Delft

5x de beste koffiebars van Delft

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Delft

De vele studenten die er wonen weten het allang: Delft is te gek! Het is er klein, maar ook ontzettend knus en gezellig. Eigenlijk precies zoals we specialty coffee bars het liefst zien – en laat Delft er daar nou een aantal hele goede van hebben.

Want eerlijk, een dagje Delft is natuurlijk niet compleet als je er geen lekkere koffie hebt gedronken. Een van onze favoriete plekjes om koffie te drinken in Delft is LOT. En ja, dat komt óók (of vooral?) door de knalroze Victoria Arduina, die in het midden van de koffiebar staat en heerlijke koffie zet. Ook de andere Delftse koffiebars zijn zeker een bezoekje waard. Hopelijk kunnen we de lijst snel uitbreiden. Hebben wij in ieder geval weer een goed excuus om deze geweldige stad opnieuw te bezoeken 😉

Filteren
1
LOT. Coffee Boutique Delft

Delft

Woensdag 08:00 - 17:00

LOT. Coffee Boutique is een specialty koffiebar op de Voldersgracht. Er staat een uitblinker van een koffiemachine in het midden van de bar. Het is een knalroze Victoria Arduino, waar perfect gezette koffie uitkomt. De koffiebranderij die hier zijn koffieboontjes mag serveren is 3fe uit Dublin.

Lees meer
2
KEK Delft

Delft

KEK

Woensdag 08:30 - 18:00

KEK koffiebar in Delft kun je vinden op de Voldersgracht, het schattigste straatje van de stad. Het is hier altijd druk en vooral bezocht door vrouwen.De koffiebar ziet er onwijs gezellig uit en je kunt hier zelfs shoppen… Geen wonder dat dit een hotspot is voor vrouwen!

Lees meer
3
Koffie & Zo Delft

Delft

Woensdag 09:30 - 18:00

Een ander koffiebar in Delft is Koffie & zo. Je kunt deze vinden op de hoek van de Peperstraat richting het centrum. Ze hebben koffie van Miss Morrison, een lokale koffiebranderij uit Delft.

Lees meer
4
Cortado Cafe Delft

Delft

Woensdag 09:00 - 18:00

Cortado Cafe in Delft is opgericht door drie goede vrienden die gek op koffie zijn. Inmiddels is deze koffiebar niet meer uit Delft weg te denken en razend populair! PS: Cortado is een espresso met een klein beetje melk.

Lees meer
5
TAZZ Delft

Delft

Woensdag 10:00 - 17:30

Tazz is een koffie- en theezaak in Delft waar je terecht kunt voor thee van een theesommelier, koffie van Miss Morrison, zelfgemaakte taart, broodjes en smoothies.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Delft

Waar kun je lekkere koffie in het centrum van Delft drinken?

De beste koffiebars bevinden zich op de Voldersgracht. Een van mijn favoriete koffiebar van Nederland is LOT. Boutique Coffee.

Op de Voldersgracht in Delft zit Tazz, Lot en KEK. Daar drink je heerlijke specialty koffie aan de gracht, tegenover de Nieuwe Kerk.

Andere steden