0

Leiden

5x de beste koffiebars van Leiden

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Leiden is een leuke stad om een dagje te verblijven. Koffie drinken kun je hier op verschillende hotspots en alles ziet er knus uit. Het is een studentenstad, dus dat zou genoeg koffietentjes betekenen toch? Loop langs de Rijn in Leiden en geniet van deze koffiebars in Leiden

Filteren
1
Anne & Max Leiden Leiden

Leiden

Zondag 09:00 - 18:00

Anne & Max Coffee is een koffieketen in Nederland. Met 19 andere vestigingen door het land willen zij een huiskamer gevoel uitstralen. Dit doen ze door te werken met lokale ondernemers uit de stad en knusse zithoekjes te creëren in de koffiebar.

Lees meer
2
Borgman Borgman Leiden

Leiden

Zondag 09:30 - 17:00

Borgman Borgman is een koffiebar in Leiden aan de Nieuwe Rijn. De liefde voor koffie is sinds 2013 overgeslagen en branden sindsdien hun eigen koffiebonen. Het heerlijke terras aan het kanaal nodigt je uit om met het ochtendzonnetje een kopje koffie te drinken bij deze leuke koffiebar.

Lees meer
3
Chummy Coffee Leiden

Leiden

Zondag Closed

Chummy Coffee is gevestigd in een prachtig hoekpand op de Breestraat. Het interieur is perfect en de lood ramen maken deze koffiebar compleet. Ze serveren koffie van Caffénation uit Antwerpen, een van de bekendste koffiebranders van België! Er is geen menukaart, maar wel kleine gebakjes en taartjes op de toonbank.

Lees meer
4
I Scream Coffee Leiden

Leiden

Zondag 10:00 - 17:00

I scream coffee is een koffiebar op de Haarlemmerstraat in Leiden. Het is een schattig koffiebarretje waar je naast specialty coffee ook zelfgemaakte (vegan) gebakjes kunt bestellen.

Lees meer
5
Lebkov & Sons Leiden Leiden

Leiden

Zondag 08:00 - 17:00

Lebkov & Sons Leiden zal voor onze vroege vogels de ideale koffiebar zijn in Leiden. Doordeweeks open vanaf 06:00, vlakbij bij Centraal Station en je kunt hier perfect flexwerken. Ohja.. En er is koffie!

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.