Valkenburg

1x de beste koffiebars van Valkenburg

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Als je helemaal naar het zuiden van Limburg afreist, dan kom je in Valkenburg. Een stad die een beetje buitenlands aanvoelt, vooral door het heuvelachtige gebied. Het is er supermooi en dat is precies de reden dat heel veel mensen ernaartoe gaan. Vooral onder fietsers is de stad heel populair. En waar in Valkenburg ga je dan koffie drinken? Bij Fixed Gear Coffee natuurlijk!

Die keuze is eerlijk gezegd niet zo moeilijk. Natuurlijk is er veel horeca in de stad, maar als je specialty coffee wilt drinken, dan is dit de enige plek in Valkenburg waar je naartoe kunt. Gelukkig is Fixed Gear Coffee wel een hele leuke koffiespot. En ideaal voor fietsers dus, want het is een plek waar je koffiedrinkt tussen de fietsen. Hoe tof! Hopelijk komen er meer koffiebars in Valkenburg. De stad heeft er in ieder geval genoeg potentie voor.

Filteren
1
Fixed Gear Coffee Valkenburg

Valkenburg

Vrijdag 10:00 - 17:00
Staat bekend om de hechte fiets community

Fixed Gear Coffee is geopend in augustus 2018 door Brian Megens en Shivani Achrekar. Het is een koffiebar waar specialty coffee en fietsen samen komen.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden