6 9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Amsterdam

The Coffee Virus

Google Maps

The Coffee Virus is zes jaar geleden geopend in het A-lab in Amsterdam Noord. Inmiddels zijn er drie andere vestigingen bijgekomen tussen de universiteiten van Amsterdam in Oost. Je kunt alleen doordeweeks bij Coffee Virus terecht, want in het weekend zijn ze gesloten.

Zoet, zuur & bitter

The Coffee Virus heeft een eigenzinnige manier gevonden om je verschillende soorten koffie te laten proeven. Je kunt kiezen voor een zoete, zure of een bittere koffie. De verschillende koffiebonen zijn van: Single Estate, Friedhats en Rum Baba. Leuk weetje, wist je dat deze drie smaken verwerkt zijn in het logo van Coffee Virus? Nee? Nu wel 😉

Start Up Village

De andere drie locaties bevinden zich ver buiten het centrum, tussen de universiteit en containers. Ja containers, je hoort het goed. De Start Up Village is een project waar ondernemers een high-tech bedrijf kunnen starten. Het voelt aan als een klein dorpje waar Coffee Virus het middelpunt is. Naast goede koffie drinken, is Coffee Virus ook een plek om je afwas te doen, papier te printen of wordt de koffiebar gebruikt het als doorgang. Ons kent ons, waarbij er zelden onbekenden (zoals ik) langskomen voor een lekker koffietje.

The Coffee Virus in Amsterdam
The Coffee Virus in Amsterdam
The Coffee Virus in Amsterdam

The Coffee Virus

Overhoeksplein 2
1031 KS Amsterdam
Nederland

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag09:00 - 16:30
Dinsdag09:00 - 16:30
Woensdag09:00 - 16:30
Donderdag09:00 - 16:30
Vrijdag09:00 - 16:30
ZaterdagClosed
ZondagClosed

Andere koffiebars in Amsterdam