Den Bosch

5x de beste koffiebars van Den Bosch

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Den Bosch

Twee keer per jaar, op de 11e van de 11e en met carnaval, tovert Den Bosch om tot Oeteldonk. Dan gaan de Bosschenaren helemaal los. Maar vergis je niet: de rest van het jaar is deze Brabantse stad ook héél gezellig. Loop bijvoorbeeld maar eens door de Korte Putstraat. En bezoek een van de leuke koffiebars die je in en rondom het centrum van Den Bosch vindt!

Het aanbod specialty coffee bars in Den Bosch is nog niet enorm. We hopen (en verwachten) dat we in de toekomst meer plekjes kunnen bezoeken. Als er in Den Bosch nieuwe koffiebars openen, lees je dat hier natuurlijk als eerste. Tot die tijd kun je uit onderstaande lijst vast genoeg inspiratie putten. Heb je een tip voor ons? Laat het vooral weten!

Filteren
1
Drab Coffee Beans & Machines 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Dinsdag 08:00 - 18:00

De relaxte sfeer, lekkere koffie en de leuke eigenaren maken deze koffiebar tot een van de beste in Den Bosch. De koffie die zij verkopen en zetten is afkomstig van Blommers Coffee Roasters. Een bijzondere koffieboon is nog geen bijzondere koffie. Zij streven naar een perfect kopje koffie. En dat kunnen ze! DRAB is een absolute aanrader!

Lees meer
2
Fortin 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Dinsdag 08:00 - 18:00

Fortin Specialty Coffee is geopend sinds november 2019. Deze koffiebar bevindt zich in het historische centrum op de Ridderstraat. Ze serveren naast Pure Africa koffiebonen ook wisselende specialty koffiebonen.

Lees meer
3
La Jeu Coffee Den Bosch

Den Bosch

Dinsdag Closed

La Jeu Coffee is een sfeervol koffiebarretje van Larissa Jeunink. Je kunt deze bar vinden aan het begin van de Hinthamerstraat, zijn wekelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ze serveren hun eigen koffiebonen, en er staat altijd iets lekkers zoet in de vitrine kast.

 

Lees meer
4
Coffeelab Den bosch 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Dinsdag 07:00 - 18:00

Coffeelab Den Bosch ligt aan de voet van de gouden draak. Deze koffiebar kennen we natuurlijk van Coffeelab Eindhoven. In grote lijnen lijkt deze koffiebar op die van in Eindhoven: heerlijke koffie, groene oase, lokale producten en veel zitplaatsen. Of je nu met een koffietje de trein wilt halen, of je geniet van je koffie in de bar. Coffeelab zet je koffie met liefde!

Lees meer
5
DaSilva Espressobar & Stadskoffiebranderij 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Dinsdag Closed

DaSilva Espressobar is een koffiebar die je moet bezoeken! Het ligt aan de Dieze bij de Tramkade. Deze industriële koffiebar laat je niet alleen verrassen met een lekker kopje koffie, maar ook met de gebakjes. DaSilva heeft namelijk een Portugese keuken met de lekkerste Pastéis de nata. Naast al dat lekkers, zijn de mensen hier echt super vriendelijk en gastvrij.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Den Bosch

👉 Wat zijn de beste koffiebars in het centrum van Den Bosch?

In het centrum van Den Bosch drink je goede koffie bij Drab Coffee op de Kruisstraat en Fortin op de Ridderstraat, vlakbij de Markt. Bekijk hier de hele lijst.

Ja, hoor. OERWOUD op de Vughterstraat is het leukste en lekkerste koffiebarretje. Bekijk hier de hele lijst.

Andere steden