Breda

4x de beste Koffie & Koffiebars van Breda

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Breda

Brabant staat bekend om de gezelligheid. Zo ook in Breda! De gastvrijheid van de eigenaren in de koffiebars is al een reden op zich om in Breda koffie te drinken. De bruisende stad waar je heerlijk kunt shoppen, wandelen door het park of terrassen is ideaal voor een dagje weg. Maar waar drink je hier de beste koffie? Onderstaand de beste koffie hotspots in Breda.

1
Koffie bij Teun Breda
10

Breda

Al meer dan zes jaar staat Teun iedere dag met trots in zijn koffiebar. Je kunt deze koffiebar vinden op een unieke locatie, namelijk op het pleintje van de Barones. Dit is het winkelcentrum van Breda. Koffie Bij Teun is meer dan alleen goede koffie. Het zijn de gezellige mensen die er werken, de open en lichte ruimte, en natuurlijk de relaxte sfeer. Met zo’n specialty coffee bar in het winkelcentrum is shoppen een feest!

Lees meer
2
Sowieso koffiebar Breda
8 9

Breda

Je kunt deze koffiebar vinden in een rustig straatje midden in het bruisende centrum van Breda. Als ik deze koffiebar in één woord zou moeten omschrijven, is het wel “gastvrijheid”. Het is een leuke ingerichte koffiebar die zijn eigen branderij heeft in Amsterdam. Sowieso dat jullie deze koffiebar moeten proberen!

Lees meer
3
Kamu Breda
8 8

Breda

Kamu is het bewijs dat koffie en fietsen makkelijk samen gaan. Het is een fietscafé geopend in 2016 door Ralf en Rob op de Boschstraat. Koffie staat daarbij op de eerste plaats. De barista’s gebruiken koffie van de Amsterdamse branderij: White Label Coffee. Voorin is de koffiebar met gezellige zitplaatsen en achterin in de fietsenwinkel.

Lees meer
4
Yirga Breda
7 9

Breda

Yirga is een rustige espressobar gevestigd in de St. Annastraat. Dit is één van de oudste straatjes van Breda. Je kunt hier heerlijke filterkoffie krijgen, maar er staan ook andere koffie drankjes op de kaart. Naast koffie kun je ook lekker lunchen en gezellig borrelen in het zonnetje op terras.

Lees meer
Anne&Max Breda Breda

Breda

Anne&Max Breda

Wilhelminastraat 17
4818 SB Breda
Nog te bezoeken
Kamu Breda

Breda

Boschstraat 31
4811 GA Breda
Lees meer
Koffie bij Teun Breda

Breda

De Barones 17
4811 XZ Breda
Lees meer
KoffieTenTje Breda

Breda

KoffieTenTje

Boschstraat 21
4811 GA Breda
Nog te bezoeken
Sowieso koffiebar Breda

Breda

Nieuwstraat 46
4811 WV Breda
Lees meer
Yirga Breda

Breda

Sint Annastraat 19C
4811 XK Breda
Lees meer

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle goede koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Vertel het ons

Veelgestede vragen over koffie in Breda

Op of in de buurt van het station in Breda zitten geen specialty koffietentjes (voor zover wij weten). Wil je dus goede koffie koffie drinken in Breda, zul je het station in zuidelijke richting uit moeten lopen, over de Mark, via het Park Valkenberg naar het centrum.

Jazeker, in het centrum, in de buurt van de Grote Markt, vind je als eerste in oostenlijke richting Yirga. Daarnaast drink je goede koffie bij onze favoriet Koffie bij Teun en Sowieso in het centrum van Breda.

Op de Boschstraat in Breda vind je Kamu, een koffietentje dat fietsen en koffie combineert. Een paar deuren verder ligt KoffieTenTje. Daar zijn wij helaas nog niet geweest.

Andere steden