Scheveningen

2x de beste koffiebars van Scheveningen

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Scheveningen

Jazeker! Zelfs in Scheveningen kun je heerlijk specialty koffie drinken. Maar je moet wel even zoeken. Je moet namelijk weg bij de bekende (en toeristische) pier. Als je het strand in zuidelijke richting afloopt, komt je vlakbij de Vissershaven de eerste goede koffiebar in Scheveningen tegen.

Wil je écht goede koffie in Scheveningen? Dan zul je het centrum van deze badplaats in moeten. Wij beloven je dat je daar zeker geen spijt van gaat krijgen!

Filteren
Toepassen Wissen
1
Tigershark Coffee Den Haag

Den Haag

Vinnie Zwaan, de eigenaar, is Tigershark in 2018 begonnen, nadat hij onder andere bij Coffee Works in Voorburg heeft gewerkt. Tigershark ligt net iets buiten het centrum in Scheveningen, in een rustige straat. Naast heerlijke koffie kun je hier ook terecht voor gebak en tosti’s.

Lees meer
2
The Shore Scheveningen Den Haag

Den Haag

The Shore ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op het strand in Scheveningen. Het is een duurzame surfschool en ontmoetingsplek, een huiskamer aan het strand voor surfers, natuurliefhebbers en koffieliefhebbers.

Lees meer

Veelgestede vragen over koffie in Scheveningen

Om te beginnen, niet bij de pier. Daar moet je echt weg. Om goede koffie aan het strand in Scheveningen te drinken, moet je het strand in zuidelijke richting aflopen. Aan het einde vind je daar The Shore.

Jazeker! Er is één hele goede koffiebar in het centrum van Scheveningen, genaamd Tigershark. Je vindt deze koffiebar op de Badhuisstraat.

Andere steden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand tips voor de beste koffiebars, aankomende winacties en de lekkerste recepten voor filterkoffie.