Utrecht

3x de beste koffiebars van Utrecht

Utrecht is het middelpunt van Nederland. Het is een grote stad, maar toch heerst hier een dorpsgevoel. Hoe doen ze dat toch? Ik heb werkelijk waar geen idee! Wat ik wel weet, is dat er ontzettend veel koffiebarretjes zijn. Een reden voor een bezoek dus! In maart 2019 zullen wij proberen zoveel mogelijk van deze koffietentjes te bezoeken. Zie hieronder de al reeds bezochte koffiebars in Utrecht.

1
30 ML Coffee Roasters Zadelstraat Utrecht
86

Utrecht

Sinds oktober 2018 heeft 30ML een tweede vestiging in Utrecht erbij, namelijk op de Zadelstraat. Het ligt perfect tussen leuke boetiekjes, en je kijkt uit op de Dom. Wat wil je nog meer? Goeie espresso? Check! Lekkere cappuccino? Check! De barista gebruikt melk van Queens of Dairy, heerlijk om een keertje te proeven. Naast koffie staat de gezellige barista te stralen! Het is een super lieve dame die hier de mensen ontvangt met een glimlach! Je kunt hier aan de zijkant van de muur werken, maar Vredenburg is daar een betere locatie voor.

Lees meer
2
’t Koffieboontje Utrecht
81

Utrecht

’t Koffieboontje: een moment voor jezelf! Wij vinden het geweldig als je juist dát heerlijke gevoel in een koffietentje kunt creëren. Het is een koffiebar aan de Oude Gracht, midden tussen de drukke winkels van Utrecht. De raambank, de hangstoel of de knusse hoekjes zorgen ervoor dat je hier tot rust komt. Ook staat hier bijna nooit muziek aan: heerlijk toch?! Denise is al meer dan drie jaar trouwe barista van ’t Koffieboontje. De koffie is heerlijk en wat een fijne plek tussen alle drukte uit de stad.

Lees meer
3
Blackbird coffee & vintage Utrecht
70

Utrecht

Blackbird is een koffietentje met liefde voor vintage spullen en fietsen. Het klinkt als een leuke combi: koffie, mysterieus pand en leuke eigenaren! Een keertje iets anders dan wat wij gewend zijn van een koffiebar. Hier kun je heerlijk genieten van je koffie en ondertussen vintage spulletjes bewonderen. Of je fietst weg met een vintage race fiets. Het kan hier allemaal, want alles is te koop. Let wel op de openingstijden, want deze koffiebar is maar vier dagen per week open.

Lees meer
’t Koffieboontje Utrecht

Utrecht

’t Koffieboontje: een moment voor jezelf! Wij vinden het geweldig als...
Lees meer
30 ML Coffee Roasters Zadelstraat Utrecht

Utrecht

Sinds oktober 2018 heeft 30ML een tweede vestiging in Utrecht erbij,...
Lees meer
Blackbird coffee & vintage Utrecht

Utrecht

Blackbird is een koffietentje met liefde voor vintage spullen en fietsen....
Lees meer

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle goede koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Vertel het ons

Andere steden

Belgie

Antwerpen

Italië

Milaan

Spanje

Barcelona