Scheveningen

5x de beste koffiebars van Scheveningen

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Scheveningen

Jazeker! Zelfs in Scheveningen kun je heerlijk specialty koffie drinken. Maar je moet wel even zoeken. Je moet namelijk weg bij de bekende (en toeristische) pier. Als je het strand in zuidelijke richting afloopt, komt je vlakbij de Vissershaven de eerste goede koffiebar in Scheveningen tegen.

Wil je écht goede koffie in Scheveningen? Dan zul je het centrum van deze badplaats in moeten. Wij beloven je dat je daar zeker geen spijt van gaat krijgen!

Filteren
1
Tigershark Coffee Den Haag

Den Haag

Woensdag 08:30 - 15:00

Vinnie Zwaan, de eigenaar, is Tigershark in 2018 begonnen, nadat hij onder andere bij Coffee Works in Voorburg heeft gewerkt. Tigershark ligt net iets buiten het centrum in Scheveningen, in een rustige straat. Naast heerlijke koffie kun je hier ook terecht voor gebak en tosti’s.

Lees meer
2
The Shore Scheveningen Den Haag

Den Haag

Woensdag 09:00 - 22:00

The Shore ligt, zoals de naam al doet vermoeden, op het strand in Scheveningen. Het is een duurzame surfschool en ontmoetingsplek, een huiskamer aan het strand voor surfers, natuurliefhebbers en koffieliefhebbers.

Lees meer
3
De Zelfspot Scheveningen

Scheveningen

Woensdag 08:00 - 16:00

De Zelfspot opende in maart 2022 haar deuren aan de Badhuisstraat 198 in Scheveningen. Het is het project van eigenaar Rens, die persoonlijke verbinding en groei superbelangrijk vindt. Dit komt samen in zijn studio en koffiebar. In die laatste pak je echt even een momentje voor jezelf, met de heerlijke koffie van de Haagse branderij Roast Factory.

Lees meer
4
Chiva Coffee Scheveningen

Scheveningen

Woensdag 09:00 - 17:00

De oude schoenmaker heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe specialty koffiebar en branderij in Schevenigen. Chiva Coffee is van Fabian en brandt zijn koffie op een 1kg koffiebrander.

Lees meer
5
Papan Scheveningen

Scheveningen

Woensdag 09:00 - 17:00

Voor wie op zoek is naar iets anders dan De Pier in Scheveningen, komt al snel uit in het oude centrum of bij de Haven. Papan heeft specialty koffie van Friedhats Coffee Roasters en bevindt zich op een bijzondere locatie.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Scheveningen

Waar drink je lekkere koffie aan het strand van Scheveningen?

Om te beginnen, niet bij de pier. Daar moet je echt weg. Om goede koffie aan het strand in Scheveningen te drinken, moet je het strand in zuidelijke richting aflopen. Aan het einde vind je daar The Shore.

Jazeker! Er is één hele goede koffiebar in het centrum van Scheveningen, genaamd Tigershark. Je vindt deze koffiebar op de Badhuisstraat.

Andere steden