0

Parijs

8x de beste Specialty Coffee van Parijs

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Specialty coffee Paris

Oui oui, Paris… We hoeven je vast niet te vertellen dat een trip naar de Franse hoofdstad een formidable idee is. En het leuke is: tegenwoordig ben je er met de Thalys binnen een paar uur. Dan sta je niet alleen oog in oog met de Eiffeltoren, het Louvre en de Champs-Elysées, maar ook met de leuke koffiebars die in Parijs te vinden zijn.

Want wie in Parijs is, wil bij z’n croissant natuurlijk ook een goede kop koffie kunnen drinken! Gelukkig zijn daar best wel wat mogelijkheden voor. Tijdens onze trip naar Parijs hebben wij verschillende specialty coffee bars ontdekt. De 8 beste hebben we opgeslagen in de lijst hieronder. Natuurlijk hopen we dat er in Parijs snel meer specialty koffiebars komen. Kunnen wij weer een tripje naar onze favoriete Europese stad plannen ?

Filteren
1
MOTORS COFFEE Parijs

Parijs

Vrijdag 08:00 - 18:00

MOTORS COFFEE is een stoere koffiebar in Parijs. Ze hebben een wisselend aanbod van koffiebonen en meestal wel eentje uit Nederland, zoals Friedhats Coffee, Manhattan Coffee en A.M.O.C.

Lees meer
2
Substance Café Parijs

Parijs

Vrijdag 12:30 - 18:30

Substance Café is een once-in-a-lifetime ervaring. Waarom zeg ik dit? Je gaat zitten aan de bar en een van de eigenaren,  Joachim Morceau, bereid je kopje koffie. Daarnaast vertelt hij alles over de koffie, de koffieplantage, de bereidingswijze en de smaken die je hoort te proeven. Het is alsof jij de jury zit bij een WK- wedstrijd. Ohja, breng een volle portomonnee mee! ?

Lees meer
3
BOOT Café Parijs

Parijs

Vrijdag 10:00 - 17:00

Boot Café is een kleine koffie wonderland in Parijs! Binnen zijn er maar 8 plekjes om te zitten, en voor de rest staat iedereen buiten te genieten van een kopje koffie. Het voormalige schoenmakerswerkplek trekt veel toeristen, die volop genieten van de voorgevel van het prachtig gebouw. Check zijn insta maar eens?

Lees meer
4
Fringe Parijs

Parijs

Vrijdag 08:30 - 16:00

Twee minuten lopen van Boot Cafe is er alweer een andere specialty koffiebar op de hoek. Fringe is een fotografieruimte en een espressobar waar men specialty koffie, thee en chocolade serveert. Daarnaast kun je hier ook een hapje eten, met eenvoudig gezond en lokale ingrediënten.

Lees meer
5
Terres de Café Parijs

Parijs

Vrijdag 12:30 - 19:00

In het modieuze wijk Marais in het vierde arrondissement zijn er tal van hippe boetieks, galerieën en koffiebars. Hier bevindt zich de tweede koffiebar van Terres de Café. De koffiebar is open op exotische tijden. Alle ochtenden zijn ze sowieso gesloten en open tot 19:00, dus perfecte plek voor een late koffietje na het shoppen. Let wel op; 18:30 sluit de koffiemachine en kun je geen koffie meer bestellen.

Lees meer
6
Terres de Café – Eiffeltoren Parijs

Parijs

Vrijdag 09:30 - 19:00

Deze koffiebar is perfect om een coffee-to-go te bestellen en richting de Eiffeltoren te wandelen. Wie wil dat nu niet? Met een heerlijk volle cappuccino of een frisse batchbrew naar de Eiffeltoren kijken?

Lees meer
7
Terres de Café – Louvre Paris

Paris

Vrijdag 09:30 - 19:00

Wie in Parijs op zoek is naar specialty coffee, mag Terres de Café niet overslaan. Waarom niet? Terres de Café is namelijk de allereerste specialty koffiebrander van héél Frankrijk. En nu komt het; pas sinds 2017!

Lees meer
8
Terres de Café Saint-Germain-des-Prés Parijs

Parijs

Vrijdag 09:00 - 19:00

De nieuwste koffiebar van Terres de Café vindt je vlakbij Jardin du Luxembourg. Deze koffiebar is zelfs als eerste open van alle vestigingen in Parijs, namelijk om 09:00. Heb je toch weer een halfuurtje gewonnen ?! Terres de Café heeft gekozen voor een luxe uitstraling, met een frisse kijk op vegan.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.