Levertijd & bezorging

Levertijd

We doen ons best je bestelling zo snel mogelijk af te handelen. Bestelling die op een werkdag voor 15 uur worden gedaan, worden diezelfde werkdag nog verzonden. In de meeste gevallen geldt dan dat je je bestellingen de dag erna in huis hebt. Uiteraard zijn wij afhankelijk van koeriersdiensten, waardoor bestellingen in drukke periodes soms een dag later bezorgd worden.

Bezorging

De meeste bestellingen worden door DHL bezorgd. Je kunt helaas (nog) geen voorkeur voor koeriersdienst aangeven, maar werken er hard aan om dat in de toekomst wel mogelijk te maken. Je bestellingen wordt bezorgd op het door jou opgegeven adres. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met het afleveradres, of wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, of zelfs ophalen bij een pakketpunt? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wanneer je dat voor 15 uur doet, kunnen we dit eenvoudig voor je wijzigen.

Mocht je niet thuis zijn op het moment dat je bestelling wordt bezorgd, dan zal de koeriersdienst het pakket bij de buren proberen af te leveren. Mocht dat niet lukken, proberen ze het de dag erna nog een keer. Als dat uiteindelijk niet lukt, dan zal het pakket bij het dichtstbijzijnde pakketpunt worden afgeleverd, waar je het diezelfde dag nog op kunt halen.

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.