

4x de beste koffiebars van Sittard

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Het drinken van koffie is voor veel mensen een dagelijkse routine. Maar waar moet je in Sittard zijn voor goede koffie? Coffee Mundo is de bekendste koffiebar van Sittard. Vind hieronder de beste koffiebars van Sittard.

Filteren
Toepassen Wissen
1
COFFEE MUNDO espresso & brew bar Sittard

Sittard

Coffee Mundo is dé koffiebar van Sittard. Je kunt deze koffiebar vinden op de Markt of op de Ligne. Coffee Mundo heeft naast hun eigen blend alleen maar single origins. Dit zijn koffies afkomstig van één land en één koffieboer.

Lees meer
2
KOP Sittard Sittard

Sittard

KOP Sittard is een verrassende mix waar je verwend wordt door koffie en beauty. Het is namelijk een koffie & een kapperszaak. Wat een leuk concept en bijpassende naam!

Lees meer
3
COFFEE MUNDO The Library Sittard

Sittard

Coffee Mundo is in 2016 uitgeroepen tot de beste koffiebar van Nederland. Coffee Mundo heeft twee koffiebars in Sittard, waarvan deze zich bevindt tussen de studenten. De koffiebonen komen uit hun eigen koffiebranderij en zijn vaak alleen maar single origins.

Lees meer
4
Generation Coffee Sittard

Sittard

Generation Coffee is een koffiewinkel in Sittard waar men allerlei koffiespullen kunt kopen zoals filter zetmethodes, koffiemachines en koffiemalers. Daarnaast heeft deze koffiewinkel ook een klein koffiebarretje. Het is vier dagen per week open (woensdag t/m zaterdag) en het heeft 30 zitplaatsen.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand tips voor de beste koffiebars, aankomende winacties en de lekkerste recepten voor filterkoffie.