0

Tilburg

4x de beste koffiebars van Tilburg

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Tilburg

Het is de grootste studentenstad van Brabant: Tilburg. Maar liefst 9,3% van alle huishoudens is student. Wow! De stad heeft een klein centrum, maar er zijn genoeg leuke dingen te doen. Je kunt bijvoorbeeld prima in één dag alle koffiebars van Tilburg bezoeken, waar je verschillende soorten specialty coffee kunt proberen.

Hieronder vind je een lijst van de plekjes in Tilburg waar je specialty coffee kunt drinken. Bij elke review lees je informatie waarop je je keuze voor een bezoek kunt baseren. Kun je er bijvoorbeeld ook iets eten? Is er een terras? En is het een fijne plek om te werken? Natuurlijk vullen we de lijst steeds aan. En als je zelf nog een tip hebt waar je goede koffie kunt drinken in Tilburg, dan horen we dat uiteraard graag!

Filteren
1
Stoom013 Tilburg

Tilburg

Dinsdag 08:30 - 17:30

Het is even goed zoeken om deze bijzondere locatie te vinden: maar dan heb je ook wat! Het is een koffiebar in een oude treinwagon in de opkomende Spoorzone. Je kunt hier een goede kop koffie en thee drinken terwijl je op het verlaten spoor van Tilburg staat.

Lees meer
2
Mr. Morris Tilburg

Tilburg

Dinsdag 08:00 - 17:00

Buiten een juice bar is Mr. Morris ook een hele fijne plek om een koffietje te gaan drinken. In één van de leukste straatjes van Tilburg, de Nieuwlandstraat, vind je deze bar. De vers gebrande specialty koffiebonen komen van Lucifer Coffee Roasters.

Lees meer
3
Locals Tilburg

Tilburg

Dinsdag 10:00 - 17:30

Locals is inmiddels al meer dan 5 jaar een geliefd koffieconcept onder veel Tilburgse koffieliefhebbers. Het heeft 2 locaties: een koffiebar in de gezellige Heuvelstraat, midden in het centrum, en een koffiebranderij met bar buiten het centrum van Tilburg.

Lees meer
4
Buutvrij Tilburg

Tilburg

Dinsdag 09:00 - 17:30

Buutvrij is een van de eerste specialty coffeebars van Tilburg. Het ligt op de route van Centraal Station naar het bruisende centrum. Je kunt hier terecht voor een heerlijk kopje koffie, gezonde lunch en andere drankjes. Het is er vaak druk tijdens de lunch, en er zijn veel studenten aanwezig. Je kunt prima werken aan de lange tafel.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden