0

Breda

7x de beste Koffie & Koffiebars van Breda

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Koffie drinken in Breda

In het bourgondische Breda is het altijd gezellig. De Nassaustad barst van de leuke cafés en restaurants, mooie winkels en historische hotspots. Op zoek naar de perfecte plek om koffie te drinken na een gezellig dagje shoppen, varen over de singels of wandelen in de natuurrijke omgeving van Breda? Wij hebben de allerleukste specialty coffee spots van Breda voor je op een rijtje gezet.

Want ook dat is typisch Breda: het ruime aanbod aan sfeervolle koffiebars, waar je heerlijke specialty coffee kunt drinken. En waar je héle gastvrije eigenaren ontmoet met hart voor hun zaak. Hieronder vind je een overzicht van de specialty coffee bars die Breda rijk is. Check ‘m regelmatig opnieuw, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe koffiebaraanwinsten voor deze Brabantse stad!

Filteren
1
Koffie bij Teun Breda

Breda

Zaterdag 09:30 - 18:00

Al meer dan zes jaar staat Teun iedere dag met trots in zijn koffiebar. Je kunt deze koffiebar vinden op een unieke locatie, namelijk op het pleintje van de Barones. Dit is het winkelcentrum van Breda. Koffie Bij Teun is meer dan alleen goede koffie. Het zijn de gezellige mensen die er werken, de open en lichte ruimte, en natuurlijk de relaxte sfeer. Met zo’n specialty coffee bar in het winkelcentrum is shoppen een feest!

Lees meer
2
SIP FIRST breda

breda

Zaterdag 09:00 - 18:00

Met Sip First willen de eigenaren, Teun & Inge, een nóg hoger niveau koffie schenken in Breda. In deze koffiebar vindt je daarom alleen maar uitgesproken koffiebonen met verrassende smaken en aroma’s. Ze serveren specialty coffee van verschillende koffiebranders uit buitenland en Nederland.

Lees meer
3
Sowieso koffiebar Breda

Breda

Zaterdag 09:00 - 17:30

Je kunt deze koffiebar vinden in een rustig straatje midden in het bruisende centrum van Breda. Als ik deze koffiebar in één woord zou moeten omschrijven, is het wel “gastvrijheid”. Het is een leuke ingerichte koffiebar die zijn eigen branderij heeft in Amsterdam. Sowieso dat jullie deze koffiebar moeten proberen!

Lees meer
4
Chatwick Coffee Roasters Breda

Breda

Zaterdag 09:00 - 16:00

Wie de winkelhoofdstraat van Breda uitloopt en via het Van Coothplein richting ’t Ginneken wandelt, heeft een goede reden om eventjes een stop te maken. In het midden van de straat vind je namelijk Chatwick Coffee Roasters: een voormalige kiosk die is omgetoverd tot specialty coffee bar. En geloof ons, daar wil je graag je koffiepauze houden. Of natuurlijk je coffee to go halen, als je toch snel door moet 😉

Lees meer
5
Kamu Breda

Breda

Zaterdag 09:00 - 17:00

Kamu is het bewijs dat koffie en fietsen makkelijk samen gaan. Het is een fietscafé geopend in 2016 door Ralf en Rob op de Boschstraat. Koffie staat daarbij op de eerste plaats. De barista’s gebruiken koffie van de Amsterdamse branderij: White Label Coffee. Voorin is de koffiebar met gezellige zitplaatsen en achterin in de fietsenwinkel.

Lees meer
6
Anne&Max Breda Breda

Breda

Zaterdag 08:00 - 19:00

Anne & Max is een koffieketen in Nederland. Met 19 verschillende vestigingen proberen ze allemaal een huiskamer gevoel te creëren. Deze koffiebar in Breda bevindt zich op de Wilhelminastraat net buiten het centrum.

Lees meer
7
Coffeelab Breda Breda

Breda

Zaterdag 10:00 - 17:00

Bij Coffeelab weten ze alles van koffie. Ze branden zelf hun koffiebonen in Eindhoven, in de lichttoren. Coffeelab vindt je door héél Brabant; Eindhoven, Den Bosch, Breda en Nijmegen. Je herkent de koffiebars van Coffeelab o.a. door de groene omgeving.

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Veelgestede vragen over koffie in Breda

Coffeelab Breda is dé koffiebar bij het station. Wil je koffie onderweg naar kantoor, vrienden of de stad? Bestel ‘m dan bij Coffeelab Breda.

Jazeker, in het centrum, in de buurt van de Grote Markt, vind je als eerste Sip First. Daarnaast drink je goede koffie bij onze favoriet Koffie bij Teun en Sowieso in het centrum van Breda.

Op de Boschstraat in Breda vind je Kamu, een koffietentje dat fietsen en koffie combineert. Een paar deuren verder ligt KoffieTenTje. Daar zijn wij helaas nog niet geweest.

Andere steden