Sowieso koffiebar
9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Breda

Sowieso koffiebar

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Koffiebar Sowieso is in 2016 opgericht door Jop. Met zijn reis door Columbia werd hij verliefd op het zwarte goud. Hij opende Sowieso in Breda in een rustig straatje achter het winkelcentrum. En wie waren daar in een van zijn eerste weken al op bezoek geweest? Wij! 🤗

 

Sowieso koffiebar in Breda
Sowieso koffiebar in Breda

Gek op koffie & de mensen

Wat een reis door Columbia wel niet kan doen met je. Jop heeft negentig dagen op een koffieplantage gewerkt in Columbia en daarna in verschillende koffiezaakjes in Amsterdam. Het werd tijd om zijn eigen koffiebar te openen in zijn hometown Breda. Hij zag een kans en greep hem met twee volle enthousiaste handen aan. Zijn enthousiasme is nog steeds iedere dag zichtbaar. Bij binnenkomst word je begroet en gastvrij ontvangen. Je neemt plaats aan de leuke tafeltjes, hoge tafel achterin of in de stadstuin. Het sfeertje is prima en je kunt je helemaal ontspannen. Dat is wat Jop het belangrijkste vindt.

 

Sowieso koffiebar in Breda
Sowieso koffiebar in Breda
Sowieso koffiebar in Breda

Huisblend Sowieso

Aan de bar serveren zij de koffies, waarbij de koffiebonen zelf gebrand worden in Amsterdam. Hiervoor rijdt Jop bijna iedere maandag op en neer om de verse bonen te branden. En dat is altijd handig, want zij weten precies wat er op de molen staat. De koffies worden standaard met biologische volle melk bereid. Liever geen volle melk? Geen probleem, je kunt ook kiezen voor soya-, haver-, amandel-, of kokosmelk. Of ben je meer avontuurlijk? Bestel dan de wisselende blend en laat je verrassen.

 

Back to 2016

Je zult het niet geloven, maar in de eerste weken van zijn nieuwe avontuur (koffiebar Sowieso) waren wij al op bezoek geweest. Het was toen al een koffiebar waar je met meer energie naar buiten kwam. En nee, dat kwam niet alleen door de cafeïne. De eerste indruk is blijven hangen, dus reden genoeg voor een tweede bezoek in 2019. Hieronder een leuke herinnering van toen (wist je dat die rechter foto nog steeds boven ons bed hangt?).

Sowieso koffiebar in Breda
Sowieso koffiebar in Breda

Breda

Sowieso koffiebar

Je kunt deze koffiebar vinden in een rustig straatje midden in het bruisende centrum van Breda. Als ik deze koffiebar in één woord zou moeten omschrijven, is het wel “gastvrijheid”. Het is een leuke ingerichte koffiebar die zijn eigen branderij heeft in Amsterdam. Sowieso dat jullie deze koffiebar moeten proberen!

Koffiebonen
Koffiebonen

Sowieso

Melk
Melk

Volle melk, Havermelk, Sojamelk, Kokosmelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

-

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Sowieso koffiebar. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Breda.

Koffie
€2,00
€2,50
€3,00
Espresso
€2,00
€2,30
€3,00
Cappuccino
€2,00
€2,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Sowieso koffiebar in Breda.

Melk
Eten

Heerlijke ontbijtjes, lunchgerechten en appeltaart

Melk
Laptopbeleid

Ideale koffiebar om te werken in Breda!

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Sowieso koffiebar
Nieuwstraat 46
4811 WV Breda
Nederland
0645026040
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag11:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
Zaterdag09:00 - 17:30
Zondag10:00 - 17:00

Andere koffiebars in Breda

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.