Caffènation Specialty Coffee Roastery
9 3
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Antwerpen

Caffènation Specialty Coffee Roastery

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Achter de Lamorinièrestraat verschuilt een andere, totaal verrassende wereld. Hier bevindt zich het ‘creatieve hart van Antwerpen‘ genaamd PAKT (een overeenkomst tussen en een smeltkroes voor ondernemers met goesting en ideeën). Het is een industrieterrein met kenmerken van New York midden in de stad vol met hippe, creatieve en nieuwe bedrijven. Zo ook de koffiebranderij Caffènation. De open en lichte ruimte is perfect voor een espressobar en de kelder hieronder is perfect voor de branderij en opslagruimte.

Koffie in overvloed

Bij Caffènation draait het altijd om koffie. Er zijn momenteel zeven verschillende koffiebonen waaruit je kunt kiezen en die je kunt kopen in de koffiebar. Zo krijgt elke klant die een koffie bestelt een infokaartje met het achterliggende verhaal van de koffieboon. Zo leert iedereen een beetje bij!

Caffènation Specialty Coffee Roastery in Antwerpen
Caffènation Specialty Coffee Roastery in Antwerpen

Uitvalbasis voor laptoppers

Ondanks het feit dat men hier veel kan leren over koffie, zijn de meeste mensen druk bezig met werken. Iedereen in de koffiebar heeft zijn laptop open en je ziet overal schermen om je heen. Er hing een wat ‘saaie’ sfeer binnen door de stilte en vreselijk muziek (klassiek ofzo, niet mijn stijl 🎧).

Caffènation Specialty Coffee Roastery

Lamorinièrestraat 161
2018 Antwerpen
Belgie
+32 3 501 22 92

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 -17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
ZaterdagClosed
ZondagClosed

Andere koffiebars in Antwerpen

Antwerpen

ANDY ROASTERS

Antwerpen

Caffe Mundi

Antwerpen

Kolonel & Reede

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.