Den Bosch

6x de beste koffiebars van Den Bosch

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in bourgondisch Den Bosch!

Bruisend, maar vooral bourgondisch. Den Bosch, stad van de Brabantse gezelligheid én natuurlijk van de hippe hotspots. Den Bosch kent veel bezienswaardigheden en het is hartstikke leuk om hier te shoppen… Dus? Ja? Doen? JA DOEN!

Als je besloten heb om naar Den Bosch te gaan, om bijvoorbeeld een dagje te winkelen, of je maakt er er een weekendje weg van, dan wil je natuurlijk weten waar je het beste koffie kunt drinken! Ik zet de koffiebars van Den Bosch voor je op een rijtje!

Wat je ook kunt doen is een Koffiecaartje kopen van Den Bosch zodat je zeker bij de beste koffietentjes van Den Bosch komt.

Filteren
Toepassen Wissen
1
Drab Coffee Beans & Machines 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

De relaxte sfeer, lekkere koffie en de leuke eigenaren maken deze koffiebar tot een van de beste in Den Bosch. De koffie die zij verkopen en zetten is afkomstig van Blommers Coffee Roasters. Een bijzondere koffieboon is nog geen bijzondere koffie. Zij streven naar een perfect kopje koffie. En dat kunnen ze! DRAB is een absolute aanrader!

Lees meer
2
Fortin 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Fortin Specialty Coffee is geopend sinds november 2019. Deze koffiebar bevindt zich in het historische centrum op de Ridderstraat. Ze serveren naast Pure Africa koffiebonen ook wisselende specialty koffiebonen.

Lees meer
3
Coffeelab Den bosch 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Coffeelab Den Bosch ligt aan de voet van de gouden draak. Deze koffiebar kennen we natuurlijk van Coffeelab Eindhoven. In grote lijnen lijkt deze koffiebar op die van in Eindhoven: heerlijke koffie, groene oase, lokale producten en veel zitplaatsen. Of je nu met een koffietje de trein wilt halen, of je geniet van je koffie in de bar. Coffeelab zet je koffie met liefde!

Lees meer
4
DaSilva Espressobar & Stadskoffiebranderij 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

DaSilva Espressobar is een koffiebar die je moet bezoeken! Het ligt aan de Dieze bij de Tramkade. Deze industriële koffiebar laat je niet alleen verrassen met een lekker kopje koffie, maar ook met de gebakjes. DaSilva heeft namelijk een Portugese keuken met de lekkerste Pastéis de nata. Naast al dat lekkers, zijn de mensen hier echt super vriendelijk en gastvrij.

Lees meer
5
OERWOUD 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Bij OERWOUD is alles groen, gezond, duurzaam, lokaal en vers! Het is een stadstuinwinkel die allerlei planten verkoopt, maar ook een healthy cafe is. Het is niet persé een koffiebar, maar wel zeker een bezoekje waard. De koffiebonen zijn afkomstig van Blommers Coffee Roasters.

Lees meer
6
L’Oro Nero 's Hertogenbosch

's Hertogenbosch

Het Paleiskwartier is een opkomende wijk van Den Bosch en daar bevindt zich L’oro Nero. Hier wordt koffie geschonken van Manetti. Daarnaast kun je hier ook terecht voor een lekker ijsje of wijntje uit Italië.

Lees meer

Veelgestede vragen over koffie in Den Bosch

Voor een koffie to go in Den Bosch kun je tijdens de coronacrisis onder andere terecht bij Drab Den Bosch, Fortin en L’Oro NeroCheck hier de volledige lijst.

Vlakbij het station, aan de overkant van de rotonde met de draak, vind je Coffeelab Den Bosch. Iets verder door op de stationsweg drink je goede koffie bij MonQui. Bekijk hier de hele lijst.

In het centrum van Den Bosch drink je goede koffie bij Drab Coffee op de Kruisstraat en Fortin op de Ridderstraat, vlakbij de Markt. Bekijk hier de hele lijst.

Ja, hoor. OERWOUD op de Vughterstraat is het leukste en lekkerste koffiebarretje. Bekijk hier de hele lijst.

Andere steden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand tips voor de beste koffiebars, aankomende winacties en de lekkerste recepten voor filterkoffie.