Brno

5x de beste Specialty coffee van Brno

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Specialty coffee in Brno is de afgelopen jaren booming! De meeste koffiebars zijn pas geopend sinds 2019. Voor de tweede grootste stad van Tsjechië heeft Brno veel te bieden. De bekendste koffiebranderij uit deze stad is Rebel Beans.

Daarnaast zijn er veel koffiebars die ook als café/cocktailbar open zijn tot laat in de nacht, heel druk met werkende mensen en drinken veel mensen een batch brew.

Filteren
1
Monogram Espresso Bar Brno

Brno

Vrijdag 08:00 - 18:00

Monogram Espressobar is een specialty koffiebar gelegen in het centrum van Brno. De eigenaar van Monogram heet Adam Neubauer en is een échte koffieliefhebber. Zo is hij sinds 2021 begonnen met het branden van zijn eigen koffie in Praag, staat hij het liefste zelf achter de bar en weet hij met iedereen wel een praatje te maken.

Lees meer
2
Rebelbean Vlněna Brno

Brno

Vrijdag 08:00 - 20:00

De bekendste koffiebranderij en specialty koffiebar uit Brno is Rebel Bean. Ze hebben vier verschillende locaties buiten het centrum, waarvan deze locatie de ‘flagship store’ is. Het is een stoere koffiebar waar de jongeren en jong volwassenen op af komen.

Lees meer
3
Večerka Brno Brno

Brno

Vrijdag 09:00 - 21:00

Večerka Brno is een koffiebar nét buiten het drukke centrum. Ze serveren hier specialty koffie van The Barn uit Berlijn. Het is een grote koffiebar waarbij er gespeeld is met lijnen in het interieur. Daarnaast serveren ze hier heerlijke broodjes en gerechten met leuke namen zoals de zoetzure emmer met rijst.

Lees meer
4
SKØG Urban Hub Brno

Brno

Vrijdag 08:00 - 02:00

De populairste specialty koffiebar in het centrum van Brno is SKØG Urban Hub. Zodra de deuren geopend zijn stromen de mensen binnen voor een kopje koffie, het lezen van de krant, werkafspraak of ze bestellen een koffietje voor onderweg. Het is direct druk! De tafels zijn binnen no-time vol!

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden