SKØG Urban Hub
6 9
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Brno

SKØG Urban Hub

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

De populairste specialty koffiebar in het centrum van Brno is SKØG Urban Hub. Zodra de deuren geopend zijn stromen de mensen binnen voor een kopje koffie, het lezen van de krant, werkafspraak of ze bestellen een koffietje voor onderweg. Het is direct druk, want de tafels zijn binnen no-time vol! 

#scandinavianstyle

SKØG Urban Hub is een plek om ontdekkingen te doen. Of het nu gaat om speciale koffiebonen van Rusty Nails Coffee Roasters of de cocktails die zijn gemaakt door de barmannen. Dankzij de scandinavische keuken, vegetarische en veganistische aanbod kun je hier de hele dag vertoeven.

Deze koffiebar ligt in het centrum van Brno en door het minimalistische, industriële interieur zorgt ervoor dat hier veel jonge mensen op afkomen. Daarnaast zijn er twee verdiepingen waarbij je boven in alle rust kunt werken. Ook is overal gewerkt met veel hout!

SKØG Urban Hub in Brno
SKØG Urban Hub in Brno
SKØG Urban Hub in Brno

Geen rustig ochtendmomentje

De deuren gaan open en de mensen stormen naar binnen, want het is nog vroeg en koud buiten. Hiervoor waarschuwde de eigenaar mij al!

If you want to come when it’s not really busy, the best time is right after we open (8.00-9.30) or late afternoon (18.00-20.00)

De tafels zijn binnen no-time helemaal vol met mensen. De meeste komen hier snel een kopje koffie drinken en beginnen hun werkdag. Er hangt een relax sfeertje en je merkt dat je barista’s er zin in hebben! 😁

Brno

SKØG Urban Hub

De populairste specialty koffiebar in het centrum van Brno is SKØG Urban Hub. Zodra de deuren geopend zijn stromen de mensen binnen voor een kopje koffie, het lezen van de krant, werkafspraak of ze bestellen een koffietje voor onderweg. Het is direct druk! De tafels zijn binnen no-time vol!

Koffiebonen
Koffiebonen

Rusty Nails

Melk
Melk

Volle melk, havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

La Marzocco

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Batchbrew, V60

Prijzen

Onderstaand de prijzen van SKØG Urban Hub. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Brno.

Koffie
€1,00
€2,00
€2,50
Espresso
€1,00
€2,00
€2,50
Cappuccino
€1,00
€2,00
€2,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van SKØG Urban Hub in Brno.

Melk
Eten

Melk
Laptopbeleid

Perfecte plek om te werken. Het is hier wel druk met locals.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

SKØG Urban Hub
5, Dominikánské nám. 187
602 00 Brno-střed Brno
Tsjechië
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 01:00
Dinsdag08:00 - 01:00
Woensdag08:00 - 01:00
Donderdag08:00 - 01:00
Vrijdag08:00 - 02:00
Zaterdag09:00 - 02:00
Zondag09:00 - 23:00

Andere koffiebars in Brno

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.