10
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Amsterdam

Trakteren

Google Maps

Trakteren is te vinden in Oud-West vlakbij het Vondelpark. De kans is groot dat je de koffiebar niet eens ziet. Het is een klein koffiebarretje, maar groot in gezelligheid. Het is een koffiebar waar zelfs ik bij het interieur zou willen horen. Helaas woon ik niet in Amsterdam.

Edward & Erik

Zo’n 8 jaar geleden openden Edward & Erik de eerste koffiebar in Amsterdam-West. Het is een wijk die nog niet ontdekt is door de massa toeristen, en dat vinden wij fijn! Trakteren is een plek waar je gezelligheid, goede koffie én lieve mensen kunt verwachten. De samenhorigheid in een koffiebar is mij nog nooit eerder overkomen, tot vandaag. De energie van Edward en Erik zie je terug in de vaste klanten die hier elke dag langskomen voor een koffie en een praatje. Iedereen kent iedereen.

Trakteren in Amsterdam
Trakteren in Amsterdam

Dutch Aeropress Championship

De koffie die Erik en Edward zetten wordt gebrand door Spot On Coffee Roaters, een micro koffiebranderij in Amsterdam. Erik en Edward zijn nauw betrokken bij het brandproces, om zo de juiste smaken in hun koffie te creëren. Als je hier een keer koffie gaat drinken, kies dan vooral voor een aeropress koffie. Waarom? Omdat Edward namelijk in 2016 het Dutch Aeropress Championship heeft gewonnen! Wist je dat hij heeft zich trouwens weer ingeschreven heeft voor het kampioenschap in 2019?

Trakteren in Amsterdam
Trakteren in Amsterdam
Trakteren in Amsterdam

Trakteren

Jan Pieter Heijestraat 119-A
1054 MD Amsterdam
Nederland

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00

Andere koffiebars in Amsterdam

Gerelateerde artikelen

Espresso workshop bij Bocca
5 september 2019 Door Sam
Espresso workshop bij Bocca

De derde dag in Amsterdam. Vandaag hoef ik het niet helemaal alleen te doen, want Roald gaat een dagje mee....

Lees meer