Schenkers
7 3
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Apeldoorn

Schenkers

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Bosbrand koffie

Bij Schenkers serveren ze specialty koffie van Bosbrand. Dit is hun eigen koffiebranderij waar zij verse koffiebonen branden. Deze branderij ligt pal naast Schenkers. Ze branden vier verschillende koffies: Fruit Cocktail uit Ethiopië, Sweet Chocolate uit Columbia, Spicy Chocolate uit Nicaragua en Vulcano Coffee uit Sumatra.

 

Koffiebar Schenkers - Apeldoorn
Koffiebar Schenkers - Apeldoorn
Koffiebar Schenkers - Apeldoorn

Hotspot van Apeldoorn

Naast Apenheul en Het Loo is er in Apeldoorn weinig te beleven. Zou je denken?…toch is dat niet helemaal waar! Schenkers is ontzettend populair in Apeldoorn en iedereen kent deze koffiebar. Het heeft een heerlijk sfeertje en hippe interieur waar je je gelijk thuis voelt. Het is perfect om lang te blijven hangen, want je kunt hier gezellig borrelen en kleine hapjes bestellen! Je hoeft dus niet verder te zoeken naar een leuke hotspot in Apeldoorn. Aan de voorkant staat een lange tafel voor mensen die graag werken in een koffiebar. Aan de achterkant zijn de bankhangers te vinden. Daarnaast kun je hier heerlijk zitten in het zonnetje op het terras.

 

Apeldoorn

Schenkers

In 2015 opende Matt van Maastricht (de eigenaar) een koffiebar in Apeldoorn. Nu (vijf jaar later) is Schenkers niet meer weg te denken. Het is het buurtcafé van Apeldoorn geworden waar je naast specialty coffee ook heerlijk kunt borrelen!

Koffiebonen
Koffiebonen

Bosbrand

Melk
Melk

Volle Melk, Havermelk, Sojamelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees van der Westen

Zetmethodes
Zetmethode(s)

V60, Chemex

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Schenkers. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Apeldoorn.

Koffie
€2,00
€2,75
€3,50
Espresso
€2,00
€2,20
€3,50
Cappuccino
€2,00
€2,00
€3,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Schenkers in Apeldoorn.

Melk
Eten

Bij Schenkers kun je ontbijten & lunchen. Daarnaast wordt er alcohol geserveerd met borrelhapjes. In het weekend zijn ze later open en kun je hier ook dineren.

Melk
Laptopbeleid

Je mag hier met je laptop werken wanneer je wilt.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Schenkers
Van Kinsbergenstraat 8
7311 BK Apeldoorn
Nederland
06 404 63 918
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagClosed
Dinsdag10:00 - 17:00
Woensdag10:00 - 17:00
Donderdag10:00 - 23:00
Vrijdag10:00 - 23:00
Zaterdag10:00 - 23:00
Zondag12:00 - 17:00

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.