Refinery High End Coffee
8
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Berlijn

Refinery High End Coffee

Google Maps
Koffie
Locatie
Uitstraling
Personeel
Werken

Refinery High End Coffee is geopend in 2015. De locatie van deze koffiebar is te vinden in het hartje van Berlijn. Vlakbij het metrostation Friedrichstraße én direct aan de Spree kun je genieten van specialty coffee. Het is een geweldige mix tussen de lokale bevolking en de toeristen die hier de gehele dag kopjes koffie komen drinken. Het is redelijk druk in de ochtend en je kunt hier prima ontbijten (bijv. havermout, yoghurt & acaibowl). Het interieur is hip, modern en strak ingericht.

Refinery High End Coffee in Berlijn

High End Coffee

Refinery heeft geen eigen branderij en koopt zijn koffie in bij andere koffiebranderijen. Ze werken alleen samen met lokale en internationale koffiebranderijen die een positieve sfeer hebben. Denk hierbij aan een goede relatie met de boeren, duurzaamheid van het proces en de kennis over de koffie. Elke maand staat er een andere ‘Special’ op de kaart, meestal een single origin uit Afrika of Zuid-Amerika. Om de perfecte espresso te zetten staat er een Spirit Triplette van Kees van der Westen. Ook staat er een ingebouwde melkkraan die precies de juiste hoeveelheid melk afmeet. Geen verspilling dus.

In April 2019 had Refinery koffiebonen van Bonanza & Fjord. De special van de maand was Populus Coffee. Je kunt hier ook filter koffie (filter brew, pour over en cold brew) bestellen.

Refinery High End Coffee in Berlijn
Refinery High End Coffee in Berlijn

Refinery High End Coffee

Albrechtstraße 11B
10117 Berlijn
Duitsland

Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Maandag08:00 - 18:00
Dinsdag08:00 - 18:00
Woensdag08:00 - 18:00
Donderdag08:00 - 18:00
Vrijdag08:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 18:00
ZondagClosed

Andere koffiebars in Berlijn

Nieuwe koffiebars, recepten & winacties?

Dat wil jij toch ook? Lekker makkelijk! Twee keer per maand onze nieuwsbrief in je inbox. Met tips voor nieuwe koffiebars, exclusieve winacties en de lekkerste koffie recepten.