Edinburgh

9x de beste koffiebars van Edinburgh

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Specialty coffee in Edinburgh

Veel mensen kiezen voor een stedentrip naar Londen of Dublin, maar waarom zou je niet eens naar Edinburgh gaan? De hoofdstad van Schotland heeft zoveel moois te bieden. Het lijkt wel een decor uit de Harry Potter-films! Wij zijn elke keer weer verrast door Edinburgh – ook door de leuke koffiebars waar je goede koffie kunt drinken.

Want ja, de vele wandelingen die je door Edinburgh kunt doen, maken dorstig naar specialty coffee. Of is het de behoefte aan koffie na een goede avond stappen in een van de Schotse pubs? 😅Wat je reden ook is, met een bezoek aan een van onderstaande koffiebars maak je jouw bezoek aan Edinburgh sowieso beter. Heel veel plezier alvast!

Filteren
1
Format Coffee Edinburgh

Edinburgh

Donderdag 08:30 - 16:00

‘Waarom zijn er zoveel coffee shops in Edinburgh?’ is een van de eerste vragen die Google geeft als je ‘coffee Edinburgh’ intypt. Dat er dus een heleboel te vinden zijn in de Schotse stad, staat vast. Maar zijn ze ook allemaal het bezoeken waard? Format Coffee in ieder geval wel, verklappen we alvast.

Lees meer
2
The Milkman Edinburgh

Edinburgh

Donderdag 08:00 - 17:00

In hartje Edinburgh ligt een koffiebar die zo als decor in een romantische film kan: The Milkman. Ooit was dit een snoepwinkel, nu (sinds 2015) is het de specialty coffee bar van Mark. Met The Milkman wil hij een ode brengen aan zijn overgrootvader, die als melkman ook altijd het beste wilde voor zijn gasten.

Lees meer
3
Artisan Roast Edinburgh

Edinburgh

Donderdag 08:00 - 18:30
Lees meer
4
Brew Lab Coffee Edinburgh
5
Cairngorm Coffee Edinburgh

Edinburgh

Donderdag 08:00 - 18:00
Lees meer
6
Cult Espresso Edinburgh
7
Filament Coffee Edinburgh

Edinburgh

Donderdag 07:30 - 18:00
Lees meer
8
Fortitude Edinburgh

Edinburgh

Donderdag 08:00 - 17:00
Lees meer
9
Lovecrumbs Edinburgh

Edinburgh

Donderdag 09:00 - 18:00
Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden