New York

32x de beste koffiebars van New York

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Specialty coffeebars New York

Let’s hear it for New York! De stad waar dagelijks ontelbaar veel dromen worden waargemaakt. Vervelen is in deze stad onmogelijk: het bruist van het leven. Waar het in New York ook van bruist: koffiebars met goede specialty coffee. Wij hebben er maar liefst 32 beoordeeld en dan nog zijn we er nog lang niet.

Maar goed, dat geeft ons wel weer een reden om nog eens terug te gaan. Heb jij een tripje naar New York op de planning en wil je weten waar je naartoe moet voor specialty coffee? De perfecte pauzeplek van al jouw bezoekjes aan Times Square, het Vrijheidsbeeld, Central Park en The Empire State Building? We got you. In onderstaande lijst vind je 32 beoordelingen van koffiebars in New York.

Filteren
1
Sey Coffee Brooklyn, New York

Brooklyn, New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

Sey Coffee is misschien wel de beste koffiebar van New York. Deze koffiebar is geopend in 2017 in een oude garage in East Williamsburg. Ver buiten het centrum maakt Sey Coffee ruimte voor een perfecte kopje koffie.

Lees meer
2
Voyager Espresso New York

New York

Vrijdag 07:30 - 14:00

Vergeet het adres: de beste manier om Voyager Espresso te vinden is via de uitgang van John Street metro. Deze koffiebar met specialty coffee kun je vinden onder de grond in een rare hal naar de subway toe. Het doet er niet toe hoe je hier komt, als je maar gaat!

Lees meer
3
Black Fox Coffee New York

New York

Vrijdag 06:30 - 17:30

Black Fox Coffee is een mooie koffiebar in het Financial District. Je staat tussen de hoge gebouwen waar het geld moet rollen! De koffiebar is groot en open, heeft twee ingangen en netjes ingericht. Je bestelt koffie aan de bar en zij brengen het naar je tafel (Iets wat niet snel ziet in NY). Black Box heeft naast zijn eigen koffiebonen altijd een wisselende singe origin op de molen. Wij hadden koffiebonen uit Kopenhagen, namelijk van Coffee Collective!

Lees meer
4
Devocion Brooklyn Brooklyn, New York

Brooklyn, New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

Devoción is een koffiebar dat sinds 2014 uitsluitend koffies serveert uit Colombia. De koffiebar is groot! Zo is er een hoge muur vol met planten uit Colombia, die perfect past bij de klassieke banken. De ingang van Devoción New York is beetje raar en heel donker, maar als je eenmaal binnen bent, straalt het zonnetje in de koffiebar door de grote lichtstraat op het dak. De koffie was heerlijk, maar de cakejes waren lekkerder!

Lees meer
5
Devocion Downtown Brooklyn Brooklyn, New York

Brooklyn, New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

De tweede vestiging van Devoción is te vinden in Downtown Brooklyn. Deze koffiebar voelt aan als een lobby van een (luxe) hotel. De koffies worden op de andere locatie gebrand en komen vers binnen bij Devoción.

Lees meer
6
Dear Mama New York

New York

Vrijdag 08:00 - 17:00

Als je iets langer de tijd hebt in New York neem dan een kijkje bij Dear Mama. Het is een koffiebar in een universiteit in Harlem. De ruimte is groot en kleurrijk ingericht, er is specialty koffie en nog veel meer. Ondanks dat het in Harlem ligt, wordt deze wijk toch steeds populairder om naartoe te gaan.

Lees meer
7
Everyman Espresso Soho New York

New York

Vrijdag 07:30 - 18:00

Soho in New York is een bruisende wijk waar veel leuke kledingboetiekjes, dure restaurants en koffiebarretjes zitten. Een van deze koffiebarretje is Everyman Espresso en heeft hiernaast nog twee andere vestigingen. Bij deze koffiebar is er tafelservice en dat zie je niet vaak in een koffiebar. De cappuccino heeft een zachte smaak en daarvoor heerlijk om je dag mee te beginnen.

Lees meer
8
Felix Roasting Co New York

New York

Vrijdag 07:00 - 20:00

Felix Coffee is één van de mooiste koffiebars waar wij ooit zijn geweest. Je voelt je rijk, speciaal en het geeft je zo’n goed gevoel! Er zijn leuke koffie recepten op de kaart, de baristas zijn aardig en je wordt op de meest luxe wijze bediend.

Lees meer
9
Lenox Coffee Roaster New York

New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

Lenox Coffee is te vinden in Central Harlem op de West 129th Street. Het is een multiculturele wijk waar veel gebeurt op straat. De koffies worden in een micro-branderij gebrand door de twee eigenaressen. En er is specialty coffee! Het is zeker een bezoekje waard.. maar vooral vanwege het contrast met de overvolle toeristen in de stad. Dat heb je hier niet, hier schelden de mensen op straat tegen elkaar en hoort het woordje f*ck bij elke zin. Ik vond het heel bijzonder om hier te zijn.

Lees meer
10
Gotham Coffee Roasters New York

New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

Gotham Coffee is te vinden in de Flatiron District. Het is een kleine koffiebar met beperkte zitplaatsen. De koffies worden sinds 2013 zelf gebrand door Gotham in Brooklyn. Bestel hier een espresso uit Columbia en geniet! PS: laat je niet afschrikken van de lange rij voor koffie, het gaat sneller dan je denkt.

Lees meer
11
Salt Water Coffee New York

New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

Saltwater Coffee is een kleine koffiebarretje in East Village. Er zijn in totaal drie stoelen aanwezig of je neemt plaats aan het raam. De koffie komt uit Australië (wat je niet vaak tegenkomt) en was echt lekker (wat je niet vaak verwacht).

Lees meer
12
Sweetleaf Coffee New York

New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

Sweetleaf Coffee Roasters opende zijn deuren in augustus 2015. Je kunt deze koffiebar vinden in Greenpoint, een rustige gedeelte van New York. Het ligt niet echt in het centrum…dus plan deze koffiebar vooral in als je wat meer tijd hebt.

Lees meer
13
Baby Skips New York

New York

Vrijdag 07:00 - 18:00

In een buitenwijk van New York (Bushwick) bevindt zich Baby Skips. Het koffiebarretje is het zusje van Little Skips aan de overkant van de straat. Als je iets langer de tijd hebt in New York, bezoek dan deze wijk. Het is het een urban jungle met veel creatieve mensen, er is veel lawaai en geen toeristen.

Lees meer
14
About Coffee New York

New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

About Coffee is een klein koffiebar in Soho. Het is smal ingericht en weinig zitplaatsen binnen, hierdoor is het al snel druk binnen. Ook is hier geen toilet voor bezoekers. De koffiebonen komen van Gimme! Als je hier bent, neem dan een koffie to go en ga lekker buiten zitten of wandel door de drukkere straten van Soho.

Lees meer
15
Happy Bones New York

New York

Vrijdag 07:30 - 18:00

Happy Bones is een klein koffiebar tussen Nolita en Little Italy. Je kunt hier het beste een koffie bestellen om mee te nemen en wandelen in de mooiere straten van Lower Manhattan. Er zijn namelijk maar drie stoelen beschikbaar, die vaak bezet zijn door lokale bevolking.

Lees meer
16
Birch Coffee New York

New York

Vrijdag 06:30 - 19:00

Birch Coffee heeft 11 vestigingen in New York, waaronder de Upper Upper East locatie. Het is te vinden tussen de dure winkels en mooie huizen. In 2009 werd de eerste koffiebar geopend in 27 East Street door Jeremy en Paul.

Lees meer
17
Abbotsford Road Coffee New York

New York

Vrijdag 08:00 - 15:00

In 2017 opende Abbotsford Road Coffee zijn deuren in Brooklyn, New York. Het is een koffiebar en een koffiebranderij. Ze branden hier namelijk zelf hun eigen koffies en zijn een leerschool voor vele andere koffiebars in New York. Het staat overal vol met zakken koffiebonen, beetje rommelig maar super vriendelijk mensen die je maar al te graag iets willen vertellen over specialty coffee.

Lees meer
19
Partners Coffee Brooklyn, New York

Brooklyn, New York

Een bekende koffiebar in New York is Partners Coffee. Deze koffiebar wordt vaak gebruikt voor filmopnames. Deze koffiebar is dus razend populair en heel druk. De koffie was prima, maar niet heel speciaal.

Lees meer
20
Brooklyn Roasting Company New York

New York

Vrijdag 07:00 - 19:00

Brooklyn Roasting Company is een ontzettend populaire koffiebar in New York. Het is gevestigd  in Dumbo, een trekpleister voor toeristen. Leuk om koffie te drinken als je in de buurt bent, maar niet speciaal.

Lees meer
21
Box Kite Coffee New York

New York

Vrijdag 07:00 - 18:00

Box Kite is een koffiebar aan de 72 West Street en dichtbij Central Park. Deze koffiebar is klein en heeft maar 6 zitplaatsen. Ook is er geen Wifi, geen toilet en geen goede koffie.

Lees meer
22
Ludlow Coffee Supply New York

New York

Vrijdag 07:00 - 21:00

Ludlow Coffee Supply is een koffiebar in Lower East Side. Het is een hippe wijk met veel verschillende winkels en barretjes. De mensen zijn hier nogal onvriendelijk en de koffie was niet echt lekker.

Lees meer
23
Frisson Espresso (East Village) New York

New York

Frisson Espresso (East Village)

Vrijdag 06:30 - 19:00
24
Hardwater Coffee Co. Brooklyn, New York

Brooklyn, New York

Hardwater Coffee Co.

25
Intelligentsia Coffee Highline Coffeebar New York

New York

Intelligentsia Coffee Highline Coffeebar

26
La Colombe Coffee Roasters New York

New York

La Colombe Coffee Roasters

27
Laughing Man Coffee & Tea New York

New York

Laughing Man Coffee & Tea

28
Ninth Street Espresso New York

New York

Ninth Street Espresso

29
PlantShed Cafe New York

New York

PlantShed Cafe

30
SWEATSHOP Brooklyn, New York

Brooklyn, New York

SWEATSHOP

31
Third Rail Coffee New York

New York

Third Rail Coffee

32
Underline Coffee New York

New York

Underline Coffee

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden