Venlo

3x de beste koffiebars van Venlo

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Breng eens een bezoek aan Venlo! Je zult zien dat het een stad is die je verrast. Er is veel cultuur en groen. Bovendien zijn er vaak leuke activiteiten en evenementen (met natuurlijk stip op nummer 1: Limburgs carnaval). De reis naar het zuiden waard dus. En wat doe je als je dorst hebt? Juist, dan ga je koffie drinken in een van de leuke koffiebars die Venlo rijk is.

Specialty coffee drinken in Venlo doe je het best bij een van onderstaande koffiebars. Bij sommige plekjes kun je alleen terecht voor koffie met iets kleins erbij, bij andere kun je ook heerlijk lunchen (of zelfs slapen!). Je doet hoe dan ook genoeg energie op om weer lekker op pad te gaan. Zie je tijdens je bezoek aan de stad een koffiebar die nog niet op de lijst staat? Laat het ons weten, dan kunnen we ‘m checken en aan het lijstje toevoegen.

Filteren
1
Het Romerhuis Venlo

Venlo

Donderdag 10:00 - 17:00

In september 2017 nemen Ben en Sylvia van Aken Het Romerhuis over. Een iconische plek in Venlo die al bestaat sinds 1492, gelegen aan de Kwartelenmarkt in het centrum. De koffie wordt geleverd door Fascino uit Weert en is de basis voor de koffie die je hier drinkt.

Lees meer
2
Milk & Cookies Venlo

Venlo

Donderdag 08:00 - 21:00

In Venlo moet je zijn bij Milk and Cookies voor je heerlijke kop koffie. Deze koffiebar schenkt koffie van Fascino koffiebranderij en Dutch Barista koffiebranderij. Daarnaast is deze koffiebar ook nog eens een bed & breakfast, net zoals bij Cornelis Coffee in Utrecht.

Lees meer
3
Mocca Coffee Company Venlo

Venlo

Donderdag 08:00 - 18:00

Mocca Coffee Company kun je  vinden op de Oude Markt in Venlo. MorningGlory is hun eigen blend met eerlijke koffiebonen uit: Indonesië, Peru en Ethiopië. Deze koffiebar is iedere dag geopend vanaf 08:00 s’ ochtends.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden