München

7x de beste koffiebars van München

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

München is echt zo’n stad die bewijst dat je helemaal niet ver weg hoeft te zijn voor een superleuk weekendje weg. In oktober al helemáál natuurlijk, als de stad in het teken staat van Oktoberfest. Is bier niet zo je ding, maar koffie wel? Laat München nou ook een hele goede specialty coffee scene hebben!

De Alte Pinakothek, het Neues Rathaus, Marienplatz… Met zo’n drukke planning is het niet gek dat je af en toe behoefte hebt aan een lekkere pauze. Zin om koffie te drinken in München? Ik heb een heleboel koffiebars in München bezocht en kan je dus precies vertellen waar je moet zijn. Laat je even weten wat je ervan vond?

Filteren
1
Man vs. Machine München

München

Dinsdag 08:00 - 19:00

Life can be bitter, your coffee shouldn’t be. Een waarheid als een koe, het motto van Man vs. Machine. Gelukkig maken ze hun eigen uitspraak ook helemaal waar. Ja, dit is een van de betere koffiebars van München.

Lees meer
2
Suuapinga Wiener Platz München

München

Dinsdag 07:30 - 18:00

De Wiener Platz is een gezellig plein in hartje München. Je kunt er struinen langs een aantal kraampjes, een soort houten hutjes. In een van die hutjes zit Suuapinga. Het is duidelijk dat dit de kleinste, maar misschien ook wel gezelligste Suuapinga-vestiging van München is!

Lees meer
3
Suuapinga Leopoldstraße München

München

Dinsdag 07:30 - 18:00

Suuapinga op de Leopoldstraße zit op een steenworp afstand van een bus- en metrostation. Wie dus on the road is rondom de Leopoldstraße en goede koffie wil voor onderweg, heeft geluk. Zelfs als de metro of bus uitvalt is er geen reden om sjaggie te worden. Je kunt bij deze Suuapinga namelijk ook lekker zitten!

Lees meer
4
Suuapinga Herzogstraße München

München

Dinsdag 08:00 - 18:00

Wie voor koffiebar Suuapinga op de Herzogstraße staat, is even verbaasd. Ben je nu in Duitsland of in een koffiebar in Denemarken of Zweden? Door de uitstraling van de zaak denk je bijna het tweede. Toch ben je echt in een van de populairste koffiebarretjes van München. Niet voor niets zijn er 4 vestigingen van Suuapinga.

Lees meer
5
Suuapinga Blutenburgstraße München

München

Dinsdag 07:30 - 18:00

Suuapinga op de Blutenburgstraße is klein, maar zit echt op zo’n fijne plek: in een supermooie straat met heel veel groen. In de zomer zit je hier lekker buiten, onder de bomen of nog een beetje in de zon. Mmm… Wat een fijne pauze in München.

Lees meer
6
Stray Coffee Roaster München

München

Dinsdag 08:00 - 17:00

Als het op specialty coffee aankomt, dan hebben Münchenaren behoorlijk wat keuze. Neem nou Stray Coffee Roasters op de Gollierstraße. Een stop waard als je een lekkere single origin wil van een kleine, gepassioneerde brander.

Lees meer
7
Keep Bañana München

München

Dinsdag 10:00 - 17:30

Wie in de Sendlinger Straße in München loopt, kan niet om Keep Bañana heen. De knalgele koffiebar is niet te missen. Een lekker plekje om even te stoppen, voor een kop koffie met bananenbrood of/en een ijsje.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden