Substance Café
9 1
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Parijs

Substance Café

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Substance Café is een once-in-a-lifetime ervaring. Waarom zeg ik dit? Je gaat zitten aan de bar en een van de eigenaren,  Joachim Morceau, bereid je kopje koffie. Daarnaast vertelt hij alles over de koffie, de koffieplantage, de bereidingswijze en de smaken die je hoort te proeven. Het is alsof jij de jury zit bij een WK- wedstrijd. Ohja, neem een volle portomonnee me! 🤑

Exclusiviteit! 🔥

Substance Café is te vinden in een ietswat saaie straat; 30 rue Dussoubs in het tweede arrondissement van Parijs. Zoals ik al zei, is deze koffiebar een once-in-a-lifetime ervaring! Om te beginnen zijn er paar 15 zitplaatsen rondom de bar aanwezig. Wij hadden destijds geluk en direct een plekje voor 4 personen, maar tegenwoordig sta je hier minimaal een half uur in de rij.

Zijn koffie is ook nergens anders in de wereld te vinden. Je moet dus voor zijn specialiteiten naar Parijs toe, daar kopje koffie drinken en wellicht 1 of 2 koffiezakjes mee naar huis nemen.

Substance Café in Parijs
Substance Café in Parijs
Substance Café in Parijs

Specials, specials, specials

Op het bord staan méér dan 10 specials op het menukaart. Het is absurd wat Joachim allemaal heeft liggen. Deze koffies zijn zo specials, dat de meeste zijn vacuümverzegeld, snel ingevroren en opgeslagen in een vriezer. Let op: Een kopje koffie kost hier al snel meer dan 9 euro.

Mijn koffiehart gaat hier sneller van kloppen, maar ik snap dat sommige dit too much vinden. Zeker als je nog niet weet wat specialty koffie is, wat voor verwerkingsmethodes er zijn voor koffiebonen, en als je nog steeds denkt dat koffie uit Italië lekker is. Is dit een sterke afrader voor je. Of een leermomentje 🤣 

5 ⭐⭐⭐⭐⭐ op Google Maps

Welke koffiebar in Nederland, Europa of in de hele wereld heeft 5 sterren op Google Maps op basis van 455 reviews? Dat is echt onwijs veel! Ook hieraan kun je zien dat de eigenaren super gepassioneerd zijn in hun werk en dat er geen ruimte wordt gecreeërd voor negatieve reviews.

Parijs

Substance Café

Substance Café is een once-in-a-lifetime ervaring. Waarom zeg ik dit? Je gaat zitten aan de bar en een van de eigenaren,  Joachim Morceau, bereid je kopje koffie. Daarnaast vertelt hij alles over de koffie, de koffieplantage, de bereidingswijze en de smaken die je hoort te proeven. Het is alsof jij de jury zit bij een WK- wedstrijd. Ohja, breng een volle portomonnee mee! 🤑

Koffiebonen
Koffiebonen

Substance Café

Melk
Melk

only flat white

Koffiemachine
Koffiemachine

Slayer

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Substance Café. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Parijs.

Koffie
€2,50
€6,00
€5,00
Espresso
€2,50
€6,00
€5,00
Cappuccino
€2,00
€7,00
€5,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Substance Café in Parijs.

Melk
Eten

-

Melk
Laptopbeleid

-

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Substance Café
Rue Dussoubs 30
75002 Parijs
Frankrijk
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag12:30 - 18:30
Dinsdag12:30 - 18:30
Woensdag12:30 - 18:30
Donderdag12:30 - 18:30
Vrijdag12:30 - 18:30
ZaterdagClosed
ZondagClosed

Andere koffiebars in Parijs

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.