Een koffiecocktail met een kick: dat is de – what’s in a name – Raspberry Kicker. Die kick zit ‘m in de (fantastische!) combinatie van twee soorten alcohol, namelijk bourbonwhisky en frambozenlikeur, en langzaam gezette koffie. Zoet met pit: dat wil je! Deze cocktail zal het dan ook ongetwijfeld goed doen op een cocktailavond met je vrienden. Of op een relaxavond op de bank. Want een koffiecocktail als deze kan eigenlijk altijd, nietwaar?
Zet de slow drip coffee
Doe de koffie, frambozenlikeur, bourbonwhisky en het ijs in de cocktailshaker en shake goed.
Wil je een zijdezacht en romig laagje op je cocktail? Zeef de cocktail dan voordat je het in het glas schenkt. Houd de zeef boven het glas en laat het drankje hier doorheen in het glas vloeien. Twee keer zeven geeft een nóg zachter en romiger laagje!
Een slow drip coffee kan op verschillende manieren worden gezet, maar wij zijn fan van de PUCKPUCK! Bekijk het PUCKPUCK recept.
Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.