Tilburg

4x de beste koffiebars van Tilburg

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffietje in Tilburg!

Tilburg, een kleine stad wat nog veel te bieden heeft! Het is een studentenstad, waarbij steeds meer hippere hotspots het centrum overnemen. Je kunt hier prima één dagje winkelen en alle koffiebarretjes bezoeken. Hieronder onze mening over de beste koffiebars Tilburg.

1
Mr. Morris Tilburg
8 9

Tilburg

Buiten een juice bar is Mr. Morris ook een hele fijne plek om een koffietje te gaan drinken. In één van de leukste straatjes van Tilburg, de Nieuwlandstraat, vind je deze bar. De vers gebrande specialty koffiebonen komen van Lucifer Coffee Roasters.

Lees meer
2
Locals Tilburg
8 8

Tilburg

Locals is één van de eerste specialty coffeebars in Tilburg. Het ligt gelegen op een hip horeca plekje, namelijk Nieuwlandstraat (en tegenover Mr. Morris). Je koffie wordt door de eigenaren zelf gebrand in Tilburg bij de Spoorzone. Echt een heerlijk plekje om te genieten van je vers gebrande kopje koffie.

Lees meer
3
Stoom013 Tilburg
8 7

Tilburg

Het is even goed zoeken om deze bijzondere locatie te vinden: maar dan heb je ook wat! Het is een koffiebar in een oude treinwagon in de opkomende Spoorzone. Je kunt hier een goede kop koffie en thee drinken terwijl je op het verlaten spoor van Tilburg staat.

Lees meer
4
Buutvrij Tilburg
6 6

Tilburg

Buutvrij is een van de eerste specialty coffeebars van Tilburg. Het ligt op de route van Centraal Station naar het bruisende centrum. Je kunt hier terecht voor een heerlijk kopje koffie, gezonde lunch en andere drankjes. Het is er vaak druk tijdens de lunch, en er zijn veel studenten aanwezig. Je kunt prima werken aan de lange tafel.

Lees meer
Buutvrij Tilburg

Tilburg

Stationsstraat 49
5038 EC Tilburg
Lees meer
Locals Tilburg

Tilburg

Heuvelstraat 128
5038 AH Tilburg
Lees meer
Mr. Morris Tilburg

Tilburg

Nieuwlandstraat 58A
5038 SP Tilburg
Lees meer
Stoom013 Tilburg

Tilburg

Burgemeester Brokxlaan 6
5041 SB Tilburg
Lees meer

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle goede koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Vertel het ons

Andere steden