0

Boedapest

10x de beste Specialty coffeebars van Boedapest

Sám Lasaroms
Bijgewerkt op

Specialty coffee Boedapest

George Ezra zong er al over: ‘My house in Boedapest…’. Hadden we maar een house in Boedapest, want dan zouden we elke dag genieten van de prachtige culturele rijkdom, het uitzicht op de Donau en het lekkere eten! En natuurlijk specialty coffee drinken in een van de leuke koffiebars, die je in Boedapest op zowat elke hoek van de straat kunt vinden.

Tijdens onze citytrip naar Boedapest kwamen we er dus al snel achter dat je hier heerlijke koffie kunt drinken. Veel koffiebars in de stad zijn superhip – goed voor the Gram dus. Weten op welke plekken je moet zijn? Wij hebben de beste voor je verzameld. Dan kun jij straks goed voorbereid op pad in de stad.

Filteren
1
Horizont Coffee Boedapest

Boedapest

Zaterdag 09:00 - 16:00

Deze koffiebar bevindt zich in een oude bioscooplobby met moderne art deco. De ronde ruimte met panoramisch uitzicht naar de straat, met deze koffiebar uniek voor een kopje koffie. Horizont Coffee serveert specialty koffie van KTRL.

Lees meer
2
4 minutes cafe Boedapest

Boedapest

Zaterdag 09:00 - 18:00

4 minutes is een klein specialty koffiebar in Boeda, die gerund wordt door een lieve vrouw genaamd Dora. Deze koffiebar heeft verschillende roasters op de molen en twee modbars in de zaak. Gevestigd dichtbij het Matthiaskerk en Vissersbastion.

Lees meer
3
Kontakt specialty coffee Boedapest

Boedapest

Zaterdag 09:00 - 16:00

Verstopt in een steegje tussen de drukke winkels door, bevindt zich een klein specialty koffiebar: Kontakt Coffee. Ze serveren hun eigen gebrande koffiebonen van KTRL. Aan alles kun je zien dat het draait om koffie en niks anders! I love it!

Lees meer
4
My Little Melbourne Coffee and Brew Bar Boedapest

Boedapest

Zaterdag 08:30 - 17:00

Het is een kleine koffiebar met maar 35 vierkante meter, maar intens populair op social media. Het is een espressobar met verschillende coffeeroasters op de molen.

Lees meer
5
Meron Boedapest

Boedapest

Zaterdag 09:00 - 18:00

Een stedentrip naar Boedapest is altijd een goed idee. Maar sinds augustus 2023 heb je al helemaal een goede reden om naar de Hongaarse hoofdstad te gaan: koffiebar Meron. ‘Meron’ betekent ‘dagen’ in het Grieks en een goede dag is precies wat je hebt als je hier langsgaat. Even een moment rust, een moment voor jezelf, met koffie van de allerbeste kwaliteit.

Lees meer
6
Espresso embassy Boedapest

Boedapest

Zaterdag 09:00 - 17:00

Een van de populairste koffiebars uit Boedapest is Espresso Embassy. Het ligt in District V in de binnenstad aan de Pest-zijde. Deze wijk kent vele ministeries en natuurlijk het mooie Parlementsgebouw. Vandaar dus ook de naam, Espresso Embassy!

Lees meer
7
Apricot Coffee Boedapest

Boedapest

Zaterdag 08:00 - 16:00

Apricot Specialty Coffee is een koffiebar gelegen in het binnenstadsdistrict van Boedapest. Ze serveren specialty koffie op van onbekende koffiebranders. Hij vindt de ”mainstraim” maar niks, en dat maakt deze koffiebar spannend.

Lees meer
8
Flow Specialty Coffee Bar & Bistro Boedapest

Boedapest

Zaterdag 09:00 - 19:00

Als je vanuit de binnenstad naar het bekende ‘Széchenyibad’ wandelt, ben je 30 minuten onderweg! Dan kun je wel een pit-stop koffietje gebruiken toch? FLOW is de beste specialty koffiebar in deze lange straat. Ze serveren specialty koffie van Manhattan uit Rotterdam en Caffénation uit Antwerpen.

Lees meer
9
Six Letter Boedapest

Boedapest

Zaterdag 09:00 - 18:00

Six Letter is een specialty koffiebar met uitzonderlijke ontbijtjes. De koffiebar is geopend in 2019 en serveert koffie van Six Letter.

Lees meer
10
Madal Coffee Boedapest

Boedapest

Zaterdag 08:30 - 19:30
Beste croissants - Peace - 3 locations

Madal Café is een specialty koffiebar met meerdere locaties in Boedapest. In totaal zijn er drie verschillende bars, waarvan 2 dichtbij het Parlementsgebouw en deze ligt in het centrum. Madal Café staat bekend om zijn homemade croissants!

Lees meer

Ontbreekt er een koffiebar?

Uiteraard doen wij ons uiterste best alle specialty koffiebars te bezoeken. Ontbreekt er een koffiebar die we écht niet mogen missen? Laat het ons dan weten!

Stuur je tip

Andere steden