Sittard

3x de beste koffiebars van Sittard

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Veel mensen denken bij een dagje of weekendje Limburg aan Maastricht of Valkenburg. Maar wist je dat Sittard ook een hele leuke optie is? Het barst van de geschiedenis, want het is een van de oudste steden van Nederland en de op een na oudste stad van Limburg. Er valt dus genoeg te zien en te beleven.

Van een stadswandeling krijg je natuurlijk dorst. Gelukkig zijn er in Sittard verschillende leuke koffiebars waar je heerlijke koffie kunt drinken. Als je zin hebt in specialty coffee, dan is het aanbod in Sittard wat klein: er zijn 5 koffiebars die je kunt proberen. Maar die zijn zeker een bezoek waard! Met als grootste aanrader: Coffee Mundo The Library. Welke koffiebar ga jij proberen?

Filteren
1
COFFEE MUNDO espresso & brew bar Sittard

Sittard

Dinsdag 10:00 - 18:00

Coffee Mundo is dé koffiebar van Sittard. Je kunt deze koffiebar vinden op de Markt of op de Ligne. Coffee Mundo heeft naast hun eigen blend alleen maar single origins. Dit zijn koffies afkomstig van één land en één koffieboer.

Lees meer
2
KOP Sittard Sittard

Sittard

Dinsdag 09:00 - 18:00

KOP Sittard is een verrassende mix waar je verwend wordt door koffie en beauty. Het is namelijk een koffie & een kapperszaak. Wat een leuk concept en bijpassende naam!

Lees meer
3
COFFEE MUNDO The Library Sittard

Sittard

Dinsdag 08:00 - 18:00

Coffee Mundo is in 2016 uitgeroepen tot de beste koffiebar van Nederland. Coffee Mundo heeft twee koffiebars in Sittard, waarvan deze zich bevindt tussen de studenten. De koffiebonen komen uit hun eigen koffiebranderij en zijn vaak alleen maar single origins.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden