Trakteren
10
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Amsterdam

Trakteren

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Trakteren is te vinden in Oud-West vlakbij het Vondelpark. De kans is groot dat je de koffiebar niet eens ziet. Het is een klein koffiebarretje, maar groot in gezelligheid. Het is een koffiebar waar zelfs ik bij het interieur zou willen horen. Helaas woon ik niet in Amsterdam.

Edward & Erik

Zo’n 8 jaar geleden openden Edward & Erik de eerste koffiebar in Amsterdam-West. Het is een wijk die nog niet ontdekt is door de massa toeristen, en dat vinden wij fijn! Trakteren is een plek waar je gezelligheid, goede koffie én lieve mensen kunt verwachten. De samenhorigheid in een koffiebar is mij nog nooit eerder overkomen, tot vandaag. De energie van Edward en Erik zie je terug in de vaste klanten die hier elke dag langskomen voor een koffie en een praatje. Iedereen kent iedereen.

Trakteren in Amsterdam
Trakteren in Amsterdam

Dutch Aeropress Championship

De koffie die Erik en Edward zetten wordt gebrand door Spot On Coffee Roaters, een micro koffiebranderij in Amsterdam. Erik en Edward zijn nauw betrokken bij het brandproces, om zo de juiste smaken in hun koffie te creëren. Als je hier een keer koffie gaat drinken, kies dan vooral voor een aeropress koffie. Waarom? Omdat Edward namelijk in 2016 het Dutch Aeropress Championship heeft gewonnen! Wist je dat hij heeft zich trouwens weer ingeschreven heeft voor het kampioenschap in 2019?

Trakteren in Amsterdam
Trakteren in Amsterdam
Trakteren in Amsterdam

Amsterdam

Trakteren

Trakteren is één van de leukste koffiebars in Amsterdam voor specialty coffee. In 2012 gestart door Erik en Edward, twee mannen met passie voor koffie en een flinke scheut humor. Het is een plek waar je, als ik de locals moet geloven, iedere dag wel een koffie komt drinken.

Koffiebonen
Koffiebonen

Verschillende branders

Melk
Melk

Volle melk, Sojamelk, Havermelk & Amandelmelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Aeropress

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Trakteren. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Amsterdam.

Koffie
€1,50
€2,50
€6,00
Espresso
€1,50
€2,50
€6,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€6,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Trakteren in Amsterdam.

Melk
Eten

Je komt hier voor de koffie en de gezelligheid.

Melk
Laptopbeleid

Je komt hier voor de koffie en de gezelligheid.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Trakteren
Jan Pieter Heijestraat 119-A
1054 MD Amsterdam
Nederland
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00

Andere koffiebars in Amsterdam

Amsterdam

Koffiespot

Amsterdam

Venu

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.