Delft

3x de beste koffiebars van Delft

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Delft

Delft is een van de schattigste steden van Nederland. Het is klein, gezellig en knus. Eigenlijk precies zoals een koffiebar hoort te zijn. Ben je op zoek naar de beste en leukste koffiebars in Delft? Hier een aantal koffiebars in Delft: KEK, Miss Morrisson en Koffie & Zo.

Binnenkort opent overigens een splinternieuwe koffiebar in Delft, namelijk LOT. Hou onze website en social media in de gaten, zodat je ook daar heerlijke koffie kunt drinken 😉

Filteren
Toepassen Wissen
1
KEK Delft

Delft

KEK

KEK koffiebar in Delft kun je vinden op de Voldersgracht, het schattigste straatje van de stad. Het is hier altijd druk en vooral bezocht door vrouwen.De koffiebar ziet er onwijs gezellig uit en je kunt hier zelfs shoppen… Geen wonder dat dit een hotspot is voor vrouwen!

Lees meer
2
Koffie & Zo Delft

Delft

Een ander koffiebar in Delft is Koffie & zo. Je kunt deze vinden op de hoek van de Peperstraat richting het centrum. Ze hebben koffie van Miss Morrison, een lokale koffiebranderij uit Delft.

Lees meer
3
Cortado Cafe Delft

Delft

Cortado Cafe in Delft is opgericht door drie goede vrienden die gek op koffie zijn. Inmiddels is deze koffiebar niet meer uit Delft weg te denken en razend populair! PS: Cortado is een espresso met een klein beetje melk.

Lees meer

Veelgestede vragen over koffie in Delft

Volgens ons drink je in het centrum van Delft de beste koffie bij Miss Morrison Koffiebranderij, KEK, Koffie & Zo of Cortado Café. Meer (specialty) koffietentjes hebben wij nog niet ontdekt in Delft.

Op de Voldersgracht in Delft zit KEK. Daar drink je heerlijke specialty koffie aan de gracht, tegenover de Nieuwe Kerk.

Andere steden

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 1x per maand tips voor de beste koffiebars, aankomende winacties en de lekkerste recepten voor filterkoffie.