Rush Rush
9 3
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Antwerpen

Rush Rush

Google Maps
Bezocht op
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Rush Rush is de specialty koffiebar van Simon en Nanigui sinds 2020. Ze serveren hun eigen koffiebonen voor espresso, filter en ze hebben een Rush Rush blend. Ze serveren ontbijtjes vanaf 10 uur ‘s ochtends en je kunt blijven lunchen tot 15 uur.

Koppel: Simon & Nanigui

Als alles op zijn plek valt? Dat overkwam dit leuke koppel! Simon is jarenlang specialty koffiebrander geweest in Leuven voor MOK en Nanigui werkte onder andere achter de bar bij Caffénation. Het allerbeste hoekpandje in Antwerpen, volgens Simon, stond ineens vrij. Samen hadden ze al hun baan opgezegd om te gaan reizen en daarna eigenlijk iets heel anders te gaan doen. Maarja, dat pandje… 😏 In 2020 besloten ze om er samen voor te gaan en openden ze Rushrush specialty coffeebar en een koffiebranderij.

Rush Rush in Antwerpen
Rush Rush in Antwerpen

Koffie bij Rush Rush

De koffiebonen van Rush Rush brandt Simon zelf in de koffiebranderij iets verderop in de wijk. Ze hebben een andere brandprofiel voor espresso en voor filter. Het aanbod van verschillende koffie wisselt regelmatig, omdat ze vaak nieuwe oogsten binnen krijgen. Zo hebben ze in juni 2021 koffiebonen uit Colombia en Ethiopië. Ook staat er iets heel speciaals op de plank, namelijk een Geisha koffie!

Als filterkoffie optie kun je kiezen uit een batchbrew of een AeroPress. Laat je vooral adviseren door de barista achter de bar als je filterkoffie bestelt, want zo krijg jij de lekkerste filterkoffie waar je op dat moment zin in hebt. Drink je liever iets met melk? Dan heb je ook nog een keuze uit gewone melk of havermelk.

Fijn terrasje, open ramen en een relaxed sfeertje…

Rush Rush heeft een ruim terras waar je de hele dag in het zonnetje kunt zitten. Binnen staan er een aantal tafels met open ramen en een grote toonbank voor de koffiemachine, zelfgemaakte pastries en natuurlijk de kassa.

Rush Rush in Antwerpen
Rush Rush in Antwerpen
Rush Rush in Antwerpen

Antwerpen

Rush Rush

Rush Rush is een koffiebar in de wijk Zurenborg in het zuidoosten van Antwerpen. Het ligt niet in het centrum, en is ongeveer 10 minuten fietsen vanaf Centraal Station. Een van de eigenaren is koffiebrander, dus ze serveren hun eigen koffiebonen. Daarnaast kun je hier terecht voor ontbijt en lunch van 10 tot 15 uur.

Koffiebonen
Koffiebonen

Rush Rush

Melk
Melk

Volle melk, havermelk

Koffiemachine
Koffiemachine

Kees van der Westen Spirit Duette

Zetmethodes
Zetmethode(s)

Batch brew, AeroPress, Flash brew

Prijzen

Onderstaand de prijzen van Rush Rush. Deze worden vergeleken met de gemiddelde prijzen van een koffie, espresso en cappuccino in Antwerpen.

Koffie
€2,50
€3,20
€4,00
Espresso
€2,00
€2,80
€4,00
Cappuccino
€2,00
€3,00
€4,00

Overige informatie

Hebben ze WiFi? Kun je er iets eten? Is er tafelservice? Hieronder een overzicht van alle kenmerken van Rush Rush in Antwerpen.

Melk
Eten

Naast koffie kun je hier ook terecht voor ontbijt, lunch en gebak.

Melk
Laptopbeleid

Er zijn een aantal tafeltjes waaraan je kunt werken.

Specialty Coffee
Branderij
Verkoop bonen
Plantaardig
Tafelservice
Pin Only
WiFi
Spaarkaart
Terras
Diervriendelijk
Mindervaliden
Kindvriendelijk
Eten & gebak
Flexwerken

Adres

Rush Rush
Lange Altaarstraat 29
2018 Antwerpen
België
+32494726664
Bekijk op Google Maps

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag08:00 - 16:00
Donderdag08:00 - 16:00
Vrijdag08:00 - 16:00
Zaterdag10:00 - 16:00
Zondag10:00 - 16:00

Andere koffiebars in Antwerpen

Antwerpen

Normo

Antwerpen

Brandbar

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.