Venlo

3x de beste koffiebars van Venlo

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Ben je een dagje in Venlo? En zin in een kopje koffie? Of juist in combinatie met een heerlijke lunch? Dan kun je het beste koffie drinken bij de onderstaande koffiebars.

Filteren
1
Het Romerhuis Venlo

Venlo

Zaterdag 10:00 - 17:00

In september 2017 nemen Ben en Sylvia van Aken Het Romerhuis over. Een iconische plek in Venlo die al bestaat sinds 1492, gelegen aan de Kwartelenmarkt in het centrum. De koffie wordt geleverd door Fascino uit Weert en is de basis voor de koffie die je hier drinkt.

Lees meer
2
Milk & Cookies Venlo

Venlo

Zaterdag 09:00 - 17:30

In Venlo moet je zijn bij Milk and Cookies voor je heerlijke kop koffie. Deze koffiebar schenkt koffie van Fascino koffiebranderij en Dutch Barista koffiebranderij. Daarnaast is deze koffiebar ook nog eens een bed & breakfast, net zoals bij Cornelis Coffee in Utrecht.

Lees meer
3
Mocca Coffee Company Venlo

Venlo

Zaterdag 08:00 - 18:00

Mocca Coffee Company kun je  vinden op de Oude Markt in Venlo. MorningGlory is hun eigen blend met eerlijke koffiebonen uit: Indonesië, Peru en Ethiopië. Deze koffiebar is iedere dag geopend vanaf 08:00 s’ ochtends.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.