0

Londen

10x de beste specialty coffee van Londen

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Specialty coffeebars in London

Of je nu in de kerstperiode van de lichtjes geniet op Oxford Street of in de zomer relaxt in Hyde Park, Londen is het hele jaar door een goed idee. We kennen de stad van de rode dubbeldekkers, telefooncellen en pubs. Maar wat je óók in Londen volop ziet, zijn koffiebars met hele goede specialty coffee.

Want ja, ook al zijn Engelsen van nature echte theedrinkers: koffie drinken kunnen ze in Londen als de beste! En zeg nou zelf, een goede kop specialty coffee is toch het enige wat je wil als je een hele dag door Londen aan het lopen bent? In onderstaande lijst vind je een overzicht met 10 koffiebars die je binnen en net buiten het centrum van Londen vindt. Perfect voor je stedentripje. Heb jij nog een goede tip voor ons? Laat het dan vooral weten!

Filteren
1
Attendant Fitzrovia Londen

Londen

Zaterdag 09:00 - 15:00

Sinds de opening in 2013 heeft de Attendant zich ontwikkeld tot een koffiebranderij, café en keuken, met de bedoeling om mensen uit hun dagelijkse 9-5 werkcultuur te trekken. Alle locaties zijn opmerkelijk en zeker de moeite waard voor een bezoekje. Zo bevindt de allereerste locatie van Attendant zich in een omgetoverde Victoriaanse toilet. Have fun! 😜


                
Lees meer
2
Hagen Espresso Bar Londen

Londen

Zaterdag 08:00 - 17:00

Hagen is een Deens concept uit Kopenhagen en opgericht in London. Ze staan bekend om hun geweldige samenwerkingen met internationale branders, Deense hygge, old school class en duurzaamheid. Het is een klein en smal koffiebarretje op de King’s Road. Dit is trouwens de enige specialty koffiebar in deze straat! 🤷‍♀️☕

Lees meer
3
Kaffeine Londen

Londen

Zaterdag 08:30 - 17:00

Kaffeine is geïnspireerd door de geweldige koffiecultuur uit Australië en Nieuw-Zeeland. Kaffeine heeft twee verschillende locaties in London, waarvan beide slechts op 5 minuten lopen van Oxford Circus of Tottenham Court Road ligt.

Lees meer
4
Kiss the Hippo Coffee Londen

Londen

Zaterdag 09:00 - 17:00

Volgens deze koffiebar verdient iedereen toegang tot het krijgen van koffie van hoge kwaliteit, en daarom is Kiss the Hippo opgericht in 2018. Het is een hele mooie koffiebar in het centrum van Londen. Daarnaast werkt hier de 2018, 2019 & 2020 UK Barista kampioen!🙌

Lees meer
5
Ozone Coffee Londen

Londen

Zaterdag 08:30 - 17:30

Ozone Coffee is een internationaal koffie specialty bedrijf en bestaat al meer dan 20 jaar in Londen. Het doel van Ozone Coffee is het leiden van blijvende verandering in de manier waarop koffie wordt gewaardeerd, verbouwd, geproduceerd en op een verantwoorde manier voor de toekomst.

Lees meer
6
Prufrock Coffee Londen

Londen

Zaterdag 09:00 - 17:00

Prufrock Coffee is gevestigd in het centrum van Londen. Het is opgericht door drie koffieliefhebbers en is uitgegroeid tot een team van getalenteerde koffieprofessionals, met een schat aan ervaring en passie voor wat we doen.

Lees meer
7
Stir Coffee Londen

Londen

Zaterdag 09:00 - 15:00

Stir Coffee is een kleine koffiebar op een hoekpand buiten het centrum van Londen. Als je in de buurt bent, zou ik zeggen, ga er langs en drink heerlijke specialty koffie van Manhattan Coffee Roasters uit Rotterdam.

Lees meer
8
The Wren Coffee Londen

Londen

Zaterdag Closed

Een koffiebar in een kerk? Zoiets hebben we alleen nog maar gezien in Maastricht bij Coffeelovers. Hier serveren ze specialty koffie van een Londense koffiebranderij. Ze zijn enkel open op dinsdag, woensdag en donderdag.

Lees meer
9
WOOD STREET COFFEE Londen

Londen

Zaterdag 09:00 - 16:00

De eigenaren, Clare en Gareth, zijn ooit begonnen met het verkopen van koffie op de Wood Street Indoor Market. Deze kraam stond hier wekelijks en brachten specialty koffie naar Walthamstow in de zomer van 2013. Tegenwoordig is Wood Coffee een begrip in Londen en hebben zij hun eigen koffiebar in het Blackhorse Workshop ruimte. Deze koffiebar is 7 dagen in de week open.

Lees meer
10
Workshop Coffee – Marylebone Londen

Londen

Zaterdag 08:30 - 16:30

Workshop Coffee Marylebone bevindt zich in een zijstraatje van een zeer bekende shoppingstreet: Oxford street. Workshop Coffee is te vinden in het St. Christophers Place. Het is een koffiebar waar je even terecht kunt voor een pauze en weg bent van alle herrie en drukte. Ze branden hun koffiebonen zelf in de branderij en verkopen deze in de koffiebar.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden