ToiToiToi Coffee x Culture
8 2
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Antwerpen

ToiToiToi Coffee x Culture

Google Maps
Bezocht op
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

ToiToiToi is een specialty koffiebar in het centrum van Antwerpen op de Lange Koepoortstraat. Ze serveren koffie van Caffénation en verkopen diverse lokale producten in het kleine winkeltje. Daarnaast heeft deze koffiebar iets heel spannends, namelijk een geheimpje voor de locals en enkele oplettende toeristen.

Koffie van Caffénation

ToiToiToi Coffee & Culture serveert specialty coffee van een Antwerpse koffiebranderij. Naast espresso, cappuccino, filterkoffie en verschillende latte’s, hebben ze hier ook iets unieks op het menukaart staan. Namelijk een Freddo!☕ Dit is een iced flate white uit Griekenland en het is een verfrissende drankje.

Daarnaast kun je hier ook terecht om een lekker taartje te nuttigen, en sindskort ook om te lunchen. De koffiebar ligt in een zijstraatje van het centrum met leuke boetiekjes en mooie art-winkeltjes.

ToiToiToi Coffee x Culture in Antwerpen

Pak je moment op het podium!

Toitoitoi is meer dan alleen een specialty koffiebar, het heeft namelijk ook een podium voor artiesten. Zo organiseren de drie eigenaren vaak live optredens van bands, solo artiesten, laid back music, TED Talks, dragshows en filosofen met een passie voor talent. Je kunt je hiervoor aanmelden via hun website. Of genieten vanaf de andere kant van de show met een heerlijk kopje koffie!

ToiToiToi Coffee x Culture in Antwerpen
ToiToiToi Coffee x Culture in Antwerpen

Geheime locatie…

Wij waren als allereerste bij de onthulling van het geheim van ToiToiToi Coffee. En ik moet zeggen: WAUW, wat ontzettend leuk bedacht en een leuke ervaring! We hebben genoten van de verrassing en het was perfect. We gaan niks verklappen in het artikel want dan is de lol er voor jullie ook af, en dat zou zonde zijn. We geven jullie een kleine tip: kom rond 16:00 langs, bestel een koffietje en loop vervolgens naar de telefoon achter het podium… 📞 Have fun en enjoy! 😇

Antwerpen

ToiToiToi Coffee x Culture

ToiToiToi Coffee x Culture is een specialty coffeebar op de Lange Koepoortstraat. Ze serveren Caffénation, een grote koffiebranderij in Antwerpen. Naast koffie, is ToiToiToi ook een ontmoetingsplek voor culture & meer…!

Koffiebonen
Koffiebonen

Caffénation Coffee

Melk
Melk

Volle melk, Haver (Minor Figures), Sproud

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees van der Westen

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Filter Batch brew

Prijzen

Onderstaand de prijzen van ToiToiToi Coffee x Culture. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Antwerpen.

Koffie
€2,50
€3,00
€4,00
Espresso
€2,00
€2,00
€4,00
Cappuccino
€2,00
€3,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van ToiToiToi Coffee x Culture in Antwerpen.

Melk
Eten

Melk
Laptopbeleid

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

ToiToiToi Coffee x Culture
Lange Koepoortstraat 42
2000 Antwerpen
België
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 17:00
Dinsdag08:00 - 17:00
Woensdag08:00 - 17:00
Donderdag08:00 - 17:00
Vrijdag08:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 18:00
Zondag09:00 - 18:00

Andere koffiebars in Antwerpen

Antwerpen

ANDY ROASTERS

Antwerpen

Caffe Mundi

Antwerpen

Caffènation

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.