0
Dessert
2
3:00
-
Door Sam 147 Views

Cappucoco

Je houdt ervan of je houdt er niet van: kokos. Maar als je er gek op bent… Dan wil je het liefst overal kokos op. Ben jij helemaal (coco)nuts van kokos? Dan is dit drankje, de Cappucoco, echt iets voor jou. Een cappuccino met een tropisch tintje. Zo haal je ook op koude winterdagen toch een beetje de zomer in huis.

Bron: magazine Boon Albert Heijn 2023

Ingrediënten

  • 1 theelepel ruwe rietsuiker
  • 1 eetlepel kokosrasp
  • 2 espresso’s
  • 2 eetlepels vanillesiroop
  • 300 milliliter Alpro Barista Kokosnoot

Ook nodig

  • Cocktailglas
  • Koekenpan
  • Melkopschuimer

zo maak je het:

1

Rooster de geraspte kokos met de rietsuiker in een koekenpan op middelhoog vuur. Het duurt ongeveer 2 minuten voordat het mengsel goudbruin wordt, dan is het goed. Laat het mengsel afkoelen op een bord.

2

Zet de espresso’s in 2 glazen. Verdeel hier de vanillesiroop over.

3

Schuim de kokosdrink op. Lees hier hoe je makkelijk melk opschuimt. Verdeel de opgeschuimde melk over de glazen met espresso’s en strooi hier het gebakken kokos-suikermengsel overheen.

 

Deel dit recept

Andere recepten proberen?